Τι μαθήματα δίνεις για Ευελπίδων;
Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Για να περασεις Ευελπιδων τι μαθηματα γραφεις; Π. Χ. Η ιατρικη χρειαζετε μαθηματικα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
avlopaoki έγραψε:Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Για να περασεις Ευελπιδων τι μαθηματα γραφεις; Π. Χ. Η ιατρικη χρειαζετε μαθηματικα
δινεις
μαθηματικα
φυσικη
διοικηση επιχειρησεων
προγραμματισμο
εκθεση Και ενα μαθημα γενικης που διαλεγεις αναμεσα σε βιολογια, μαθηματικα, ιστορια, φυσικη
αν παρεις θετικη κατευθυνση, αντι για προγραμματισμο και αοδε (διοικηση) φινεις βιολογια και χημεια...
η ιατρικη που λες εσυ ειναι ασχετο με αυτο που ρωτας. Ελπιζω να σε καλυψα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Με καλυψες...
Το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα και στην φυσικη.

-
- Ταγματάρχης
avlopaoki έγραψε:Το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα και στην φυσικη.
δωσε αρχαια κειμενα ιστορια και λατινικα τοτε. Και δωσε εξετασεις με αριστα το 18.6. Κ αν μπεις μπηκες. Αλλιως αξιζει το κοπο να παλεψεις με τη φυσικη. Δεν ειναι μπαμπουλας για να κλαις

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Και φαντασου ειμαι 14 χρονων και ρωταω απο τωρα τετοια πραγματα! Ελεος!

-
- Ταγματάρχης
avlopaoki έγραψε:Και φαντασου ειμαι 14 χρονων και ρωταω απο τωρα τετοια πραγματα! Ελεος!
ελα μικρο εισαι ακομα

Αχαχαχαχαχα
μικρος αλλα θελω να μαθω για το μελλον μου!

Οι εξετασεις που εχουν φυσικη και μαθηματικα ποσο πρεπει να βγαλεις για να περασεις; Ειπες οτι ειναι αρχαια, λατινικα, ιστορια, κειμενα 18.6. Για μαθηματικα και φυσικη ποσο ειναι?
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Με το παρών σύστημα, οι στρατιωτικές σχολές είναι στα πεδία που πιάνουν η τεχνολογική (μαθηματικά, φυσική, προγραμματισμός, διοίκηση επιχειρήσεων, έκθεση +1) και η θετική κατεύθυνση (μαθηματικά, φυσική, βιολογία, χημεία, έκθεση +1)
Αν πας από την θεωριτική κατεύθυνση (αρχαία, λογοτεχνία, ιστορια, λατινικά, έκθεση και μαθηματικά γενικής παιδείας) ενώ το άριστα είναι 20 γενικά, κόβεται ένα ποσοστό από αυτό που θα γράψεις αν θες να μπεις σε σχολές διαφορετικές του 1ου πεδίου (φιλολογικές σχολές, αλλά και το νομικό της ΣΣΑΣ www.ssas.gr) ή του 5 (οικονομικές σχολές όπου και το οικονομικό της ΣΣΑΣ). Δηλαδή από την θεωριτική κατεύθυνση μπορείς να μπεις με άριστα το 20 στο οικονομικό και το νομικό της ΣΣΑΣ τα οποία έχουν πολύ υψηλές βάσεις. Αν από την θεωριτική θες να πας σε κάποια από τις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών, θα έχεις κόψιμο στο βαθμό σου, και αν έγραψες 20, θα μετρήσει για άριστα το 18.6. Ελπίζω να κατάλαβες
Αν πας από την θεωριτική κατεύθυνση (αρχαία, λογοτεχνία, ιστορια, λατινικά, έκθεση και μαθηματικά γενικής παιδείας) ενώ το άριστα είναι 20 γενικά, κόβεται ένα ποσοστό από αυτό που θα γράψεις αν θες να μπεις σε σχολές διαφορετικές του 1ου πεδίου (φιλολογικές σχολές, αλλά και το νομικό της ΣΣΑΣ www.ssas.gr) ή του 5 (οικονομικές σχολές όπου και το οικονομικό της ΣΣΑΣ). Δηλαδή από την θεωριτική κατεύθυνση μπορείς να μπεις με άριστα το 20 στο οικονομικό και το νομικό της ΣΣΑΣ τα οποία έχουν πολύ υψηλές βάσεις. Αν από την θεωριτική θες να πας σε κάποια από τις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών, θα έχεις κόψιμο στο βαθμό σου, και αν έγραψες 20, θα μετρήσει για άριστα το 18.6. Ελπίζω να κατάλαβες
Η βασεις στην θεωρητικη κατευθυνση ειναι υψηλοτερες?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
avlopaoki έγραψε:Η βασεις στην θεωρητικη κατευθυνση ειναι υψηλοτερες;
Εννοείται
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Στο 1ο πεδίο που είναι οι θεωρητικές σχολές και μπορούν μόνο όσοι ήταν θεωρητική κατεύθυνση να πάνε, είναι γενικά υψηλές οι βάσεις, επειδή μόνο εκεί μπορούν να πάνε οι της θεωρητικής, μεγάλος ανταγωνισμός, μεγάλες βάσεις.αλλά αν κάποιος είναι θεωρητική και θέλει 2ο 3ο ή 4ο πεδίο, είναι σχετικά μεγάλες, λόγω της μείωσης που δέχονται οι της θεωρητικής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες