Υψηλά πρόστιμα για λιποτάκτες και ανυπότακτους

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
faoust21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από faoust21 »

speedster 1323 έγραψε:
paolo έγραψε: ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ!

Αν η θητεια ηταν εθελοντικη θα πηγαινανε ελαχιστοι ! Το μονο σιγουρο Εικόνα εκει θα βλεπαμε τους "πατριωτες" Εικόνα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι δημοσιοι υπαλληλοι και οσοι παιρνουν χρηματοδοτησεις κτλ

εγω εφυγα μετα το σχολειο για εξωτερικο για σπουδες και εργασια σε μεγαλες εταιριες...

εμεις διαπρεπουμε στο εξωτερικο και διμιουργουμε καλη πιστη προς τους ελληνες αυτοι ειναι σημαντικοτερη προσφορα κυριως γαι την εποχη που διανυουμε... Δεν ειμαστε ζητιανοι-χαραμοφαηδες

και οσοι γινονται στρατιωτικοι ειναι απλα ανικανοι να βρουν δουλεια, και τα παιρνουν απο τους πολιτες

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Ας σταματησοθμε επιτελους να ειμαστε τριτοκοσμικοι χωρα!

Ποια καραμελα εννοεις. Εχεις ξεχασει με ποιους συνορευεις μαλλον... Θα σου στειλω ενα χαρτη της Ελλαδας στην πρωτη ευκαιρια.Εικόνα

Συνορευουμε με καποιους που δεν μας εχουν επιτεθει εδω και εναν αιωνα ενω εμεις τους αποσπαμε συνεχως εδαφη και διατηρουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στρατο στα συνορα μας. Συνορευουμε με καποιους που θελουν να μπουν στην Ε. Ε. Και να μειωσουν την δυναμη του στρατου τους, οικονομικη και πολιτικη. Και αντι να τους βοηθησουμε σε αυτο εμεις τους δινουμε δικαιολογιες για να συντηρουν το στρατιωτικο κατεστημενο.

Θελουμε λεφτα για παιδεια, υγεια, μισθους οχι για στρατους!

Πειτε την αληθεια: Ο καλυτερος φιλος του ελληνα στρατιωτικου ειναι ο τουρκος στρατιωτικος γιατι οσο διαιωνιζεται αυτη η κοντρα μεταξυ σας τοσο δικαιολογειτε τους τεραστιους μισθους και τα προνομια που απολαμβανεται εις βαρος των λαων σας. Δεν θελετε την ειρηνη γιατι εσεις θα μεινετε ανεργοι. Μηπως λοιπον η καλυτερη λυση ειναι να σας βαλουμε σε μια ερημο να αλληλοφαγωθειτε και εμεις, ελληνες και τουρκοι, να ζησουμε ευτυχισμενοι και χωρις το βαρος σας;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Δυστυχώς εκφράζεις άποψη ενώ είναι προφανές ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το θέμα.

Κρίμα. Ωστόσο είσαι στο σωστό site και μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας τα παρακάτω.

Εθνικός Εναέριος Χώρος

Ελληνικά χωρικά ύδατα

Περιοχή FIR Αθηνών

Περιοχές Έρευνας και Διάσωσης

Νομικό καθεστώς νήσων Αιγαίου

"Γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο

Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου

Κυπριακό

Η κατάσταση στη Θράκη

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο

Τουρκικά σχέδια επίθεσης στην Ελλάδα

Μετά μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε, αλλά μέχρι τότε δεν θα μπούμε στον κόπο να σου απαντήσουμε εφόσον δεν μπαίνεις στον κόπο να ενημερωθείς.

Τέλος, βρίσκεσαι σε λάθος θέμα. Υπάρχει συζήτηση για την κατάργηση της θητείας.

faoust21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από faoust21 »

yandr έγραψε:Δυστυχώς εκφράζεις άποψη ενώ είναι προφανές ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το θέμα.

Κρίμα. Ωστόσο είσαι στο σωστό site και μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας τα παρακάτω.

Εθνικός Εναέριος Χώρος

Ελληνικά χωρικά ύδατα

Περιοχή FIR Αθηνών

Περιοχές Έρευνας και Διάσωσης

Νομικό καθεστώς νήσων Αιγαίου

"Γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο

Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου

Κυπριακό

Η κατάσταση στη Θράκη

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο

Τουρκικά σχέδια επίθεσης στην Ελλάδα

Μετά μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε, αλλά μέχρι τότε δεν θα μπούμε στον κόπο να σου απαντήσουμε εφόσον δεν μπαίνεις στον κόπο να ενημερωθείς.

Τέλος, βρίσκεσαι σε λάθος θέμα. Υπάρχει συζήτηση για την κατάργηση της θητείας.

κι εγω που νομιζα οτι μετα απο τοσα χρονια σπουδες σε ελλαδα και αγγλια στις διεθνεις σχεσεις και ερευνητικο εργο θα ηξερα... Σνιφ... Κλαψ... Τελικα πρεπει να ενημερωθω απο στρατιωτικους που στην καλυτερη εχουν τελειωσει λυκειο και μια ευελπιδων που την πεφταν ολη μερα...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Έχω 10 διδακτορικά, μιλώ 23 ξένες γλώσσες με επάρκεια και άλλες 14 προφορικά και επίσης είμαι ελέφαντας. Το μόνο που δεν πέτυχες πάντως είναι ότι είμαι στρατιωτικός.

Διάβασε να ξεστραβωθείς λίγο και άσε τα υπόλοιπα.

speedster 1323

Δημοσίευση από speedster 1323 »

Εικόνα
faoust21 έγραψε:
speedster 1323 έγραψε:
paolo έγραψε: ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ!

Αν η θητεια ηταν εθελοντικη θα πηγαινανε ελαχιστοι ! Το μονο σιγουρο Εικόνα εκει θα βλεπαμε τους "πατριωτες" Εικόνα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι δημοσιοι υπαλληλοι και οσοι παιρνουν χρηματοδοτησεις κτλ

εγω εφυγα μετα το σχολειο για εξωτερικο για σπουδες και εργασια σε μεγαλες εταιριες...

εμεις διαπρεπουμε στο εξωτερικο και διμιουργουμε καλη πιστη προς τους ελληνες αυτοι ειναι σημαντικοτερη προσφορα κυριως γαι την εποχη που διανυουμε... Δεν ειμαστε ζητιανοι-χαραμοφαηδες

και οσοι γινονται στρατιωτικοι ειναι απλα ανικανοι να βρουν δουλεια, και τα παιρνουν απο τους πολιτες

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Ας σταματησοθμε επιτελους να ειμαστε τριτοκοσμικοι χωρα!

Ποια καραμελα εννοεις. Εχεις ξεχασει με ποιους συνορευεις μαλλον... Θα σου στειλω ενα χαρτη της Ελλαδας στην πρωτη ευκαιρια.Εικόνα

Συνορευουμε με καποιους που δεν μας εχουν επιτεθει εδω και εναν αιωνα ενω εμεις τους αποσπαμε συνεχως εδαφη και διατηρουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στρατο στα συνορα μας. Συνορευουμε με καποιους που θελουν να μπουν στην Ε. Ε. Και να μειωσουν την δυναμη του στρατου τους, οικονομικη και πολιτικη. Και αντι να τους βοηθησουμε σε αυτο εμεις τους δινουμε δικαιολογιες για να συντηρουν το στρατιωτικο κατεστημενο.

Θελουμε λεφτα για παιδεια, υγεια, μισθους οχι για στρατους!

Πειτε την αληθεια: Ο καλυτερος φιλος του ελληνα στρατιωτικου ειναι ο τουρκος στρατιωτικος γιατι οσο διαιωνιζεται αυτη η κοντρα μεταξυ σας τοσο δικαιολογειτε τους τεραστιους μισθους και τα προνομια που απολαμβανεται εις βαρος των λαων σας. Δεν θελετε την ειρηνη γιατι εσεις θα μεινετε ανεργοι. Μηπως λοιπον η καλυτερη λυση ειναι να σας βαλουμε σε μια ερημο να αλληλοφαγωθειτε και εμεις, ελληνες και τουρκοι, να ζησουμε ευτυχισμενοι και χωρις το βαρος σας;
Κ εγω θελω ειρηνη, ολοι να ειμαστε καλα, να μην υπαρχουν πολεμοι, απειλες. Συμφεροντα, φθονος, παραβιασεις, κτλπ κτλπ καλα φιλε μου σε ποιο πλανητη ζεις. Στον αρη; Ποτε δεν υπηρξε στην ιστορια στα τοσες χιλιαδες χρονια εποχη που δεν υπηρχαν πολεμοι... Μην αναρωτηθεις το γιατι θα στο πω εγω... Ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου φιλε μου, γ αυτο το καλυτερο που μπορεις να κανεις... Αν θελεις ειρηνη, ετοιμασου για πολεμο... Εικόνα
Λογικός

Δημοσίευση από Λογικός »

Εσύ με τα 10 διδακτορικά, μπορείς να μας πείς σε ποια χώρα στον κόσμο η ανυποταξία τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ίσο με το 50% του μέσου ετήσιου μισθού των πολιτών της;

Και επειδή τα ξέρεις όλα, μήπως γνωρίζεις επίσης ότι στην Ευρώπη των 27, μόλις 4-5 χώρες διατηρούν τον υποχρεωτικό χαρακτήρα της θητείας; Ορίστε και η αναφορά να μετρήσεις μόνος σου (10 διδακτορικά έχεις, θα ξέρεις να μετράς φανταζομαι) :
http://en.Wikipedia.org/wiki/Military_service

Μάλλον πρέπει να κάνεις ακόμη ένα διδακτορικό: Στον τομέα του να μάθεις να συζητάς με λογικά επιχειρήματα και να αξιολογείς το κοινωνικό γίγνεσθαι σε άλλες πολιτισμένες χώρες που είναι πιο προηγμένες ώστε να παίρνεις παραδείγματα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Και εσύ να κάνεις Διδακτορικό σε θέματα όπως Ιστορίας και Γεωπολιτικής μπάς και συνειδητοποιήσεις που βρίσκεται η Ελλάδα. Γιατί μάλλον πάσχεις και από Γεωγραφία, νομίζοντας ότι συνορεύουμε με τις χώρες τις BENELUX ή τις Σκανδιναβικές και δεν υφίσταται κίνδυνος, είτε εξ Ανατολών είτε εκ Βορρά.
speedster 1323

Δημοσίευση από speedster 1323 »

Ρε σεις ζαλαδα καταντησατε με την καταργηση της θητειας, βαρεθηκα να ακουω ατο ατομα στην ζωη μου που αντιδρουν σε οτι εχει κουραση κτλπ... Πειτε καθαρα οτι βαριεσται να συνεισφερετε καπου χωρις χρημματικη ανταμοιβη κ αφηστε τις μ@λακιες αν κινδυνευει η ελλαδα η οχι... Εχει γινει η κωλλαρα σας 2 μετρα απο το καθησιο στο γραφειοΕικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Το όργιο με τα off-topic τελείωσε. Το θέμα της συγκεκριμένης συζήτησης είναι δεδομένο και τα υπόλοιπα διαγράφηκαν
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες