Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Καλη σου μερα... Και εγώ στην αρχη την ιδια απορια ομως μετα καταλαβα! Μεσα στον στρατο θα σηκωνεις οπλα που ζυγιζουν τοσο οσο ειναι τα κανιστρα... Επισης αν εισαι στο σεμ παλι θα σηκωνεις βαρη οποτε πολυ καλα κανουν και εχουν αυτη τη διαδικασια! Και μην αγχωνεσαι για τα κανιστρα θα βγουν πολυ ευκολα οταν θα το κανεις ατο σταδιο, θα σου βγει μια απιστευτη δυναμη που ουτε θα το φανταζοσουν
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Μαράκι καλημέρα! Τα αγωνισματα δεν ειναι ουτε δυσκολα, αλλα ουτε και ευκολα. Το πιο δυσκολο κατα την γνωμη μου ειναι το χιλιαρι και απο θεμα αντοχής και απο θεμα χρονου... Οσο για τους κουβάδες με το νερο. Ειναι τα λεγόμενα ΚΑΝΙΣΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΧΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΆΡΟς 20 ΚΙΛΆ ΕΚΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙς ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ 100 ΜΕΤΡΑ χωρις επαφή με το εδαφος... Αυτο βέβαια μεγάλη μουφα διοτι Λιγες κοπέλες καταφεραν να τα σηκώσουν πραγματικα και να βγάλουν το αγώνισμα. Οι υπόλοιπες απλα τα σηκωναν για λιγα μέτρα, τα αφηναν κατω γιατι κουράζονταν και σε ολες μα ολες βάλανε οτι το εκαναν κατω από 2 λεπτά. Βεβαια για να σηκώσεις κάνιστρα, θα πρεπει να εχεις δηλώσει και κάποια ειδικότητα των ΟΠΛΩΝ ή των ΣΩΜΑΤΩΝ, οπως αυτή θα περιγράφεται στην προκήρυξη. Βεβαια σε ολες όσες διναμε για ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ Μας ειπαν πως αν θελουμε να επιλεγούμε σε τυχόν άλλη ειδικότητα των ΟΠΛΩΝ-ΣΩΜΑΤΩΝ καλό θα ηταν να τα σηκώναμε. Κάποιες δοκίμασαν αλλα τελικά δεν τις επέλεξαν σε άλλη ειδικότητα. Οπότε καταλαβαινεις οτι πάλι μας κορόιδεψαν... Εσυ για ποια ειδικότητα σκέφτεσαι, αν επιτρέπεται;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Λοιπον τα αγωνισματα ειναι για το μπαζα οπως και αυτοι Που και καλα σε εξεταζουν ολα εικονικα ειναι, αμα θες να πας να γυμναστεις για να βγαλεις τα αθληματα και θα περασεις τσαμπα κοπος Αν δν εχεις βισμα εισαι εξω και εγω τα εβγαλα ολα αλλα... Ειμαι εξω! Και μου περασαν τα αλλα που τους ειχα πισω μου. Εγω γιατι προκυρηξει που θα βγει εχω αρχισει ιδη γυμναστικη αλλα οχι για να τα βγαλω τα αθληματα ποσος που με νοιαζει ειδα και οταν σκιστηκα και την πρωτη φορα τι εγινε... Τιποτα... Θα το κανω για μενα να εχω καλη φυσικη κατασταση για το αν τυχων και περασω γιατι τα αθληματα και γενικα μεσα στο στρατο πρεπει να εχεις Καλη φυσικη κατασταση ειδικα στης ειδικες δυναμεις που θελω να παω εγω τα αθληματα ειναι τα εξης και θελω να καταληξω καπου με αυτο:

1. Δρόμος 100 μ.16΄΄
2. Δρόμος 1 μιλίου.7΄ και 30 ΄΄
3. Άλμα σε ύψος με φόρα.1,05 μ.
4. Άλμα σε μήκος με φόρα.3,60 μ.
5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι.4,50 μ.
6. Κάμψεις - τάσεις των αγκώνων.30 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2΄.
7. Αναδιπλώσεις του κορμού, με τα χέρια στην ανάκαμψη και τα γόνατα διπλωμένα.30 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2΄.
8. Έλξεις σε μονόζυγο.4 συνεχείς επαναλήψεις με οποιαδήποτε λαβή.
9. Μεταφορά δύο (2) κανίστρων (δοχείο μεταφοράς ύδατος),20 χλγ. Έκαστο, για 150 μ. Χωρίς επαφή των κανίστρων με το έδαφος 2΄

φανταστητε για να ειναι τοσο παλουκι τα αθληματα για να μπεις φανταστητε πως θα ειναι και μεσα τα διπλα και τετραπλα για αυτο ναι καλη φυσικη κατασταση πηγαινετε να γυμναστητε κανει καλο!Εικόνα

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ετσι ειναι Τζοβάνα μου, θα θελει σιγουρα καλή σωματική κατάσταση γενικότερα... Μην απελπίζεσαι διοτι το θες πολύ... Ασε τις άλλες να βάζουνε βυσμα για να μπουν ειδικές και μολις αυτες μπουν να τους βγαινει η ψυχή και να φευγουν. Εσυ τουλάχιστον θα μπεις απόλυτα συνειδητοποιημένη... Μην τα παρατήσεις πάντως τα αθληματα, δειξε τους οτι το αξιζεις πραγματικά. Οτι και αν γινει. Οτι και αν σου λένε. Εσυ γερά!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω δεν τα παραταω για κανεναν και για τιποτα δεν υπαρχει περιπτωση καμια τετοια! σε αυτο που λες εχεις δικιο το ξερω οτι αυτες που περασν ειδικες δυναμεις δν αντεξαν και εφυγαν απο της 3μερα τα ξερω εγω μου τα λενε ολα! εγω θα καταφερω να εχω πολυ καλη σωματικη και φυσικη κατασταση γιατι γουσταρω ειδικες δυναμεις και θελω πολυ να μπω!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Και κυρίως Τζοβάνα για να νιωθεις εσυ πρώτα καλά με τον εαυτό σου και για να δειξεις και στους άλλους πως πρεπει να σου δειχνουν σεβασμό.
epopina
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από epopina »

Δεν εισαι απλα σοστη σοστοτατη
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Αθληματα εδιναν νομίζω Αθήνα και Θεσσαλονικη... Αν περάσεις τα υγειονομικα και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ σε βγάλει κατάλληλη για να συνεχίσεις στην επομενη διαδικασια που ειναι τα αθληματα, πας στον αθλητικό χωρο που σου εχουν ορισει και τα δινεις. Υπάρχουν εκει αξιωματική που μετρούν τις επιδόσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις εχουν φανεί επιεικεις.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

Μαρίνα1 έγραψε: Μαράκι καλημέρα! Τα αγωνισματα δεν ειναι ουτε δυσκολα, αλλα ουτε και ευκολα. Το πιο δυσκολο κατα την γνωμη μου ειναι το χιλιαρι και απο θεμα αντοχής και απο θεμα χρονου... Οσο για τους κουβάδες με το νερο. Ειναι τα λεγόμενα ΚΑΝΙΣΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΧΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΆΡΟς 20 ΚΙΛΆ ΕΚΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙς ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ 100 ΜΕΤΡΑ χωρις επαφή με το εδαφος... Αυτο βέβαια μεγάλη μουφα διοτι Λιγες κοπέλες καταφεραν να τα σηκώσουν πραγματικα και να βγάλουν το αγώνισμα. Οι υπόλοιπες απλα τα σηκωναν για λιγα μέτρα, τα αφηναν κατω γιατι κουράζονταν και σε ολες μα ολες βάλανε οτι το εκαναν κατω από 2 λεπτά. Βεβαια για να σηκώσεις κάνιστρα, θα πρεπει να εχεις δηλώσει και κάποια ειδικότητα των ΟΠΛΩΝ ή των ΣΩΜΑΤΩΝ, οπως αυτή θα περιγράφεται στην προκήρυξη. Βεβαια σε ολες όσες διναμε για ΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ Μας ειπαν πως αν θελουμε να επιλεγούμε σε τυχόν άλλη ειδικότητα των ΟΠΛΩΝ-ΣΩΜΑΤΩΝ καλό θα ηταν να τα σηκώναμε. Κάποιες δοκίμασαν αλλα τελικά δεν τις επέλεξαν σε άλλη ειδικότητα. Οπότε καταλαβαινεις οτι πάλι μας κορόιδεψαν... Εσυ για ποια ειδικότητα σκέφτεσαι, αν επιτρέπεται;

Τα κάνιστρα είναι δοχεία μεταφοράς-αποθήκευσεις νερού-λαδιού. Μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρεις σε ένα άρμα που δεν διαθέτει λάδι και νερό σε οποιοδήποτε όπλο οπότε δεν είναι κάτι ανούσιο...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε:Αθληματα εδιναν νομίζω Αθήνα και Θεσσαλονικη... Αν περάσεις τα υγειονομικα και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ σε βγάλει κατάλληλη για να συνεχίσεις στην επομενη διαδικασια που ειναι τα αθληματα, πας στον αθλητικό χωρο που σου εχουν ορισει και τα δινεις. Υπάρχουν εκει αξιωματική που μετρούν τις επιδόσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις εχουν φανεί επιεικεις.
Οι υποψήφιες διαγωνίζονται στις ΠΚΕ στις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη διότι σ'αυτές τις πόλεις τα Σ. Ν. Διαθέτουν ειδικότητες για να εξετάσουν τα γυναικολογικά νοσήματα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ατυχές το Quote σου καλλιτεχνη μου , διοτι εγω γνωριζα τι ειναι τα κάνιστρα... Η Μαρία δεν γνωριζε, επειδη δεν εχει ξαναδώσει η κοπέλα.Εικόνα Και τι σχεση εχουν τα γυναικολογικά νοσηματα. Με τα αθληματα;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε:Ατυχές το Quote σου καλλιτεχνη μου , διοτι εγω γνωριζα τι ειναι τα κάνιστρα... Η Μαρία δεν γνωριζε, επειδη δεν εχει ξαναδώσει η κοπέλα.Εικόνα Και τι σχεση εχουν τα γυναικολογικά νοσηματα. Με τα αθληματα;
Απλά έτυχε να πατήσω κατά λάθος το δικό σου... Δεν είπα ότι δεν τα ξέρεις.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μαρίνα1 έγραψε: Ατυχές το Quote σου καλλιτεχνη μου , διοτι εγω γνωριζα τι ειναι τα κάνιστρα... Η Μαρία δεν γνωριζε, επειδη δεν εχει ξαναδώσει η κοπέλα.Εικόνα Και τι σχεση εχουν τα γυναικολογικά νοσηματα. Με τα αθληματα;

μαρινα, πρωτα πραγματοποιουνται οι υγειονομικες εξετασεις και μετα οι αθλητικες δοκιμασιες. Πολυ πιθανον καποια γυναικα υποψηφιος να εχει καποιο γυναικολογικο νοσημα το οποιο χρειαζεται ειδικη εξεταση για να ανακαλυφθει και το οποιο δεν της επιτρεπει τη συμμετοχη στα αγωνισματα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

kallitexnis έγραψε:
Μαρίνα1 έγραψε:Ατυχές το Quote σου καλλιτεχνη μου , διοτι εγω γνωριζα τι ειναι τα κάνιστρα... Η Μαρία δεν γνωριζε, επειδη δεν εχει ξαναδώσει η κοπέλα.Εικόνα Και τι σχεση εχουν τα γυναικολογικά νοσηματα. Με τα αθληματα;
Απλά έτυχε να πατήσω κατά λάθος το δικό σου... Δεν είπα ότι δεν τα ξέρεις.

ΗΡΕΜΙΑ....Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οχι παιδια δεν παραξηγηθηκα ουτε το πηρα διαφορετικά. Απλα ηθελα να πω στον καλλιτεχνη οτι δεν ρωτησα εγω κάτι αλλα η Μαρία. Να ξερει και που να απευθυνθεί. Βελερεφόντη μου το ξερω αυτό που λες με τα υγιεινομικά, επειδή και εγω τα πέρασα. Ρωτησα τι σχεση εχουν τα γυναικολογικά με τα αθληματα διοτι τωρα που διναμε εμεις αν δεν σε βρισκανε οκ στα υγιεινομικά, σε κοβανε και ετσι την επόμενη μέρα δεν σε "εστελναν" στα αθληματα... Γιαυτό μου φάνηκε περιεργο!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες