Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2011
Φιλε μου εγω εκλεισα κοντα στην ευελπιδων και θα πηγαινω με ταξι στα νοσοκομεια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Να σας ρωτήσω παίρνεις επιπλέον μόρια αν περάσεις τα αθλήματα; Αλλά να ισχύει μόνο για στυα;
και επίσης για τα παιδιά που έρχονται από πολύ μακριά και δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν τόσες μέρες για να μείνουν σε ξενοδοχείο ξέρετε αν υπάρχει κάποια βοήθεια;
και επίσης για τα παιδιά που έρχονται από πολύ μακριά και δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν τόσες μέρες για να μείνουν σε ξενοδοχείο ξέρετε αν υπάρχει κάποια βοήθεια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
joanna έγραψε:Να σας ρωτήσω παίρνεις επιπλέον μόρια αν περάσεις τα αθλήματα; Αλλά να ισχύει μόνο για στυα;
Δεν παίρνεις επιπλέον μόρια οι αθλητικές δοκιμασίες είναι μέρος τις επιλογής αν τα πέρασεις συνεχίζεις αλλιώς κόβεσαι
Για το άλλο που ρωτάς δεν είμαι σίγουρος αλλά μου φαίνεται δύσκολο
Που μαθαινει κανεις τα αποτελεσματα των πκε;
Απο οτι καταλαβα λογικα τελειωνεις τις εξετασεις των δυο ημερων για τα ψυχοτεχνικα και τα υγειονομικα και καθε δυο μερες σου λενε αμα περασες οπως ειδα στην σελιδα της ευελπιδων... Εγω ειμαι με την ομαδα 160 για ευελπιδων ειναι κανεις αλλος απο εδω μεσα με αυτην την ομαδα;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Τσου (100 ειμαι) στο τελος 2ης μερας βγαινουν τα ψυχοτεχνικα και μετα ο Θεος και η ψυχη του
στο site Δεν βγαινουν... Τυχοκολλουνται μονο... Αλλα λιγο πολυ στα ιατρικα στο λενε
την πρωτη μερα πχ πας για εξετασεις, και την δευτερη παρουσιαζεσαι (λες ενα ποιημα... Πχ Παπαδοπουλος Αντωνης του Γιωργου και της ΜΑριας απο τρικαλα)
ε αν δεν σου ζητησουν επανεξεταση πας πεις το ποιημα και σου πουν φυγε... Ε περασες... Αλλα off the record τελειως...
τωρα στα αθληματα παλι σου λενε
αν πχ με την πρωτη στο αλμα εις μηκος σε δουν οτι εχεις περασει το οριο σου λενε φυγε...
ε απο εκει και περα ειναι ποσο προσεχεις τις αντιδρασεις της επιτροπης...
στο site Δεν βγαινουν... Τυχοκολλουνται μονο... Αλλα λιγο πολυ στα ιατρικα στο λενε
την πρωτη μερα πχ πας για εξετασεις, και την δευτερη παρουσιαζεσαι (λες ενα ποιημα... Πχ Παπαδοπουλος Αντωνης του Γιωργου και της ΜΑριας απο τρικαλα)
ε αν δεν σου ζητησουν επανεξεταση πας πεις το ποιημα και σου πουν φυγε... Ε περασες... Αλλα off the record τελειως...
τωρα στα αθληματα παλι σου λενε
αν πχ με την πρωτη στο αλμα εις μηκος σε δουν οτι εχεις περασει το οριο σου λενε φυγε...
ε απο εκει και περα ειναι ποσο προσεχεις τις αντιδρασεις της επιτροπης...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Τα αποτελέσματα των προκαταρκτικών στην ΣΙ (ΣΜΑ) έχουν βγει, ξέρετε πότε βγαίνουν, που τα αναρτούν (στο internet) ;
Θα βγουν όλα μαζί στο τέλος για κάθε ομάδα, ή όταν τελειώνουν τα ψυχομετρικά θα βγουν για αυτά, επειδή στην ιστοσελίδα της σχολής δεν έχει αναρτηθεί τίποτα
Θα βγουν όλα μαζί στο τέλος για κάθε ομάδα, ή όταν τελειώνουν τα ψυχομετρικά θα βγουν για αυτά, επειδή στην ιστοσελίδα της σχολής δεν έχει αναρτηθεί τίποτα
Αν δηλώσω πρώτη επιλογή στην αίτηση για ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ (2011-2012) (εάν και εφόσον βγει) τη Σ. Α. Ν. Που θα δώσω τα Π. Κ. Ε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος
Παιδια ποτε περιπου αναρτωνται τα ποτελεσματα των (πκε) στο διαδικτυο?
- diplomaths
- Υπολοχαγός
ΣΝΔ:http://www.hna.gr/snd/prokexamresults2011.html
ΣΣΕ:http://www.sse.gr/anakoinoseis_gr.php
ΣΜΥΝ:http://www.hellenicnavy.gr/smyn/announcements_new.asp
αυτά με μια πρόχειρη αναζήτηση, με ένα τηλέφωνο στην σχολή που έδωσες τις ΠΚΕ, θα σε ενημερώσουνε
ΣΣΕ:http://www.sse.gr/anakoinoseis_gr.php
ΣΜΥΝ:http://www.hellenicnavy.gr/smyn/announcements_new.asp
αυτά με μια πρόχειρη αναζήτηση, με ένα τηλέφωνο στην σχολή που έδωσες τις ΠΚΕ, θα σε ενημερώσουνε
-
Για αεροπορια?
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Για αεροπορία δεν ξέρω, δες και 3-4 ποστ πιο πάνω που ψάχνω και γω το ίδιο πράγμα.
Με ένα τηλέφωνο από δευτέρα στην σχολή θα μάθεις σίγουρα
Επίσης, αν έχεις πάει στα αθλητικά, σημαίνει πως έχεις περάσει από ψυχομετρικά και υγειονομικά, και στα αθλητικά πάνω κάτω μπορείς να καταλάβεις μόνος σου αν πέρασες ή όχι
Με ένα τηλέφωνο από δευτέρα στην σχολή θα μάθεις σίγουρα
Επίσης, αν έχεις πάει στα αθλητικά, σημαίνει πως έχεις περάσει από ψυχομετρικά και υγειονομικά, και στα αθλητικά πάνω κάτω μπορείς να καταλάβεις μόνος σου αν πέρασες ή όχι
-
Κοιτα εγω εχω περασει. Θελω να δω αλλα ονοματα
-
Παιδια, τα αποτελεσματα των πκε για αεροπορια που και ποτε ανακοινωνονται;