Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 46
Βασιλη εννοειται πως θα τα κανεις!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Εγω με τα βιας συγκεντρωνω 2650 απο ΤΕΕ κ ΙΕΚ Δασικης Προστασιας. Μεγαλη απατη το 30% με πεταξε εξω. Ας επερνε ενα μηκρο ποσοστο απο το ΙΕΚ χωριστα.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Οκ παιδες, εφοσον ισχυει το 70-30 και το 60-40 για οδηγους-μαχιμους εχουμε και λεμε:
600 πολιτες
-οδηγοι 360 εκ των οποιων 252 Εν. Λυκειο
108 απο ΤΕΕ
-μαχιμοι 240 εκ των οποιων 168 Εν. Λυκειο
72 ΤΕΕ
600 πολιτες
-οδηγοι 360 εκ των οποιων 252 Εν. Λυκειο
108 απο ΤΕΕ
-μαχιμοι 240 εκ των οποιων 168 Εν. Λυκειο
72 ΤΕΕ
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Τελικά αυτό ισχύει σίγουρα;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Ετσι λετε... Ξερω γω τωρα αν ισχυει το 70-30?
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Μα τι @#@$@$ ειναι αυτα με τα ΤΕΕ κ τα εννιαια! Κ τα ορια ηλικιας! Δεν βλεπουν οτι δεν εχουμε δουλειες οι ανεργεια ανεβαινει κ βαζουν κ περιορισμους!
εμενα με τρελενει το οριο ηλικιας που σπουδαζα σαν τον @#!@$ για να ερχετε ο 19 να μπαινει ΕΦ χωρις να εχει δουλεψει μια φορα στην ζωη του κ το μονο που ξερει ειναι να κανει κοντρες με τα μηχανακια... Κ γω στα 28 μου να μη ξερω αν θα εχω ψωμι να φαω σε 3-4 χρονια!
εμενα με τρελενει το οριο ηλικιας που σπουδαζα σαν τον @#!@$ για να ερχετε ο 19 να μπαινει ΕΦ χωρις να εχει δουλεψει μια φορα στην ζωη του κ το μονο που ξερει ειναι να κανει κοντρες με τα μηχανακια... Κ γω στα 28 μου να μη ξερω αν θα εχω ψωμι να φαω σε 3-4 χρονια!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Καλως εκφραζεις το παραπονο σου, αλλα μπορει να βρεθει κανεις και να σε γηωσει στεγνα και με επιχειριματα και το χειροτερο ειναι οτι δε θα εχει και αδικο σε αυτα... Εγω προσωπικα σου ευχομαι να μπεις!
+μφωνω απολυτα φιλε μου εχουμε την ιδια ηλικια και σε νιωθω απολυτα, ομως χωρις κανεναν περιορισμο φαντασου ποσες αιτησεις θα γινοντουσαν και τι κριτηρια θα επρεπε να υπηρχαν τοτε; Και μενα με εκνευριζει που χωνεται πιο ευκολα ενας που δεν εχει σπουδασει, το μονο επιχειρημα που μπορει καποιος να πει ομως ειναι οτι αυτα τα παιδια ειχαν αυτο ως στοχο, στο σχολειο ηταν χαμηλου επιπεδου, και γιαυτο πηγαν τεε με σκοπο τις προκυρηξεις και να σου πω κατι πολυ καλα εκαναν ! Και αν τους το ειπαν οι γονεις τους ευγε γιατι σκεφτοντουσαν μακρια, απεναντιας εγω προσωπικα εχω τελειωσει οικονομικα και για χαρτζιλικη Μοιραζω καφεδες να πουμε :Pchaniacitygr έγραψε:Μα τι @#@$@$ ειναι αυτα με τα ΤΕΕ κ τα εννιαια! Κ τα ορια ηλικιας! Δεν βλεπουν οτι δεν εχουμε δουλειες οι ανεργεια ανεβαινει κ βαζουν κ περιορισμους!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια αυτο το το 70-30 μου ακουγεται λιγο ακυρο! Αν υσχιε κατι τετοιο θα υπηρχε λογικα και στην προκηρυξη! Δλδ αν το πανε ετσι γιατι να μην ισχυει και στους 3400 εποχικους και λενε 5 μορια αν εχει απολυτιριο λυκειου 4 γυμνασιου και 2 κατωτερης βαθμιδας; Δεν σας φαινετε περιεργο να περνουν τα τεε και τα ενιαια λυκεια 5 μορια και να τα ξεχωριζουν μονο στους ιδιωτες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Το 70-30 μου φαινεται λιγο ακυρο. Κοιταξτε την ημερομινια στην εφημεριδα και μετα στην προκυριξη.
Το 70 30 μαγκες ισχει παρτε στο αρχηγειο στην μουρουζη και επιβεβαιωστετο εγω πηρα και μου ειπαν ετσι ειναι ασχετως αν η προκηρυξη δεν γραφει ΤΠτ τετοιο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Εχει κανεις κανει τα χαρτια του να μας πει αν σημειωσε τι απολητυριο εχει. Γιατι αν υπαρχει διακτριση 70-30 Θα το σημειωνουν. Ωπος στους ειδικους φρουρους.
Δεν τα εχω κανει τα χαρτια μου αλλα ειδα την αιτηση που συμπληρωνουν απο εναν φιλο μου εποχικο πρεπει να γραψεις πανω στην αιτηση το απολυτηριο απολυτηριο ενιαιου λυκειου η πτυχιο τεε β κυκλου η επαλ αναλογα με το τι ειναι ο καθενασ
nikopaok4 έγραψε:+μφωνω απολυτα φιλε μου εχουμε την ιδια ηλικια και σε νιωθω απολυτα, ομως χωρις κανεναν περιορισμο φαντασου ποσες αιτησεις θα γινοντουσαν και τι κριτηρια θα επρεπε να υπηρχαν τοτε; Και μενα με εκνευριζει που χωνεται πιο ευκολα ενας που δεν εχει σπουδασει, το μονο επιχειρημα που μπορει καποιος να πει ομως ειναι οτι αυτα τα παιδια ειχαν αυτο ως στοχο, στο σχολειο ηταν χαμηλου επιπεδου, και γιαυτο πηγαν τεε με σκοπο τις προκυρηξεις και να σου πω κατι πολυ καλα εκαναν ! Και αν τους το ειπαν οι γονεις τους ευγε γιατι σκεφτοντουσαν μακρια, απεναντιας εγω προσωπικα εχω τελειωσει οικονομικα και για χαρτζιλικη Μοιραζω καφεδες να πουμε :Pchaniacitygr έγραψε:Μα τι @#@$@$ ειναι αυτα με τα ΤΕΕ κ τα εννιαια! Κ τα ορια ηλικιας! Δεν βλεπουν οτι δεν εχουμε δουλειες οι ανεργεια ανεβαινει κ βαζουν κ περιορισμους!
ΦΙΛΕ σορρυ αν σε στεναχωρισω αλλα μην τους βαζεις ολους σε ενα σακη. Υπαρχουν κ παιδια απο δυσκολα παρα πολυ οικογενιες π δουλευαν απο τα 14 τους. Ειτε βραδυ κ πηγεναν σχολειο με την μια ειτε μετα το σχολειο ετσι; Δν τ εχουν βρει ολα ετοιμα ολοι τους. Αυτοι π λες εσυ με κοντρες κ μηχανακια ναι ηπαρχουν γιατι ειχαν λεφτα κ δν ξεραν τ να τ κανουν αλος δουλευε κ εδεινε λεφτα σπιτι για ενικια ψωνια για τ σπιτι κ αλλοι επερναν απο μπαμπα-μαμα η δουλευαν κ τ εβαζαν στο μηχανακι. Μην τους βαζεις ολους στ ιδιο σακη

- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Ναι δεν λεω οχι ποτε δεν βαζω ολους σε ενα σακι... Αλλα οι περισσοτεροι πανε ΕΔ για να αποδειξουν στο χωριο τους οτι κατι κανουν (εδω Κρητη) ...
οσο αφορα την ηλικία η ανεργια ειναι πολυ μεγαλύτερη στα 27+ για αυτο λεω να αλλαξουν τα ορια. Κ να δωσουν κατι παραπανω στα 27+
οσο αφορα την ηλικία η ανεργια ειναι πολυ μεγαλύτερη στα 27+ για αυτο λεω να αλλαξουν τα ορια. Κ να δωσουν κατι παραπανω στα 27+
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 1 επισκέπτης