Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Ας πουμε και καμιά μλκι@ να ευθυμίσουμε!james25 φαντάζεσαι να εισαι σε φυλάκιο και να βαράς σκοπιά με τον καραϊσκάκη... Ατελείωτες ώρες κάψιμο.
Ρε παιδια με 2550 στην β τι λετε εχω ελπιδες; Τορα θα μ πειτε που να ξερουμε εμεις αν εχεις ελπιδες εσυ! Τι πιστευεται εσεις ρωταω μπορει εστω κ επιλαχων τι λετε; Πολυ ανχως παντως πολυ ανχως!
tipota έγραψε:Ρε παιδια με 2550 στην β τι λετε εχω ελπιδες; Τορα θα μ πειτε που να ξερουμε εμεις αν εχεις ελπιδες εσυ! Τι πιστευεται εσεις ρωταω μπορει εστω κ επιλαχων τι λετε; Πολυ ανχως παντως πολυ ανχως!
Αν θες τη γνώμη μου φίλε Θεωρώ Πως είσαι καλά. Ίσως Και επιλαχών. Όσο για το άγχος, όλοι στη μπρίζα είμαστε.

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Εγω παντως θα προτεινα να αφαιρεσετε ολες τις γυναικες απο τα τελικα αποτελεσματα οταν βγουν, γτ το 99% θα κοπουν στα αθληματα τη στιγμη που θα εχουνε καλα μορια λογο απολυτηριου. Επισης δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 400 μορια και οχι 1000 οπως στους φρουρους. Πιστευω θα γινει της ισοβαθμιας το καγκελο.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Εγω παντως θα προτεινα να αφαιρεσετε ολες τις γυναικες απο τα τελικα αποτελεσματα οταν βγουν, γτ το 99% θα κοπουν στα αθληματα τη στιγμη που θα εχουνε καλα μορια λογο απολυτηριου. Επισης δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 400 μορια και οχι 1000 οπως στους φρουρους. Πιστευω θα γινει της ισοβαθμιας το καγκελο.
Καλά το μόνο σίγουρο οτι θα γίνει χαμός ειδικά με τι θέσεις ΤΕΕ ΛΥΚΕΙΟΥ, Φορτηγού μη φορτηγού, επιλαχόντες, ισοβαθμίες, αθλήματα. Να δω πότε θα τελειώσει αυτήν η προκήρυξη και πως θέλω...
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Να ρωτησω κατι, απο ανεργεια παιρνεις τιποτα μορια η μπα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
Akspoogy έγραψε:Να ρωτησω κατι, απο ανεργεια παιρνεις τιποτα μορια η μπα;
E όχι
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Με το προγραμματακι που εχουν βαλει τα παιδια... Ειμαι στα 2130 μορια.
οποτε μαλλον θα περιμενω να κοπουν πολλοι στα αθληματα μπας και...
οποτε μαλλον θα περιμενω να κοπουν πολλοι στα αθληματα μπας και...

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Σύμφωνα με το http://forestfirefightersgreece.blogspot.com/2011/10/blog-post_25.html άρα 27000-5500= 21500 πολίτες για 600 θέσεις; Αναλογία 1:36 περίπου...
Χαχαχαχαχα αυτά είναι. Να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί οι 600 τυχεροί...
Χαχαχαχαχα αυτά είναι. Να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί οι 600 τυχεροί...
Συγνωμη εαν το ροταω σε λαθος τοπικ αλλα ξερει καπιος πως βγενουν τα μορια για τους 600 και περιπου πια θα ειναι η βαση. συγνωμη και παλι αν το γραφω σε λαθος τοπικ.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης