Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2011

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΣΕ

Δημοσίευση από ΣΣΕ »

Καλησπέρα σε όλους... Να ευχηθώ με την σειρά μου καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που περιμένουν τις βάσεις για να δουν αν τα κατάφεραν στις σχολές που θέλουν να περάσουν (είτε ΑΣΕΙ, είτε ΑΣΣΥ). Εγώ φέτος είμαι Γ' Λυκείου και κάνω το δικό μου αγώνα για να τα καταφέρω στις πανελλαδικές και να περάσω στην σχολή που έχω όνειρο σχεδόν από την έκτη δημοτικού να περάσω, την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων! Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάτι που αφορά τις ΠΚΕ. Επειδή εγώ είμαι από την Θεσσαλονίκη και η σχολή που θέλω να περάσω, όπως προείπα, είναι η ΣΣΕ-όπλα, θέλω να μάθω αν ενώ δηλώσω πρώτη επιλογή τη ΣΣΑΣ, ξέροντας ότι δεν πρόκειται να περάσω εξ'αρχής (ξέροντας φυσικά και τα μόρια που έχω γράψει), αν γίνεται να δώσω εδώ στην Θεσσαλονίκη τα αθλήματα και να κάνω τις ΠΚΕ και για ΣΝΔ αλλά και για ΣΙ (άσχετο αλλά θα τις δηλώσω και αυτές τις σχολές). Ρωτάω γιατί ξέρω πως για την Ικάρων πρέπει να κάνω κάποιες περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις... Θέλω να μάθω λοιπόν αν αυτές οι επιπλέον ιατρικές εξετάσεις μπορούν να γίνουν και εδώ στην Θεσσαλονίκη ή αν πρέπει αναγκαστικά να κατέβω στην πρωτεύουσα... Ευχαριστώ εκ'των προτέρων όλους σας για τις απαντήσεις σας...

Υ. Γ: Θα ήθελα να μάθω, επιπλέον, αν και το άθλημα της κολύμβησης εξετάζεται εδώ...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΣΕ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους... Να ευχηθώ με την σειρά μου καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που περιμένουν τις βάσεις για να δουν αν τα κατάφεραν στις σχολές που θέλουν να περάσουν (είτε ΑΣΕΙ, είτε ΑΣΣΥ). Εγώ φέτος είμαι Γ' Λυκείου και κάνω το δικό μου αγώνα για να τα καταφέρω στις πανελλαδικές και να περάσω στην σχολή που έχω όνειρο σχεδόν από την έκτη δημοτικού να περάσω, την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων! Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάτι που αφορά τις ΠΚΕ. Επειδή εγώ είμαι από την Θεσσαλονίκη και η σχολή που θέλω να περάσω, όπως προείπα, είναι η ΣΣΕ-όπλα, θέλω να μάθω αν ενώ δηλώσω πρώτη επιλογή τη ΣΣΑΣ, ξέροντας ότι δεν πρόκειται να περάσω εξ'αρχής (ξέροντας φυσικά και τα μόρια που έχω γράψει), αν γίνεται να δώσω εδώ στην Θεσσαλονίκη τα αθλήματα και να κάνω τις ΠΚΕ και για ΣΝΔ αλλά και για ΣΙ (άσχετο αλλά θα τις δηλώσω και αυτές τις σχολές). Ρωτάω γιατί ξέρω πως για την Ικάρων πρέπει να κάνω κάποιες περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις... Θέλω να μάθω λοιπόν αν αυτές οι επιπλέον ιατρικές εξετάσεις μπορούν να γίνουν και εδώ στην Θεσσαλονίκη ή αν πρέπει αναγκαστικά να κατέβω στην πρωτεύουσα... Ευχαριστώ εκ'των προτέρων όλους σας για τις απαντήσεις σας...

Υ. Γ: Θα ήθελα να μάθω, επιπλέον, αν και το άθλημα της κολύμβησης εξετάζεται εδώ...

Διάβασε εδώ και θα τα καταλάβεις
ΣΣΕ

Δημοσίευση από ΣΣΕ »

Σε ευχαριστώ για την παραπομπή, δεν αναφέρει όμως κάτι από αυτά που ρωτάω το Συγκεκριμένο θέμα... Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει...

ΣΣΕ

Δημοσίευση από ΣΣΕ »

Εντάξει, έμαθα αυτό που ήθελα... Μπήκα στην σελίδα της ΣΣΑΣ...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Γιατί δε γράφεις και εδώ αυτό που βρήκες για να μην το ψάχνουν και άλλοι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

yandr έγραψε:Γιατί δε γράφεις και εδώ αυτό που βρήκες για να μην το ψάχνουν και άλλοι;

Απλά μπορεί να δώσεις και στην ΣΣΑΣ αθλήματα και αυτό υπήρχε και στο θέμα που του έδωσα.Εικόνα το είχε γράψει η ευαγγελία_93Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από karabill »

Μηπως γνωριζει κανεις τον αριθμο των επιτυχοντων απο το συνολο των αιτησεων για τις ΠΚΕ;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Τζινα

Δημοσίευση από Τζινα »

Αυτα (για τον καραμπιλ η απαντηση) δε βγαινουν στη δημοσιοτητα ποτε.
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από diplomaths »

Αυτά karabill βγαίνουν στα site των σχολών, και μπορείς να τα δεις, αρκεί να πας σε κάθε στρατ. Σχολή, την περίοδο που γίνονται οι ΠΚΕ και να δεις τους επιτυχόντες και να τους μετρήσεις, και έτσι μπορείς να ξέρεις όχι μόνο αριθμό, αλλά και συγκεκριμένα άτομα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες