Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Double_Dragon

Δημοσίευση από Double_Dragon »

Η προκήρυξη της πυροσβεστικής είναι περισσότερο συμπυκνωμένη σε σχέση με αυτή των Ειδικών Φρουρών και δίνει την εντύπωση πως αφήνει κάποιεσ ασάφειες αλλά δεν είναι έτσι. Κάνει συχνές αναφορές σε Προεδρικά Διατάγματα και λοιπές διατάξεις/αποφάσεις που μπορεί ο καθένας με ηλεκτρονική αναζήτηση να βρει πολύ εύκολα. Απλά θέλει αρκετό ψάξιμο και να μην περιμένουμε να μας τα σερβίρουν όλα έτοιμα στο πιάτο. Ψάξιμο γιατί όπως διαπιστώσαμε η συγκεκριμένη προκήρυξη «κρύβει πολύ ζουμί». Πολλοί αναλώνεστε άδικα σε ζητήματα βάσεων κ. Τ. Λ. Γνώμη μου όπως και των περισσοτέρων εδώ στο φόρουμ πιστεύω είναι πως θα κοπούν πάρα πολλοί στις αθλητικές δοκιμασίες. Ισως περάσουν άτομα με 2000 ή και λιγότερα μόρια ως επιλαχόντες. Σίγουρα οι «μάχιμοι» έχουν μεγάλο αβαντάζ στα αγωνίσματα. Τα αποτελέσματα θα δείξουν.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Double_Dragon έγραψε:Η προκήρυξη της πυροσβεστικής είναι περισσότερο συμπυκνωμένη σε σχέση με αυτή των Ειδικών Φρουρών και δίνει την εντύπωση πως αφήνει κάποιες ασάφειες αλλά δεν είναι έτσι. Κάνει συχνές αναφορές σε Προεδρικά Διατάγματα και λοιπές διατάξεις/αποφάσεις που μπορεί ο καθένας με ηλεκτρονική αναζήτηση να βρει πολύ εύκολα. Απλά θέλει αρκετό ψάξιμο και να μην περιμένουμε να μας τα σερβίρουν όλα έτοιμα στο πιάτο. Ψάξιμο γιατί όπως διαπιστώσαμε η συγκεκριμένη προκήρυξη «κρύβει πολύ ζουμί». Πολλοί αναλώνεστε άδικα σε ζητήματα βάσεων κ. Τ. Λ. Γνώμη μου όπως και των περισσοτέρων εδώ στο φόρουμ πιστεύω είναι πως θα κοπούν πάρα πολλοί στις αθλητικές δοκιμασίες. Ισως περάσουν άτομα με 2000 ή και λιγότερα μόρια ως επιλαχόντες. Σίγουρα οι «μάχιμοι» έχουν μεγάλο αβαντάζ στα αγωνίσματα. Τα αποτελέσματα θα δείξουν.

Δύσκολες οι προβλέψεις. Αυτό που πιστεύω πάντως είναι ότι η προκήρυξη των φρουρών δεν θα επηρεάσει και τόσο. Όλοι έχουν προτεραιότητα την Πυροσβεστική και αν όλα πάνε καλά λογικά η σχολή των φρουρών ξεκινάει τον Ιανουάριο. Θα έχουν βγει τα αποτελέσματα μέχρι τότε... Και για το λιμενικό.
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Την συγκεκριμενη περίοδο δεν νομίζω κάπιος που θα περάσει ε. Φ Δεν νομιζω να διακινδυνεψει Ν παει και στα αθλήματα τις πυροσβεστικης γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι τα αθληματα θα γινουν μαζι για να μην εχουν τα ευτραπελα πχ αν περασει καποιος και στα 2 να επιλεξει ενα απο τα 2
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από chris_alex »

Χθές έκανα τα χαρτιά κ μου είπαν πως δεν έχει καμιά διαφορά ενιαίο η τεέ, ενιαίο+τεε σημειώσανε λύκειο.
Όσο για τα αθλήματα για το λιμενικό (Λ/Φ-Υπαξ) θα γίνουν με διαφορετικές ημερομηνίες (σύμφωνα με αυτά που είπαν) γιατί είναι ένα σώμα κ αρκετοί έκαναν και για τα 2 οπότε δε θα πέφτει το ένα με το άλλο. Τωρα αν σκοντάφτει με τους ειδικους αυτο ειναι μια καλή ερώτηση που θέλει απάντηση. Της πυροσβεστικής εκ των πραγμάτων θα αργήσει!
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

alex ποσα μορια εχεις απο ενιαιο η απο τεε εισαι
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Alexandros9 »

NASOSS έγραψε:Ναι τα Παίρνεις Τα 2 Μόρια Φιλέ Μου απο 125cc Θεωρείται μοτοσυκλέτα και οχι μοτοποδήλατο

Είσαι λάθοσ... Ρώτα σε όποια σχολή οδηγών θέλεισ... Και έχει χιλιοειπωθεί εδω μέσα αυτό

Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Σωστα πρεπει να εχει βγει σε σχολη και να εινα α 23 kw η 34 ιπους για να παρεις τα 2 μορια

Το μοτοποδηλατο το βγαζεις στην αστυνομια την μοτοσυκλετα στην σχολη
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από chris_alex »

Μόνο απο σχολή οδηγών παίρνεις τα μόρια!
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Φιλε μου δεν μιλαει κανεις απαξιωτικα για αυτους που τελιωνουν τεε ουτε εμεις του λυκειου ειμαστε επιστημονες απλα υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος γιατι βαζουν μεγαλους βαθμους στο τεε.
chris

Δημοσίευση από chris »

Σωστός ο πακισ138
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

pakis138 έγραψε:Ο λογος που οι περισσοτεροι ελληνες επιλεγουν το ενιαιο ειναι για να περασουν σε καποια σχολη να πανε να γινουν επιστημονες στην διαχειριση πατρικης περιουσιας κ να πανε να γινουν φοιτητες για να καλοπερασουν κ λιγοι εναι αυτοι που οντως ενδιαφεροντε για την επαγκελματικη τους αποκατασταση. Δεν μου λες εσυ πολιτησ1 με τι σκοπο πηγες ενιαιο;
Σιγουρα θα περασες σε μια σχολη κ τελικα δεν μπορεσες να την βγαλεις και τωρα που σε ζορισε ο παρερας σου κ σου εκοψε το επιδομα περνεις την δευτερη λυση που ειναι μια προκυριξη σε σωματα ασφαλειας (που στα 18 σου τα ειχες τελευταια επιλογη στο μηχανογραφικο σου) για να καλυψεις τα νοτα σου.
Μην παρεις προσωπικα την απαντηση μου. Απευθυνομαι στους περισσοτερους υποψηφιους που ειναι απο ενιαιο κ μιλαν απαξιωτικα για τους υποψηφιους των ΤΕΕ.

Δεν χρειάζεται να απαντάς γιατί μπαίνεις σε ένα φόρουμ, λογικό είναι στα 1000 άτομα οι 10 να διαφωνούν Εικόνα

Επίσης εδώ μιλάμε για την μοριοδότηση και κάνουμε προβλέψεις για τις βάσεις, δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε από το θέμα. Φιλικά

pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Ειμαι εκτως θεματος θελεις να μου πεις; Το μονα πραγμα που διαβαζω καθε μερα ειναι το θεμα ενιαιο-ΤΕΕ. Κανενας δεν ειπε κατι για το ΙΕΚ Δασικης Προστασιας που περνει μονο 200 μορια, στα ψηλα γραμματα το περνατε. Αυτο δεν ειναι αδικο και ειναι αδικο να μην υπαρχει διαχωρισμος ενιαιου ΤΕΕ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για τα μόρια τα παράπονά σου να τα κάνεις στους αρμόδιους

Ε ναι βλέπεις συνέχεια θέματα για ενιαίο και τεε γιατί μερικοί δεν μπορούνε να καταλάβουνε ότι στον διαγωνισμό υπάρχει το 70-30, όταν το εμπεδώσουν θα σταματήσουν (ελπίζω)

Eνιαίο vs TEE

pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Συζητηση δεν κανουμε για τα μορια και την μοριοδοτηση; Ανοιγω ανα θεμα και μου απαντας να κανω τα παραπονα μου στους αρμοδιους. Μιλησατε για τα μορια των ΔΕΑ, των καταδρομεων, των δοκιμων καταδρομεων, των τρειτεκνων, για τα μορια των ξενων γλωσσων, των οδηγων και κανεις δεν ειπε για το ΙΕΚ. Και δε μου λες Greek_Army εσυ για ποιο θεμα θελεις να μιλησουμε που ζητας να σταματισουν να ρωτανε για το 70-30 (που εγω μονο εδω διαβασα οτι υπαρχει και οπου ρωτησα μου ειπαν οχι) και για το ΙΕΚ δεν εχεις τηποτα να πεις φανταζομαι και για ολα τα θεματα εχεις την απαντηση 'το γραφει η προκυρηξη'
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

pakis138 έγραψε:Συζητηση δεν κανουμε για τα μορια και την μοριοδοτηση; Ανοιγω ανα θεμα και μου απαντας να κανω τα παραπονα μου στους αρμοδιους. Μιλησατε για τα μορια των ΔΕΑ, των καταδρομεων, των δοκιμων καταδρομεων, των τρειτεκνων, για τα μορια των ξενων γλωσσων, των οδηγων και κανεις δεν ειπε για το ΙΕΚ. Και δε μου λες Greek_Army εσυ για ποιο θεμα θελεις να μιλησουμε που ζητας να σταματισουν να ρωτανε για το 70-30 (που εγω μονο εδω διαβασα οτι υπαρχει και οπου ρωτησα μου ειπαν οχι) και για το ΙΕΚ δεν εχεις τηποτα να πεις φανταζομαι και για ολα τα θεματα εχεις την απαντηση 'το γραφει η προκυρηξη'

Για όλα που αναφέρεις μιλάμε για πόσα μόρια παίρνουν και όχι για το αν θα πρέπει να παίρνουν λιγότερα η περισσότερα

Το τελευταίο που γράφεις δεν ξέρω αν θα πρέπει να το σχολιάσω, μάλλον μπαίνεις στο φόρουμ τις τελευταίες 4 ημέρες Εικόνα

Το 70-30 Υπάρχει στο ΦΕΚ και λογικά ανήκεις σε αυτούς που ακούνε ότι τους συμφέρει

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες