Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Να ρωτήσω κάτι, επειδη ενδιαφέρομαι και εγώ για τη προκύρηξη που θα βγεί για τους εποπ της αεροπορίας ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς τι όρια έχουν στα αθλήματα; Χρειάζεται προπόνηση;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Grecia »

Ψαξε την προκυρηξη του 2005 να δεις... Τα ορια... Αν κ πιστευω οτι θα εχουν αλλαξει!
Anonymous

Οκ ευχαριστώ τα είδα δεν νομίζω να είναι πρόβλημα τα αθλήματα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από yandr »

Υπάρχει τεράστια συζήτηση για τα αθλήματα , οπότε αν έχεις απορείες σε παρακαλώ γράψε τις εκεί.
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις να μου πει τα αθληματα της πολεμικης αεροπορειας για εποπ ειναι ιδια με του στρατου ξηρας; Ρωταω γιατι στην προκηρυξη για εποπ της πολεμικης αεροπορειας ηταν: Δρομος 100μ. κ Αλμα σε μηκος,(αυτα τα 2 μονο) ετσι ηταν κ στον στρατο ξηρας τοτε; Κ αν αυτο σημαινει οτι τα ιδια αθληματα θα γινουν τωρα και την πολεμικη αεροπορεια.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει απο το 2002. Θα σου πω αυτα που εδωσα εγω και τα ορια.100μ,16''. Αλμα εις υψος 1μετρο. Αλμα εις μηκος 3,50 μετρα. Σφαιρα μεσος ορος για ριψη και με τα δυο χερια 7,50 μετρα.1000 μετρα σε χρονο 2,30 ή 3,30 (δεν θυμαμαι καλα)
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

aleka έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις να μου πει τα αθληματα της πολεμικης αεροπορειας για εποπ ειναι ιδια με του στρατου ξηρας; Ρωταω γιατι στην προκηρυξη για εποπ της πολεμικης αεροπορειας ηταν: Δρομος 100μ. κ Αλμα σε μηκος,(αυτα τα 2 μονο) ετσι ηταν κ στον στρατο ξηρας τοτε; Κ αν αυτο σημαινει οτι τα ιδια αθληματα θα γινουν τωρα και την πολεμικη αεροπορεια.

Εκανα ενα λαθακι 1000μ. Εννοουσα οχι 100μ
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lxias »

Σειρά έχουνε αλλάξει έχουν αυξηθεί τα ελάχιστα όρια με αυτά που δώσαμε το 2002.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Λχίας'02 έγραψε:Σειρά έχουνε αλλάξει έχουν αυξηθεί τα ελάχιστα όρια με αυτά που δώσαμε το 2002.

Εγώ θυμάμαι ένα 100άρι τις πλάκας.Εικόνα. Που κάναμε. Θυμάσαι να δώσαμε κάτι άλλο; Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

aleka έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις να μου πει τα αθληματα της πολεμικης αεροπορειας για εποπ ειναι ιδια με του στρατου ξηρας; Ρωταω γιατι στην προκηρυξη για εποπ της πολεμικης αεροπορειας ηταν: Δρομος 100μ. κ Αλμα σε μηκος,(αυτα τα 2 μονο) ετσι ηταν κ στον στρατο ξηρας τοτε; Κ αν αυτο σημαινει οτι τα ιδια αθληματα θα γινουν τωρα και την πολεμικη αεροπορεια.

Έχει βγάλει κάτι η πολεμική αεροπορία;Εικόνα
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

SKY DIVER έγραψε:

Έχει βγάλει κάτι η πολεμική αεροπορία;Εικόνα

Οχι τα αθληματα που αναφερω ηταν στην προκηρυξη της πολεμικης αεροπορειας το 2005
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Δεν έχω την προκήρυξη του 2005 αλλά βρήκα αυτή του 2006.

Η μόνη αθλητική δοκιμασία είναι το 1000άρι! Επιβεβαιώνονται αυτά που έλεγα πριν.
Απ' ότι θυμάμαι το 2002 κάναμε μόνο 100άρι και αυτό ήταν για τα μάτια.. δεν είδα καν να υπάρχει χρονόμετρο!
Οπότε αφού το 2002 ήταν έτσι και αυτό συνέβηκε και το 2006 δεν νομίζω να έγινε κάτι περισσότερο το 2005..(Δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά εάν είναι Πολεμική Αεροπορία, Στρατός Ξηράς ή Πολεμικό Ναυτικό. Είναι κλάδοι των ενόπλων δυνάμεων που ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας). Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα πράγματα άλλαξαν και πολύ μάλιστα. Παρακάτω φαίνονται οι αθλητικές δοκιμασίες του Στρατού ξηράς το 2006 και το 2008:

1.2006

Α/Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ (ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

η. Αθλητική Δοκιμασία Υποψηφίων

(1) Οι υποψήφιοι που θα κριθούν κατάλληλοι από τις υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στην προβλεπόμενη αθλητική δοκιμασία με αθλητική περιβολή.
(2) Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η αθλητική δοκιμασία και το κατώτατο όριο επίδοσης, που πρέπει να πετύχει ο υποψήφιος (ανεξαρτήτως φύλου), για να κριθεί κατάλληλος:

1. Δρόμος 1000 μ.4΄,30΄΄

2.2008

ζ. Αθλητικές _οκιμασίες Υποψηφίων

(1) Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε αθλητικές δοκιμασίες από τις αρμόδιες επιτροπές αθλητικών δοκιμασιών για να δοκιμαστεί η σωματική ικανότητα και φυσική αντοχή τους.
(2) Οι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στις προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες με αθλητική περιβολή. Για να κριθούν κατάλληλοι από τις αθλητικές δοκιμασίες πρέπει να πετύχουν τα ελάχιστα όρια επίδοσης των
αγωνισμάτων.
(3) Επανεξέταση στις αθλητικές δοκιμασίες δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο και τα αποτελέσματα είναι μη αναθεωρήσιμα.
(4) Όσοι υποψήφιοι έχουν δηλώσει ειδικότητες των Όπλων- Σωμάτων, θα εξεταστούν στα παρακάτω αγωνίσματα- αθλητικές δοκιμασίες, ανεξαρτήτως του Όπλου ή Σώματος που έχουν δηλώσει:

1. Δρόμος 100 μ.16΄΄ 17΄΄ 17΄΄
2. Δρόμος 1000 μ.4΄ και 20 ΄΄ 4΄ και 30΄΄ 4΄ και 30΄΄
3. Άλμα σε ύψος με φόρα.1,05 μ.1,00 μ.1,00 μ.
4. Άλμα σε μήκος με φόρα.3,60 μ.3,60 μ.3,60 μ.
5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι.4,50 μ.4,40 μ.4,40 μ.
6. Μεταφορά δύο (2) κανίστρων (δοχείο μεταφοράς ύδατος),20 χλγ. Έκαστο, για 150 μ. Χωρίς επαφή των κανίστρων με το έδαφος 2΄2'.30''
7. Κάμψεις - τάσεις των αγκώνων.10 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2΄.8 επαναλήψεις σε χρόνο 2΄.20''
4 επαναλήψεις σε χρόνο 1'
(5) Όσοι υποψήφιοι έχουν δηλώσει ειδικότητα των Ειδικών Δυνάμεων, θα εξεταστούν στα παρακάτω αγωνίσματα:

1. Δρόμος 100 μ.16΄΄
2. Δρόμος 1 μιλίου.7΄ και 30 ΄΄
3. Άλμα σε ύψος με φόρα.1,05 μ.
4. Άλμα σε μήκος με φόρα.3,60 μ.
5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι.4,50 μ.
6. Κάμψεις - τάσεις των αγκώνων.30 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2΄.
7. Αναδιπλώσεις του κορμού, με τα χέρια στην ανάκαμψη και τα γόνατα διπλωμένα.30 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2΄.
8. Έλξεις σε μονόζυγο.4 συνεχείς επαναλήψεις με οποιαδήποτε λαβή.
9. Μεταφορά δύο (2) κανίστρων (δοχείο μεταφοράς ύδατος),20 χλγ. Έκαστο, για 150 μ. Χωρίς επαφή των κανίστρων με το έδαφος 2΄
(6) Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα μίας (1) προσπάθειας στα παραπάνω αγωνίσματα, πλην των αλμάτων και των ρίψεων που έχουν δικαίωμα τριών (3) προσπαθειών.
(7) Στο αγώνισμα της ρίψης σφαίρας, ως τελική επίδοση υποψηφίου ορίζεται ο μέσος όρος του αθροίσματος της καλύτερης επιμέρους επίδοσης με το αριστερό και με το δεξί χέρι με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις για όλους τους υποψήφιους.
(8) Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να επιλεγούν στις ειδικότητες Ειδικών Αποστολών ΕΔ (ΑΚ 9056), Τυφεκιοφόρου ΕΔ (ΑΚ 9058) και Νοσοκόμου
Καταδρομών ΕΔ (9059), πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουν σε καλό βαθμό κολύμβηση. Όσοι από αυτούς επιλεγούν στις προαναφερόμενες ειδικότητες θ...
Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Ετσι παιδες! Αγωνα θελει!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

Ε. Π. Σ. έγραψε:Ετσι παιδες! Αγωνα θελει!
Προετοιμασία και θα δείς ότι είναι παιχνιδάκι
Anonymous

Καλημερα σας παιδια! Καλα ειστε; Τελικα τι γινεται με αυτη τη προκηρυξη μας κοροιδευουν; Γτ δν λενε ποτε θα βγει να δουμε κ εμεις τι θα κανουμε; Μας πεδευουν γαμωτο! Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι ευκολο τι αγωνισματα παιζουν γτ εμαθα κατι οτι θα μας βαλουν να τρεχουμε με κουβαδες γεματους με νερο. Ειναι αληθεια; Εγω κανω γυμναστηριο κ βαρη, αλλα δν μπορω να καταλαβω σε τι αποσκοπουν οι κουβαδες. Αν γνωριζει καποιος θα τον παρακαλουσα να με ενημερωσει γ τ αγωνισματα γτ ειναι πρωτη φορα που θα δωσω. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. Κ σας ευχομαι να περασετε ολοι κ να συναντηθουμε αν πρωτα ο θεος καταφερω κ εγω να εισαχθω στο στρατο. Καλα να περνατε κ καλη καθαρη δευτερα!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες