Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
καγκουρας

Δημοσίευση από καγκουρας »

Φίλε πολίτη1 κάνεις μια εισαγωγή με κάποιες παραδοχές, με τις οποίες συμφωνούμε όλοι, αλλά δεν μας λές πως τις ερμηνεύεις με αριθμούς επίσης δεν βλέπω πουθενά κάποιο μαθηματικό συλλογισμό μόνο εκτιμήσεις ως εκ' τούτου δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει και η μέση τίμη 2700.
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Τα 2700 για Βάση Τα Θεωρώ Υπερβολικά Α 2450

Β 2680

για πρώτη φάση

πολιτης1

Δημοσίευση από πολιτης1 »

Λοιπον στους πρωτους 420 65 ατομα εχουν δεα ειδικων δυναμεων και οι οποιοι στη πυροσβεστικη πανε κουβα διοτι δε εχουν καθολου μορια αφαιρωντας τους 6 μορια...
μετα πηρα τους υπολοιπους τους αφαιρεσα 1 μοριο οσους ειχαν ειδ δυναμεις...
μετα αφαιρεσα ενα μοριο σε οσους ειχαν 4 στις ξενες γλωσσες.
και εστειλα στο κουβα απο οτι μου εμεινε οσοι ειχαν 1 στο διπλωμα λειπει δηλ γ.

η βαση ανεβηκε παρολου που εδιωξα αρκετα ατομα διοτι επρεπε να χωσω 150 (δε ειναι σιγουρα αντικειμενικο νουμερο αλλα υπαρχουν καποιοι) εποχικους... Και 100-200 (δε ειναι σιγουρα αντικειμενικο νουμερο αλλα υπαρχουν καποιοι) πολιτες που δε τους ξερω απο τους 5000 ... Αρα απο τη λιστα που ειχα στα χερια μου εψαξα τους πρωτους 80-180.

καγκουρας

Δημοσίευση από καγκουρας »

Τώρα ο συλλογισμός σου βγάζει νόημα! Στήν πρώτη φάση με τις προσθαφαιρέσεις στα αποτελέσματα των Ε. Φ. αν δεν κάνω λάθος, η βάση πέφτεί στα 2450 (μπορεί και πιο κάτω) και σε δεύτερη φάση ανεβαίνει λόγω των εποχικών ηλικίας κάτω απο 29 αλλά και των υπολοίπων (5000) εξτρά αιτήσεων. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι οτι θα παίξουν πολλές ισοψηφίες παρά οτι θα ανέβει η βάση στα 2700.

Επισης δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλα μου φένεται πως πρέπει να περιμένουμε τέσσερης διαφορετικές βάσεις, μία για κάθε κατηγορία όχι μόνο δύο.

πολιτης1

Δημοσίευση από πολιτης1 »

Σιγουρα θα διαμορφωθουν 4 βασεις... (δε ειναι εκτιμηση αφου αναφερεται ξεκαθαρα στη προκυρηξη 60 % γ)

σε οσους λειπει το γ πολυ δυσκολα πρεπει να ειναι μπομπα στα μορια...

βεβαια καποιος θα πει στους υπολογισμους μου οτι δε θα πανε ολοι πυρ ενω περνανε αστυνομια... Καποιοι δε μπορουν να κανουν καμια ελξη αρα δε θα το τολμησουν.
ακομα να βρεθουν 200 απο τους 5000 με παραπολα μορια και 220 απο τις 15000 αιτησεις ειναι ακραιο σεναριο.
αλλα 100 που εχω στη κατω βαση ειναι λογικο...
και γενικα ειπαμε οι 200 πρωτοι επιλαχοντες που θα εχουν χαμηλη βαση θα μπουνε γιατι θα κοπει το 50% στα αθληματα.

σιγουρα με τους επιλαχοντες η βαση θα πεσει δραματικα

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Επισης πολλα ατομα που θα περασουν ειδικοι φρουροι δε θα μπουν στην διαδικασια να δωσουν αθληματα πυροσβεστικης. αρα η πραγματικη βαση θα ειναι πιο χαμηλη του αναμενομενου και για τις 2 κατηγοριεσ
ypopsifios

Δημοσίευση από ypopsifios »

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση για οποιον γνωρίζει.

Υπάρχει περίπτωση οι 3400 θέσεις των εποχικών να μην καλυφθούν και να πάρουν απο τους πολίτες;

phaethon

Δημοσίευση από phaethon »

Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση γιατί οι εποχικοί αυτή τη στιγμή αριθμούν περί τις 5400.
Εκτός αυτού ένα μήνα περίπου πρίν βγεί η προκήρυξη ζητήθηκε από όλους να "καταθέσουν" άτυπα τα δικαιολογητικά τους για να υπολογισθεί το σύνολο των μορίων τους, κάτι λέει αυτό...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από toro »

Αν δεν καλυφτουν βεβαιος.
phaethon

Δημοσίευση από phaethon »

Θεωρείς ότι υπάρχει έστω και μία περίπτωση να μην καλυφθούνε! ! ! ! !
Εξήγησέ μου σε παρακαλώ το σκεπτικό σου.
Καλό θα είναι να σκεφτόμαστε λογικά πριν απαντήσουμε!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Κανετε λάθος οσοι εχουν περασει ε. Φ θα δωσουν κ για πυροσβεστικη κ για λιμενικο κ στο τελος θα επιλεξουν αφου στις σχολες μπαινουν όλοι με το νεο ετος. ΟΙ βασεις στος ε. Φ εχουν διαμορφωθει μπορουν να αλλαξουν μόνο προς τα κάτω γιατί θα φυγουν ατομα στα αλλα δυο σωματα, μπορει κ λίγοι αλλα θα φυγουν αλλωστε η πυροσβωεστικη κ το λιμενικο δεν ειναι τόσο επ[ικυνδινα όσο η αστυνομια (μπορει κ να κάνω λάθος) ετσι πιστευω
Ιωαννης...

Δημοσίευση από Ιωαννης... »

Καλησπερα παιδια, Τα μορια μου ειναι 11,500 (απολυτηριο ενιαιου) ...
4000 (ειδικες δυναμεις) ...
7000 (ολα τα διπλωματα), αρα ειμαι στα 22 500...
Ασχετα απο το αν εχω ελπιδες, για αθληματα θα με καλεσουν; Και με ποιο κρητηριο καλουν αυτους που καλουν για αθληματα; Ευχαριστω πολυ!!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Κανετε λάθος οσοι εχουν περασει ε. Φ θα δωσουν κ για πυροσβεστικη κ για λιμενικο κ στο τελος θα επιλεξουν αφου στις σχολες μπαινουν όλοι με το νεο ετος. ΟΙ βασεις στος ε. Φ εχουν διαμορφωθει μπορουν να αλλαξουν μόνο προς τα κάτω γιατί θα φυγουν ατομα στα αλλα δυο σωματα, μπορει κ λίγοι αλλα θα φυγουν αλλωστε η πυροσβωεστικη κ το λιμενικο δεν ειναι τόσο επ[ικυνδινα όσο η αστυνομια (μπορει κ να κάνω λάθος) ετσι πιστευω
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σε όλα. Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτοί που θα περάσουν και στα 3 ή σε 2 από τα 3 θα έχουν σίγουρα το χρόνο και τη δυνατότητα να επιλέξουν που θα πάνε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ιωαννης... έγραψε: Καλησπερα παιδια, Τα μορια μου ειναι 11,500 (απολυτηριο ενιαιου) ...
4000 (ειδικες δυναμεις) ...
7000 (ολα τα διπλωματα), αρα ειμαι στα 22 500...
Ασχετα απο το αν εχω ελπιδες, για αθληματα θα με καλεσουν; Και με ποιο κρητηριο καλουν αυτους που καλουν για αθληματα; Ευχαριστω πολυ!

Μόνο τους επιτυχόντες θα καλέσουν, διάβασε και την προκήρυξη

zisis

Δημοσίευση από zisis »

Καλησπερα, δεν γινεται να καλεσουν μονο τους επιτυχοντες, αποκλειεται να περασουν ολοι τους τα αθλητικα και τα υγειονομικα, σιγουρα θα καλεσουν και καποιους σαν επιλαχοντες, τουλαχιστουν τους μισους πιστευω
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες