Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ακης

Δημοσίευση από Ακης »

Θα ηθελα να κανω κ εγω μια δικη μου εκτιμιση για τισ βασεις, πιστευω 2800+Α,3000+Β, ΜΗΝ ξεχναμε οτι οι εποχικοι ως 29 μπορουν να ειναι στην κατηγορια με τους πολιτες. Εγω προσωπικα εχω 2700 στην β και πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την βαση... Δυσκολα τ πραγματα παιδια...

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Οι εποχιακοι θα στειλουν στο θεο τις βασεις... Οποιος δε το πιστευει δε ειναι απλα ρεαλιστης.

μονο κατι θετικο που υπαρχει ειναι οτι δεα ειδικων δυναμεων 10 στη αστυνομια,4 πυροσβεστικη
ειδικες δυναμεις 5 αστυνομια,4 πυροσβεστικη
και δε μετραν 2 γλωσσες,
για α παντως πανω απο 2700 πιστευω
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Ακης έγραψε:Θα ηθελα να κανω κ εγω μια δικη μου εκτιμιση για τισ βασεις, πιστευω 2800+Α,3000+Β, ΜΗΝ ξεχναμε οτι οι εποχικοι ως 29 μπορουν να ειναι στην κατηγορια με τους πολιτες. Εγω προσωπικα εχω 2700 στην β και πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την βαση... Δυσκολα τ πραγματα παιδια...

μια χαρα εισαι με τα μορια θα το δεις... Τωρα με τα Αθλήματα Δεν ξερω
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

Ακης έγραψε:Θα ηθελα να κανω κ εγω μια δικη μου εκτιμιση για τισ βασεις, πιστευω 2800+Α,3000+Β, ΜΗΝ ξεχναμε οτι οι εποχικοι ως 29 μπορουν να ειναι στην κατηγορια με τους πολιτες. Εγω προσωπικα εχω 2700 στην β και πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την βαση... Δυσκολα τ πραγματα παιδια...

Ναι αλλά και συ μη ξεχνάς ότι όποιος εποχικός θελήσει να συμμετάσχει με τους πολίτες επιλέγει να δώσει και αθλήματα ενώ στην άλλη κατηγορία τα γλυτώνει... (και τα αθλήματα εδώ δεν είναι σαν των ε. Φ.) ...

Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

NASOSS έγραψε:

με τα μορια που λες 50 Άτομα Και απο τις 2 Κατηγορίες Αν ειναι αυτα θα Πάρουν Θα Δείξει...

NASOSS έγραψε:με 2900 εισαι μεσα στα μορια για τα αθληματα δεν ξερω...

Και μια Αναφορά για τους Εποχικούς Που ειναι εως 29 απο τα 300 ατομα που Έδωσαν Σαν εποχικούς τα 250 ειναι απο ενιαιο... Εικόνα
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

ΟΙ εποχικοι εως 29 Εχουν κανει αλλες 2 φορες τα χαρτια τους για μονιμοι στις προηγουμενες προκυρηξεις κ κοπηκαν οι περισσοτεροι απο αυτους στα αθληματα πιστευω.
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Νασο πως ξερεις οτι απο τα 300 ατομα συνολο οι 250 ηταν απο ενιαιο;(πως γνωριζεις οτι συνολο ηταν 300 ατομα; )

παντως αν ισχυει αυτο ειναι καλο γιατι 250 ατομα δε ειναι και πολλα οι 180 θα χουν παρα πολλα μορια οποτε απο 2700 και πανω μαλλον ειναι μεσα καποιος.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΙΧ. Λ έγραψε:Υπάρχει κάποιο σύστημα υπολογισμού μορίων για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής όπως υπήρχε για τους Ειδικούς φρουρούς;

Από σήμερα υπάρχει

/arthra/moria-ypologismos.asp

Υ. Γ Νομίζω πως δεν έχω κάνει κάποιο λάθος Εικόνα

Υ. Γ1 Σε αυτό το θέμα γράφουμε μόνο για τα μόρια, για τα αποτελέσματα υπάρχει ξεχωριστό θέμα και τα μηνύματα μεταφέρονται εκεί

tipota

Δημοσίευση από tipota »

Ρε greek army γιατι μ εσβησες το μυνημα που εστειλα πριν;

Ακτινιδιο

Δημοσίευση από Ακτινιδιο »

Greek_Army έγραψε:
ΜΙΧ. Λ έγραψε:Υπάρχει κάποιο σύστημα υπολογισμού μορίων για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής όπως υπήρχε για τους Ειδικούς φρουρούς;

Από σήμερα υπάρχει

/arthra/moria-ypologismos.asp

Υ. Γ Νομίζω πως δεν έχω κάνει κάποιο λάθος Εικόνα

Υ. Γ1 Σε αυτό το θέμα γράφουμε μόνο για τα μόρια, για τα αποτελέσματα υπάρχει ξεχωριστό θέμα και τα μηνύματα μεταφέρονται εκεί

Η ξενη γλώσσα που είναι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tipota έγραψε:Ρε greek army γιατι μ εσβησες το μυνημα που εστειλα πριν;

Για τα αποτελέσματα γράφουμε στο άλλο θέμα και επειδή είσαι ανώνυμος δεν είχα την δυνατότητα να επεξεργαστώ το μήνυμά σου οπότε το έσβησα

Aκτινίδιο σωστός! Τις ξέχασα Εικόνα Θα τις βάλω τώρα

Edit: Τις έβαλαΕικόνα

Ακτινιδιο

Δημοσίευση από Ακτινιδιο »

Και μπόρει κάποιος ΔΕΑ ειδικων δυναμεων να ξεχαστει και να τα συμπληρωση και τα δύο και να φαίνονται 800 τα μόροια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ακτινιδιο έγραψε:Και μπόρει κάποιος ΔΕΑ ειδικων δυναμεων να ξεχαστει και να τα συμπληρωση και τα δύο και να φαίνονται 800 τα μόροια

Κομπλέ και αυτό, επόμενο; Εικόνα

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ξέρει κανένας άλλος πόσοι εποχιακοί κάναν αίτηση?
Ακης

Δημοσίευση από Ακης »

Ξερουμε ποσοι ειναι οι εποχικοι πανελλαδιικος; ... πηγε να κανει γνωστος μ τα χαρτια του κ μου ειπε οτι τον εκοψαν κ οτι εγινε αυτο κ με αλους συναδελφους του, μ ειπε οτι τισ κενες θεσεις τους θα τις καλιψουμε εμεις οι πολιτες, αν κοπουν πολοι ισως να συμπλιρωσουμε εμεις τις κενες θεσεις τους, οπως θα κανουν κ αυτοι ως 29 ετων που για εμενα θα ειναι πολυ, θα ειναι οσοι εχουν λιγα χρονια υπιρεσιας κ δεν τους συμφερει ν τ κανουν με τους εποχικους... Οποτε επιμενω 2800+ για α κ 3000+η β.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες