zisis έγραψε:Καλησπερα, δεν γινεται να καλεσουν μονο τους επιτυχοντες, αποκλειεται να περασουν ολοι τους τα αθλητικα και τα υγειονομικα, σιγουρα θα καλεσουν και καποιους σαν επιλαχοντες, τουλαχιστουν τους μισους πιστευω
εννοείται πως δεν γίνεται, αλλά μερικοί δεν μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε την προκήρυξη
"Για την κάλυψη των Θέσεων όσων κρίνονται ακατάλληλοι στις υγειονομικές εξετάσεις, Καλούνται από τους ίδιους πίνακες Επιτυχόντων κατά σειρά βαθμολογικής κατάταξης ισάριθμοι υποψήφιοι μέχρι τη συμπλήρωση του Απαιτούμενου αριθμού, Οι οποίοι υποβάλλονται στις ίδιες εξετάσεις"
Καλησπέρα σας... Να σας πω. Τι α και β κατηγορια αναφέρετε συνέχεια. Που το εχουν γραψει στην προκυρηξη αυτο; Εγω που τα εκανα τα χαρτια στην πυροσβεστικη τη μοναδικη κατηγορια που ειδα και μου ειπαν ειναι για το Γ' και πανω. Εκτος αυτού, να το καταλάβουμε όλοι οτι τα μόρια εδω, δεν εχουν τοση "δυναμη". Έχουμε τα αγωνισματα που εκει γίνεται σφαγή.
σας προτείνω αντι για τον υπολογισμό των μορίων σας να στρωθείτε στις ελξεις... Και οχι μόνο. Φιλικα τα όσα ειπα
Συμφωνο με τα οσα ειπες στη δευτερη φαση στο κειμενο σου... απλα για να μη απορεις οταν βγουν οι βασεις στη α κατηγορια (70%) ανηκουν οσοι εχουν εννιαιου απολυτηριο και στη β (30%) αυτοι του τεε. και αν θυμασαι σημειωσες αν εισαι αννιαιο η τεε στη δηλωση σου... Γι αυτο το λογο εγινε αυτο...
imakolata έγραψε:Καλησπέρα σας... Να σας πω. Τι α και β κατηγορια αναφέρετε συνέχεια. Που το εχουν γραψει στην προκυρηξη αυτο; Εγω που τα εκανα τα χαρτια στην πυροσβεστικη τη μοναδικη κατηγορια που ειδα και μου ειπαν ειναι για το Γ' και πανω.
Κανένας δεν το έχει γράψει αγορίνα, ***** γράφουμε εδώ μέσα. Παραπληροφορούμε τον κόσμο, όταν βγούνε τα αποτελέσματα και δεις 2 κατηγορίες κάνε προσφυγή θα δικαιωθείς σίγουρα!