Απο πληροφορίες, παντως, μαθαμε πως ο ψυχιατρος που εξετασε τον Αρχιλοχια στο 424, ειπε πως κανονικα επρεπε στον ψυχιατρο να βρισκεται ο σεριφης! Τυχαιο; Δεν νομιζω!
Δεν έχει κανείς τα κότσια να τον πειράξει αυτόν. Ότι και να λέτε. Ότι και να πούμε ακόμη εκεί είναι. Τυχαίο ; Είχα ψηλά τον Ε. Σ. Από όταν υπηρέτησα στη μονάδα του άλλαξα γνώμη.
Πολίτης πλέον έγραψε:Δεν έχει κανείς τα κότσια να τον πειράξει αυτόν. Ότι και να λέτε. Ότι και να πούμε ακόμη εκεί είναι. Τυχαίο ; Είχα ψηλά τον Ε. Σ. Από όταν υπηρέτησα στη μονάδα του άλλαξα γνώμη.
Υ. Γ Και δεν υπηρέτησα μόνο εκεί.
Στειλε επιστολή στον ΑΓΕΣ και πες του πως ηθελες τον στρατό εσύ συγκεκριμένα.
Τι κι αν εχει 30 χρονια υπηρεσιας εσύ ως κληρωτός κατάλαβες πολύ περισσότερα πράγματα.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Πολίτης πλέον έγραψε:Δεν έχει κανείς τα κότσια να τον πειράξει αυτόν. Ότι και να λέτε. Ότι και να πούμε ακόμη εκεί είναι. Τυχαίο ; Είχα ψηλά τον Ε. Σ. Από όταν υπηρέτησα στη μονάδα του άλλαξα γνώμη.
Υ. Γ Και δεν υπηρέτησα μόνο εκεί.
Στειλε επιστολή στον ΑΓΕΣ και πες του πως ηθελες τον στρατό εσύ συγκεκριμένα.
Τι κι αν εχει 30 χρονια υπηρεσιας εσύ ως κληρωτός κατάλαβες πολύ περισσότερα πράγματα.
Το συμπέρασμα στο προηγούμενο μήνυμα δείχνει την ψεύτικη εικόνα που δημιουργεί ο Ε. Σ στον έξω κόσμο ή το "πως θα ήθελα τον στρατό" ; Δεν νομίζω ότι δείχνει το δεύτερο. Έκτος και αν υπο το δικό σας πρίσμα αυτό θέλετε να δείχνει. Ως κληρωτός είδα πάρα πολλά. Είδα τον μισό Έβρο να μπαίνει εποπ. Και όσοι το αξίζουν ναι, οι αλλοι που πάνε; Είδα εποπ να μην ξερουν πραγματα που ειτε το ήθελα είτε όχι τα έμαθα για να μην έχω θέμα με την ασφάλεια μου. Ναι είδα και κατάλαβα πολλά. Γι 'αυτο και ΕΙΧΑ ψηλά τον Ε. Σ.
Τελικά τι έγινε με τον αρχιλοχία; Τιμωρήθηκε; Πάντως όσο διάολος και να ήταν ο σερίφης, έπρεπε να σκεφτεί ο αρχιλοχίας πως υπάρχουν 3 παιδιά και 1 σύζυγος από πίσω του...