ΠΚΕ για Στρατό και Αστυνομία μαζί
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Γειά σας παιδιά δίνω και εγώ φέτος και θέλω να μπω στρατιωτικές σχολές. Έστειλα τα χαρτιά μου στην ΣΤΥΑ και δεν δήλωσα καθόλου όπλα. Επειδή όμως με ενδιαφέρει και η αστυνομία και είδα ότι τα όρια της είναι ίδια με των όπλων τι θα κάνω θα δώσω αθλήματα και στην ΣΤΥΑ και την αστυνομία;
Για να μπεις στις στρατικες σχολες, δεν μπορεις να εισαι ασχετος με τον αθλητισμο... Ο στρατος ειναι δυναμη, πειθαρχεια, αντοχη... Τα ορια ειναι δυσκολα για εναν ασχετο και λογικο ειναι αυτο απο τη στιγμη που δεν εχει τρεξει ποτε στη ζωη του και θελει απλα να μπει εκει για να εξασφαλισει το μελλον του. Ειναι μεγαλη βλακεια αυτο... Τα ορια εμενα μου φαινονται πολυ λογικα. Και σαν κοριτσι μου φαινεται πολυ ευκολη και η σφαιρα. Ειναι ολα θεμα προπονησης για καποιο ατομο που δεν εχει ασχοληθει ποτε με τα συγκεκριμενα αθληματα που θελει να δωσει... Κι εκει χρειαζεται υπομονη...
markos93 έγραψε:Γειά σας παιδιά δίνω και εγώ φέτος και θέλω να μπω στρατιωτικές σχολές. Έστειλα τα χαρτιά μου στην ΣΤΥΑ και δεν δήλωσα καθόλου όπλα. Επειδή όμως με ενδιαφέρει και η αστυνομία και είδα ότι τα όρια της είναι ίδια με των όπλων τι θα κάνω θα δώσω αθλήματα και στην ΣΤΥΑ και την αστυνομία;
Αν δεν δήλωσες όπλα και θέλεις και αστυνομία τότε ναι, θα πρέπει να τα δώσεις όλα πάλι στην αστυνομία! Και όταν λέω όλα δεν εννοώ μόνο αθλήματα... Εννοώ και συνέντευξη και Υγειονομικά και αθλήματα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Πω ρε ***** το και τους ρώτησα στην στρατολογία και μου λένε εμείς την καλύπτουμε την αστυνομία 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Γεια σας παιδιά δίνω φέτος πανελλήνιες και θέλω να μπώ είτε στην ΣΤΥΑ ή την αστυνομία. Δήλωσα στις στρατιωτικές σχολές 1 ΣΤΥΑ 2 ΣΥΔ 3 ΣΣΕ (Σωματα) 4 ΣΜΥ (Σωματα) και θα κάνω τα χαρτιά μου για την αστυνομία μόλις βγει η εγκύκλυος. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Θα περάσω μια φορά τις ΠΚΕ ή θα περάσω και για αστυνομία χωριστά;
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Φιλε Μαρκο, καταρχας οι στρατιωτικες σχολες που εχεις δηλωσει δεν ανταποκρινονται στα ορια που ισχυουν για τα αγωνισματα της ΕΛ. ΑΣ αρα θα πρεπει αναγκαστικα να πας και στις ΠΚΕ των στριατιωτικων σχολων και της ΕΛ. ΑΣ. Ελπιζω να σε καλυψα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μου είπανε στην στρατολογία ότι ο στρατός καλύπτει την αστυνομία και κάπου έδω πήρε το μάτι μου ότι οι υγειονομικές-ψυχοτεχνικές μετράνε. Τώρα τα όρια της αστυνομίας τα πιάνω άνετα αλλά είναι σίγουρο ότι θα τα περάσω όλα πάλι από την αρχή;
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Στην παραγραφο 20 του υποδειγματος 9 ΣΕΛΙΔΑ 4 της προκυρηξης των ασει-ασσυ λεει οτι για να συμπεριληφθεις σαν υποψηφιος της ΕΛ. ΑΣ θα πρεπει να χεις δηλωσει μια απο τις σχολες με αστερισκο (*). Αρα αναγκαστικα θα πρεπει να ξαναδωσεις αθληματα στην ΕΛ. ΑΣ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Το διάβασα αλλά διάβασα και έχεις δίκιο επίσης στην παράγραφο Γ-4 της προκύριξης και λέει:
Λοιπα
17. Στους κοινούς υποψηφίους -ες που έχουν δηλώσει και σχολές της
ΕΛ. ΑΣ. Θα χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής στις ΠΚΕ, και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ή ΜΗ,
για χρήση στις λοιπές εξετάσεις της ΕΛ. ΑΣ.
Ακριβές Αντίγραφο
Τχης (ΠΖ) Δημήτριος Νατούδης
Επιτελής Β2
άρα θα δώσω μόνο τα αθλήματα πάλι στην αστυνομία.
Λοιπα
17. Στους κοινούς υποψηφίους -ες που έχουν δηλώσει και σχολές της
ΕΛ. ΑΣ. Θα χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής στις ΠΚΕ, και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ή ΜΗ,
για χρήση στις λοιπές εξετάσεις της ΕΛ. ΑΣ.
Ακριβές Αντίγραφο
Τχης (ΠΖ) Δημήτριος Νατούδης
Επιτελής Β2
άρα θα δώσω μόνο τα αθλήματα πάλι στην αστυνομία.
Γειά σας... Αρχικά μια ερωτηση...
αν δίνεις και για στρατό και για αστυνομία τις εξετάσεις και τα αθλήματα που τα κάνεις;
στον στρατό η στην αστυνομία;
Επιπλέον πιστεύω και το λέω οτι ειναι προσωπικη μου προβλεψη πως τα άτομα που θα πάρουν φέτος θα ειναι πολυ λιγο περισσότερα απο πέρσι... Επισης δεν βλέπω να υπάρχει προθυμία από τα παίδια να μπούνε στην αστυνομία άρα για την βάση δεν θα παίξουν ρόλο μόνο οι εισάκτεοι αλλά και η ζήτηση που θα έχει φέτος η σχολή...
αν δίνεις και για στρατό και για αστυνομία τις εξετάσεις και τα αθλήματα που τα κάνεις;
στον στρατό η στην αστυνομία;
Επιπλέον πιστεύω και το λέω οτι ειναι προσωπικη μου προβλεψη πως τα άτομα που θα πάρουν φέτος θα ειναι πολυ λιγο περισσότερα απο πέρσι... Επισης δεν βλέπω να υπάρχει προθυμία από τα παίδια να μπούνε στην αστυνομία άρα για την βάση δεν θα παίξουν ρόλο μόνο οι εισάκτεοι αλλά και η ζήτηση που θα έχει φέτος η σχολή...
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου γιατί κανείς δεν μου απαντάει... Αν κοπώ στα αθλήματα της σσας τότε κόβωμαι αυτόματα και για την αστυνομία ή θα ξαναδώσω τα αθλήματα για την ΕΛ. ΑΣ;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Αν κοπείς στα αθλήματα από το ένα εκ των στρατιωτικών/αστυνομίας τότε δεν κόβεσαι και στο άλλο. Δηλαδή αν κοπείς στα αθλήματα των στρατιωτικών σχολών, δεν κόβεσαι και σε αυτά των αστυνομικών
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Παιδες για εμας που δίνουμε στρατιωτικές και εχουμε αθλήματα στις 26 να ζητήσουμε καρτέλα η οχι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες