Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

giannis έγραψε: Εγώ θα ελεγα η βαση θα ειναι 2800 - 2850...
Συμφωνώ Γιάνναρε.
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Οποιος έχει αναλάβει και ψηφιζουμε για τις βασεις αν θελει να το αλλάξει λιγο...

Γιατι άλλη βαση για τους οδηγους και άλλη για τους υπολοιπους 40% (για πολίτες αναφέρομαι μονο). Σίγουρα θα ειναι μεγαλύτερη για του μη οδηγούς η βαση. Οπότε να ψηφιζουμε αναλόγος μπας και βγαλουμε καμμια ακρη.

Liquid21

Δημοσίευση από Liquid21 »

4. Κριτήρια πρόσληψης για τους υποψηφίους της πα−

ραγράφου 2 αποτελούν ο βαθμός του απαιτούμενου

τίτλου σπουδών, η κατοχή άδειας ικανότητας μοτοσι−

κλέτας, η επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου

Γ΄ κατηγορίας και άνω, η εκπλήρωση των στρατιωτικών

υποχρεώσεων κατά προτίμηση ως έφεδροι αξιωματικοί

ή σε ειδικές δυνάμεις ή στην προεδρική φρουρά ή ως

εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης, ο χρόνος προϋπη−

ρεσίας ως εποχικού πυροσβέστη ή εποχιακού εργατο−

τεχνικού προσωπικού

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Που είσαι been there... Χάθηκες... Μήπως την έκανες για διακοπές;
been there...

Δημοσίευση από been there... »

handballer έγραψε:Που είσαι been there... Χάθηκες... Μήπως την έκανες για διακοπές;
Μπα, τι διακοπές... Τριγυρνάω... Απλά δεν έχω κουράγιο να ξαναπώ αν μετράει ο βαθμός και το είδος του απολυτηρίου, πόσο θα βγει η βάση κλπ. Για τρίτεκνους δε με απασχόλησε ποτέ, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται - άρα τι να γράψω;
MARIOS

Δημοσίευση από MARIOS »

Παιδια να σας ρωτησω. στην προκηρυξη λεει οτι οι 600 θεσεις των πολιτων, το 60% θα καλυφθει απο γ κατηγορια. δηλαδη αν εγω εχω μεν γ κατηγορια αλλα δεν επιασα τα 2770 μορια (λεμε τωρα... ) θα παω αυτοδικαια στην αλλη κατηγορια και δεν θα μου το μετρησουν το γ; Η θα μου το μετρησουν οτι και να λεμε... δεν το καταλαβα αυτο... ειναι λιγο θολο
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Ρε μαγκες με τα μορια της τριτεκνιας τι παιζει τα παιρνουν ολοι που εχουν 3 αδελφια η υπαρχουν ορια ηλικιασ
Γερασημος Λασιθι

Δημοσίευση από Γερασημος Λασιθι »

Εδω και μια εβδομαδα γνωριζω για την προκηρυξη αλλα δυσκολευομαι να βγαλω τα μορια μου. Ειμαι τριτεκνος, εχω διπλωμα μηχανης 125, εχω Δ κατηγορια διπλωμα, απολυτηριο 14,7 λυκειου ΤΕΕ και υπηρετησα ως εφεδρος αξιωματικος. Ποιος μπορείς να βοηθήσει;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γερασημος Λασιθι έγραψε: Εδω και μια εβδομαδα γνωριζω για την προκηρυξη αλλα δυσκολευομαι να βγαλω τα μορια μου. Ειμαι τριτεκνος, εχω διπλωμα μηχανης 125, εχω Δ κατηγορια διπλωμα, απολυτηριο 14,7 λυκειου ΤΕΕ και υπηρετησα ως εφεδρος αξιωματικος. Ποιος μπορείς να βοηθήσει;
Λοιπόν σύντεκνε δώσε βάση. Έχεις σύνολο 1470 από το απολυτήριο + 200 λόγω του ότι είσαι τρίτεκνος + 500 από το επαγγελματικό δίπλωμα Δ' κατηγορίας + 400 μόρια επειδή υπηρέτησες σαν έφεδρος. Σύνολο = 2570. Εάν μετρήσει και το δίπλωμα του μοτοποδηλάτου που έχεις στην κατοχή σου. Η προκήρυξη λέει μέσα για μοτοσυκλέτα τουτέστιν απεριόριστα κυβικά. Δεν μπορώ να σου απαντήσω με απόλυτη σιγουριά για το εν λόγω θέμα. Καλό θα ήταν εάν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις στα κεντρικά της Πυροσβεστικής. Υ. Σ. Εάν μετρήσει τελικά το δίπλωμα θα προσθέσεις άλλα 200 μόρια.
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

Καταρχας, οταν λεει η προκυρηξη οτι απ τους 600, το 60% (ητοι 360) θα ειναι με διπλωματα Γ, Δ κ Ε, αλλα δε σου χει ειδικη κατηγορια για αυτα, παει να πει οτι δε θα βγουν δυο καταστασεις. Με πιο απλα λογια, τα μορια των διπλωματων μετρανε κ για τους υπολοιπους 240; Σωστα;
Και κατι ακομα, πετυχαινω κ περναω τις εξετασεις της μοτοσυκλετας, αλλα δεν εχω στα χερια μου το διπλωμα παρα μονο μια απλη βεβαιωση. Τη δεχονται;
Ευχαριστω.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:Καταρχας, οταν λεει η προκυρηξη οτι απ τους 600, το 60% (ητοι 360) θα ειναι με διπλωματα Γ, Δ κ Ε, αλλα δε σου χει ειδικη κατηγορια για αυτα, παει να πει οτι δε θα βγουν δυο καταστασεις. Με πιο απλα λογια, τα μορια των διπλωματων μετρανε κ για τους υπολοιπους 240; Σωστα;
Και κατι ακομα, πετυχαινω κ περναω τις εξετασεις της μοτοσυκλετας, αλλα δεν εχω στα χερια μου το διπλωμα παρα μονο μια απλη βεβαιωση. Τη δεχονται;
Ευχαριστω.

" περναω τις εξετασεις της μοτοσυκλετας, αλλα δεν εχω στα χερια μου το διπλωμα παρα μονο μια απλη βεβαιωση. Τη δεχονται; "

Αυτό αναρωτιόμαστε όλοι μέρες τώρα...
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Ειναι δικαιο να υπολογιζεται το τεε το ιδιο με το ενιαιο λυκειο; τι ανιςοτητες ειναι αυτες?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

ALEX έγραψε:Ειναι δικαιο να υπολογιζεται το τεε το ιδιο με το ενιαιο λυκειο; Τι ανιςοτητες ειναι αυτες;

Είναι δίκαιο να πάρει εποχικούς χωρίς αθλήματα; Και να μένουν τόσα νέα παιδιά άνεργα στην απέξω;

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

Πηρα τηλ την υπρεσια κ ρωτησα. Ουτε αυτοι ξερουν! Θα το διευκρινησουν στς 5 (!) Σεπτεμβρη. Πιαστο αυγο κ κουρευτο.

Η μεγαλυτερη αδικια που μπορουσε να υπαρξει. Εχω 1200μορια απ το απολυτηριο του Ενιαιου κ τρωω σκονη για πλακα απ τα αλλα λυκεια. ***** κρατος ρε Πατριδα.
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Ενας που έχει 1200 μορια απο το ενιαιο και για διαστημοπλοιο να βγαλει δίπλωμα δεν μπαινει γιατι τον τρώνε απο τα τεε. Αν ειναι ετςι γιατι να δαπανηςω 1200ε για διπλωματα αφου κομμενος θα ειμαι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης