john έγραψε: Γιατι η βαση ποσο θα ειναι λετε; Τα 2400 δεν ψηλο ειναι καλα τουλαχιστον για επιλαχοντας;
Εγω φιλε εχω 2560 και βλεπω να τρωω πανηγυρικο ακυρο... Εκτιμηση μου ειναι οτι θα κανει πολυς κοσμος τα χαρτια του για πυροσβεστικη γιατι οι περισσοτεροι την προτιμουν απο την αστυνομια για πολλους λογους...
θα δειξει...
η πυροσβεστικη ειναι πιο δυσκολη απο την αστυνομια.
john έγραψε: Γιατι η βαση ποσο θα ειναι λετε; Τα 2400 δεν ψηλο ειναι καλα τουλαχιστον για επιλαχοντας;
Εγω φιλε εχω 2560 και βλεπω να τρωω πανηγυρικο ακυρο... Εκτιμηση μου ειναι οτι θα κανει πολυς κοσμος τα χαρτια του για πυροσβεστικη γιατι οι περισσοτεροι την προτιμουν απο την αστυνομια για πολλους λογους...
θα δειξει...
η πυροσβεστικη ειναι πιο δυσκολη απο την αστυνομια.
Απ'οτι έχω καταλάβει, πρώτα θα βγουν πίνακες με τα άτομα που περνάνε με βάση τα μόρια που μαζεύουν και μετά όσοι απ'αυτούς είναι στη λίστα αυτοί θα δώσουν αθλήματα. Έχω καταλάβει σωστά; Ή θα δώσουν όλοι αθλήματα και στο τέλος θα γίνει το "ξεκαθάρισμα"?
Και εγώ αυτό νομίζω, πίνακας με τα μόρια όλων το υποψηφίων και των 600 πρώτων αναλυτικά Που έχουν τα περισσότερα μόρια. Μετά γιατρούς ψυχοτεχνικά, και αθλήματα. Τώρα αν κάποιοι από τους 600 κοπούν στα αθλήματα θα πάρουν επιλαχόντες. Το θέμα είναι πως τους ειδοποιούν; Τηλεφωνικά; Πιστεύω θα είναι 100 άτομα σίγουρα. Και παρά - πάνω.
Πιστεύω τηλεφωνικά... Θα παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο και θα ρωτάς... Λογικά η αρχική βάση θα οριστεί, από αυτούς που θα κάνουν τα χαρτιά, οι 600 με τα πιο πολλά μόρια. Όπως είπες. Αλλά σίγουρα δεν θα περάσουν και οι 600 τα αθλήματα. Είναι πολύ δύσκολα. Άρα μετά θα καλέσουν από τους επιλαχώντες. Αλλά σίγουρα και από τους επιλαχώντες κάποιος θα κοπεί. Και πως μπορεί δηλαδή να οριστεί η βάση για τον τελευταίο επιλαχών; Σαν διαδικασία μου φαίνεται είναι λίγο μπέρδεμα, δεν μπορω να το καταλάβω. Συγνώμη αν λέω χαζομάρες λες και θα μας πάρουν (για τον εαυτό μου λέω). Απλά για την ελπίδα...3 μήνες περίπου είναι καλό διάστημα για να προπονηθείς αλλά θα πρέπει ήδη να είσαι σε μια σχετικά καλή κατάσταση. Και να το θέλεις... Και η προπόνηση δεν είναι εύκολη... Αρκετοί θα κοπούν στα αθλήματα... Εκτός και αν είναι όλοι με 18-19-20 απολυτήριο και σαν τον Σταλόνε... Τι να πεις...
Παιδιά μια ερώτηση θα πάρο το άδεια οδήγησης Του λεωφορείου περίπου 15 σεπτεμβρίου οποτε μετράει κανονικά η πρέπει Να το είχα 6 μήνες πριν την προκήρυξη?
giannis έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση θα πάρο το άδεια οδήγησης Του λεωφορείου περίπου 15 σεπτεμβρίου οποτε μετράει κανονικά η πρέπει Να το είχα 6 μήνες πριν την προκήρυξη;
Η προκηρυξη δεν αναφερει κατι για χρονικο περιθωριο...