Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από electrolisa »

Ρε μαγκες οποιος ξερει ας απαντησει. Θα παω με προαστιακο εκει κατω. Π ακριβως ειναι το κτηριο; Οπως κατεβαινουμε απο το σταθμο Μαγούλας και περπαταμε προς Θριασιο π παμε μετα?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Δες μια στο google. Λογικα θα σου το βγαλει! Ποτε θα πας; Εγω δευτερα πρωι θα ειμαι εκει.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
been there...

Δημοσίευση από been there... »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Το 70 30 μαγκες ισχει παρτε στο αρχηγειο στην μουρουζη και επιβεβαιωστετο εγω πηρα και μου ειπαν ετσι ειναι ασχετως αν η προκηρυξη δεν γραφει ΤΠτ τετοιο
Σωστός, η προκήρυξη δεν περιέχει όλες τις λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που η υπουργική απόφαση και ο νόμος έχουν ληφθεί υπόψη στην έκδοση της προκήρυξης ισχύει και ότι αναφέρεται σ' αυτά.

PILOT έγραψε:
ΤΟΜΙΣ έγραψε:Παιδια εκανε κανενας τα χαρτια του να μας πει τι γινεται με την τριτεκνια αν ισχυουν ορια ηλικιας και τετοια γινομαι κουραστικος αλλα ολοι εχουμε την αγωνια μας για τα μορια ευχαριστω
τα περνεις κανονικα.
Είσαι σίγουρος; Ρώτησα ένα εποχικό που έκανε τα χαρτιά του και μου είπε ότι δεν του μετρήσαν τριτεκνία, γιατί είναι μεγαλύτερος από 23.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από electrolisa »

Ηθελα να παω τη δευτερα αλλα δυστυχως θα εχω μια καθηστεριση με την επικυρωση των αγγλικων και λογω αλλων υποχρεωσεων, θα παω την αλλη δευτερα ή τριτη. Το βρηκα στο χαρτη αλλα δεν ξερω ακριβως πιο κτηριο ειναι.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Παιδια με την τριτεκνια ας απαντησει καποιος σιγουρα αν ξερει ποιοι την παιρνουν θελει ορια ηλικιας και αγαμα οπως ειναι στους φορυρους ας απαντησει καποιος που εκανε τα χαρτια του και ξερει η τα παιρνουν ολοι που εχουν τρια παιδια
superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από superman »

PILOT έγραψε:
ΤΟΜΙΣ έγραψε:Παιδια εκανε κανενας τα χαρτια του να μας πει τι γινεται με την τριτεκνια αν ισχυουν ορια ηλικιας και τετοια γινομαι κουραστικος αλλα ολοι εχουμε την αγωνια μας για τα μορια ευχαριστω τα περνεις κανονικα.
Είσαι σίγουρος; Ρώτησα ένα εποχικό που έκανε τα χαρτιά του και μου είπε ότι δεν του μετρήσαν τριτεκνία, γιατί είναι μεγαλύτερος από 23.

και έτσι είναι παντού. Η τριτεκνία έχει όριο μέχρι πότε μπορείς να τη Χρησιμοποιήσεις. Και όντως πρέπει να είναι μέχρι τα 23. Το λέει στην προκήρυξη. Αλλά και να μη το λέει, σίγουρα έχει το σχετικό νόμο.

james

Δημοσίευση από james »

Παιδιά το υπολοιπο 40% που ειναι από ενιαίο λύκειο σε ποιες περιοχές μπαίνουν, εαν γνωρίζει κανείς;

ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Ρε παιδια πειτε μου κατι μετραει ο βαθμος απολυτηριου που χεις; Η 5 μοναδες παιρνεις αν εχεις τεε η ενιαιο και 3 μορια αμα εχεις γυμνασιο?
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Βασιλη μετραει ο βαθμος του απολυτηριου και μαλιστα περνεις τοσα μορια οσο βαθμο έχεις.

αυτο με τα πεντε μορια και τρια για γυμνασιο αναφερεται στους εποχικους πυροσβεστες δε σε ενδιαφερει...

το ενιαιο λυκειο Διεκδικει το 70% των θεσεων ενω το τεε (β κυκλος) το 30% των θεσεων.(το τεε α κυκλος δε εχει δικαιωμα συμμετοχης)
προσθετεις μορια στο απολυτηριο αναλογα με τα επιπλεον σου προσοντα αυτα τα γραφει αναλυτικα η προκυρηξη.

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ρε παιδια πειτε μου κατι μετραει ο βαθμος απολυτηριου που χεις;ΝΑΙ Η 5 μοναδες παιρνεις αν εχεις τεε η ενιαιο και 3 μορια αμα εχεις γυμνασιο; ΟΧΙ
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Με την τριτεκνια μαγκες σας εχω ζαλισει αλλα τι να κανω να μαθω θελω και εγω εχει κανενας καμια σιγουρη απαντηση να μας πει ο ενας μας λεει εχει οριο ηλικιας ο αλλος οχι ξερει κανενας σιγουρα τι γινεται αν ξερει ας απαντησει ευχαριστω
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από vag_21 »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Με την τριτεκνια μαγκες σας εχω ζαλισει αλλα τι να κανω να μαθω θελω και εγω εχει κανενας καμια σιγουρη απαντηση να μας πει ο ενας μας λεει εχει οριο ηλικιας ο αλλος οχι ξερει κανενας σιγουρα τι γινεται αν ξερει ας απαντησει ευχαριστω

εχει οριο

ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Παιδια μια ερωτηση σε εσας που καταθεσατε τα χαρτια, το διπλωμα των 125 cc μετραει για διπλωμα μοτοσυκλετας οπως στους ειδικους φρουρους και το Γ1 επαγγελματικο το μετρανε για Γ επαγγελματικο;
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ας γαραψουμε τα μορια που εχει ο καθενας εγω ειμαι απο τεε και εχς 2722 μορια
καγκουρας

Δημοσίευση από καγκουρας »

Ας γράψει ο καθένας τον πόνο του...

μου έκατσε βαριά η πίτσα χθές το βράδύ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση