Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2011

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ντίνα

Δημοσίευση από Ντίνα »

Πότε δίνουμε αθλήματα και ψυχολογικά τεστ για την εισαγωγή μας ως υποψήφιοι-ες μέσω πανελαδικών, δηλαδή ποια ημ/νία;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΩΡΓΟΣ_93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ_93 »

Καλησπερα! Ξερει κανεις την ακριβη ημερομηνια των ΠΚΕ για την σχολη ικαρων?
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Αλέξης »

Δείτε στα site των σχολών σας. Απλό είναι.:)
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalos123 »

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε: https://viewer.zoho.com/docs/kh2Pd Ελα και το προγραμμα των πκε για ΣΣΑΣ
δεν ανοιγει το λινκ 23 ιουνιου δινω κανεις αλλος

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

kalos123 έγραψε:
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε: https://viewer.zoho.com/docs/kh2Pd Ελα και το προγραμμα των πκε για ΣΣΑΣ
δεν ανοιγει το λινκ 23 ιουνιου δινω κανεις αλλος

μια χαρα ανοιγει Εικόνα Αμα ξαναπροσπαθησεις ισως;

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Χαζή είμαι που δεν καταλαβαίνω το πρόγραμμα; Αυτοί οι αριθμοί δίπλα τι είναι και πώς βρίσκουμε που είμαστε; Η ιστοσελίδα της ΣΣΑΣ γιατί κολλάει έτσι άγρια;
androniki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από androniki »

Παιδιά για συδ που το βλέπω; Δεν το γραφει στη σελίδα! Και κάτι άλλο. Αθλήματα θα δώσω πριν βγουν τα αποτελεσματα;
POTIS

Δημοσίευση από POTIS »

Καλα εσυ ευαγγελια πας με το που ειναι οι σχολες οχι με το πια σχολη σου αρεσει πιο πολυ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

POTIS έγραψε:Καλα εσυ ευαγγελια πας με το που ειναι οι σχολες οχι με το πια σχολη σου αρεσει πιο πολυ;

Εδώ σου λέει ότι δεν πιάνει την ευελπίδων θα πιάσει την ΣΣΑΣ; Απλά θα δώσει εκεί τα αθλήματα κτλπ.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

POTIS έγραψε:Καλα εσυ ευαγγελια πας με το που ειναι οι σχολες οχι με το πια σχολη σου αρεσει πιο πολυ;
ελεος παιδι μου!

1ον... Τι σε ενδιαφερει τι κανω εγω;

2ον. Δε χρειαζεται να σου απολογηθω!

3ον... Ακομα και να το κανω, δε θα καταλαβεις. Γιατι αν ηξερες τι παιζει δε θα μιλουσες! Διαλεγεις 1η προτιμηση εκει που θα δωσεις αθληματα και ΟΧΙ εκει που θες να περασεις. Ειμαι απο θεσσαλονικη! Σου λεει κατι Θεσσαλονικη-ΣΣΑΣ /αθηνα-Ευελπιδων Που να τρεχω εκει κατω.

αντε πρωι πρωι...

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Αλέξης »

Μ αυτή την έννοια ναι στέκει.
tasos1908
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tasos1908 »

Διαβασα πως για να δωσουμε για ΠΚΕ χρειαζεται να εχουμε μαζι αντιγραφο σαν αυτο που στειλαμε στις στρατιωτικες σχολες, το χαρτι απο το υπουργειο παιδειας που λεει πως ειμαστε υποψηφιοι για στρατιωτικες σχολες καθως και την αστυνομικη μας ταυτοτητα. Εγω δεν εβγαλα αντιγραφο απο αυτο που εστειλα στις στρατιωτικες σχολες. Θα εχω κανενα προβλημα αν παω μονο με την αστυνομικη μου ταυτοτητα; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει σίγουρα. Σας ευχαριστω...

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

tasos1908 έγραψε:Διαβασα πως για να δωσουμε για ΠΚΕ χρειαζεται να εχουμε μαζι αντιγραφο σαν αυτο που στειλαμε στις στρατιωτικες σχολες, το χαρτι απο το υπουργειο παιδειας που λεει πως ειμαστε υποψηφιοι για στρατιωτικες σχολες καθως και την αστυνομικη μας ταυτοτητα. Εγω δεν εβγαλα αντιγραφο απο αυτο που εστειλα στις στρατιωτικες σχολες. Θα εχω κανενα προβλημα αν παω μονο με την αστυνομικη μου ταυτοτητα; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει σίγουρα. Σας ευχαριστω...

Κατάσταση υποψηφιων Σμυ
Για τις προκαταρκτικες εξετάσεις Ακαδ. Ετους 2011-2012
1. Παρουσιαση υποψηφιου στο 414 σνεν στις 07:00
2. Οι υποψηφιοι πρεπει να εχουν μαζι τους αστυνομικη ταυτοτητα και δελτιου υποψηφιου
3. Να εχουν μαζι τους ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα για τυχον προβληματα υγειας
4. Ολοι υποψηφιοι που φερουν διορθωτικα γυαλια, θα πρεπει να τα εχουν μαζι και να μην φορουν φακους επαφης
5. Οσοι παρουσιαζουν συμπτωταματα δυσλεξιας να εχουν μαζι τους ειδικη βεβαιση απο ιατροπαιδαγωγικο κεντρο η Κ. Δ. Α. Υ
Αυτα χρειάζονται για την σμυ

Απαγορεύονται τα κεφαλαία
POTIS

Δημοσίευση από POTIS »

Καλα μην δαγκωνεις ερωτηση καναμε δεν σου ζητησα ναπολογηθεις...
loki8
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από loki8 »

Γεια σε ολους.

Σε λιγες μερες θα παω Αθηνα για τις ΠΚΕ και αρχισα να ψαχνω διαμονη για 2 Μερες κοντα στο 401 ΓΣΝ Αθηνων

Εχω βρει 2-3 καλα μερη (Ξενοδοχεια Ημιδιαμονης) αλλα θελω και τη γνωμη σας καθως υποθέτω οτι το vrisko.gr δεν εχει ολα τα Ξενοδοχεια κλπ

Οποιος ξερει οποιοδηποτε ενοικιαζομενο δωματιο, Ξενοδοχειο Ημιδιαμονης κλπ εκει κοντα παρακαλω πολυ να ποσταρει εδω

Ευχαριστω!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης