4...Μ-16 έγραψε: Καλησπέρα σε όλους! ¨Εχω διαβασει την συζήτηση παραπάνω και εχω διαβάσει 20 φορές την Προκύρηξη... Θέλω μια διευκρίνιση σας παρακαλώ απο κάποιον που ειναι 1000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ! Οι ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων ποσα μόρια παίρνιυν τελικα;4; Ή 8; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Καλή επιτυχεία σε όλους!
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Περνεις μονο 4 μορια σιγουρα το εχω διαβασει καπου. κ στα διπλωματα ισχυει το ιδιο αν εχεις πχ> γ' κ ε' κατηγορια περνεις 5 μορια απο την ε' δεν περνεις 5+3
- handballer
- Συνταγματάρχης
το έχουμε εξαντλήσει το θέμα παίδες. Κοιτάτε και κανένα πιο παλιό post.ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε: Περνεις μονο 4 μορια σιγουρα το εχω διαβασει καπου. Κ στα διπλωματα ισχυει το ιδιο αν εχεις πχ> γ' κ ε' κατηγορια περνεις 5 μορια απο την ε' δεν περνεις 5+3
Έχω ήδη το γ... Οπότε θα μου είναι τόσο δύσκολο; Και ημερολογιακά μιλώντας; Δηλαδή να έχω τη βεβαίωση μέχρι 23...
- handballer
- Συνταγματάρχης
από τη σχολή τι σου είπαν?μαρια έγραψε: Έχω ήδη το γ... Οπότε θα μου είναι τόσο δύσκολο; Και ημερολογιακά μιλώντας; Δηλαδή να έχω τη βεβαίωση μέχρι 23...
Βγαινει ανετα παιδια.
Δεν ρώτησα καν... Αύριο πρωι θα πάρω τηλ! Σας ευχαριστώ και μακάρι να σας πάνε όλα καλά
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Αν εχω θειο διοικητη πυροσβεστικης... Κ μου υπογραψει χαρτι οτι ειμαι 2 χρονια εθελοντης δεν θα παρω 200 μορια;(τα βισματα θα μπουν παλι! Εγω δεν εχω τιποτα!)
- handballer
- Συνταγματάρχης
Πήγε να το κάνει και κολλητός μου αυτό για εκείνον και την κοπέλα μέσω του το ''μελλοντικό΄΄ πεθερό του που είναι διοικητής και έφαγε πόρτα... Τα ψάχνουν όλα πλέον είναι μεγάλο ρίσκο και δεν διακινδυνεύει κανείς τη θέση του τώρα...chaniacitygr έγραψε: Αν εχω θειο διοικητη πυροσβεστικης... Κ μου υπογραψει χαρτι οτι ειμαι 2 χρονια εθελοντης δεν θα παρω 200 μορια;(τα βισματα θα μπουν παλι! Εγω δεν εχω τιποτα!)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
αφου εχεις γ' προλαβανεις ανετα να κανεις επεκταση σε δ' και εγω το ιδιο κανω φιλε. Για της σχολες ειναι τωρα...μαρια έγραψε:Έχω ήδη το γ... Οπότε θα μου είναι τόσο δύσκολο; Και ημερολογιακά μιλώντας; Δηλαδή να έχω τη βεβαίωση μέχρι 23...
Αφου εχεις γ' προλαβανεις ανετα να κανεις επεκταση σε δ' και εγω το ιδιο κανω φιλε. Για της σχολες ειναι τωρα

Δεν είμαι φίλος είμαι φίλη... Σε ποια σχολή βρήκες; Εμένα όλες μου είπανε μετά τις 20 Αυγούστου...

Δεν είμαι φίλος είμαι φίλη... Σε ποια σχολή βρήκες; Εμένα όλες μου είπανε μετά τις 20 Αυγούστου...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
με συνχωρεις για το φιλε δεν το προσεξα. Κοιτα εγω ειμαι απο επαρχια αλλα ψαξε της σχολες και θα βρεις. Μεχρι την υποβολη τον δικαιολογιτικων θα το εχεις...μαρια έγραψε:Αφου εχεις γ' προλαβανεις ανετα να κανεις επεκταση σε δ' και εγω το ιδιο κανω φιλε. Για της σχολες ειναι τωρα
Λοιπόν, μου είπαν ότι δεν δίνει βεβαιώσεις το Υπουργείο, μόνο το δίπλωμα και αυτό κάνει 25 μέρες... Απόγνωσηηηηηηη
μαρια έγραψε:Λοιπόν, μου είπαν ότι δεν δίνει βεβαιώσεις το Υπουργείο, μόνο το δίπλωμα και αυτό κάνει 25 μέρες... Απόγνωσηηηηηηη
Τι εννοείς δεν δίνει βεβαιώσεις το υπουργείο; Και ποιος σου το είπε αυτό;
Ο δάσκαλος... Σε μια σχολή οδηγών... Στην αθήνα, αγία παρασκευή συγκεκριμένα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης