μαρια έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση, τελείως κουβέντα να γίνεται, δεν έχω απαιτήσεις να μου πείτε επακριβώς...2420 μόρια είναι καλά ή τσάμπα πίνω;
liebherr902 σε μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
και 5000 μόρια να έχεις,5 έλξεις με μονόζυγο μπορείς να κάνεις;50 κιλά για 100 μέτρα με τη μία μπορείς να κουβαλήσεις; Για μένα εκέι θα παιχτούν όλα και η ιστορία με τα μόρια θα φανεί μετά...
μαρια έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση, τελείως κουβέντα να γίνεται, δεν έχω απαιτήσεις να μου πείτε επακριβώς...2420 μόρια είναι καλά ή τσάμπα πίνω;
Κοίτα... Όχι μάλλον... Αλλά θα καταβάλω φιλότιμες προσάθειες... Γιαυτό ρωτάω ρε ***** το... Έχω τα μόρια; Θα με καλεσουν ή τσάμπα πίνω (πάλι... ) και ιδρώνω (όχι πάλι)
Καλησπερα σε ολους 1ον) αν εχω καταλαβει καλα η προκυρηξη λεει οτι ο βαθμος πτυχιου μετραει μονο σε περιπτωση ισοβαθμιας που συμαινει Οτι ερχεται σε 2ρη μοιρα το ποσο τελειωσες το λυκειο! Σωστα η @@#@%#; 2ρον) υπαρχει κατηγορια παλι 70 αποφοιτη λυκειο κ 30% αποφοιτη τεε; 3) δεν αναφερει σχετικα με την τριτεκνια ορια πχ αν εισαι πανο απο 25 αν ειναι παντρεμενα τα αλλα αδελφια κτλ.
liebherr902 σε μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
και 5000 μόρια να έχεις,5 έλξεις με μονόζυγο μπορείς να κάνεις;50 κιλά για 100 μέτρα με τη μία μπορείς να κουβαλήσεις; Για μένα εκέι θα παιχτούν όλα και η ιστορία με τα μόρια θα φανεί μετά...
Τα αθλήματα για εμένα είνια παιγνιδάκι, τα έχω δοκιμάσει όλα και τα περνάω για πλάκα. Κοίταξε εσύ να βρείς τα μόρια που σου χρειάζονται και άσε εμένα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 730 Ευρώ που είναι ο μισθός. Γι'αυτό αν περάσω Λιμενικό σου τη χαρίζω τη θέση.
chaniacitygr έγραψε:Καλησπερα σε ολους 1ον) αν εχω καταλαβει καλα η προκυρηξη λεει οτι ο βαθμος πτυχιου μετραει μονο σε περιπτωση ισοβαθμιας που συμαινει Οτι ερχεται σε 2ρη μοιρα το ποσο τελειωσες το λυκειο! Σωστα η @@#@%#; 2ρον) υπαρχει κατηγορια παλι 70 αποφοιτη λυκειο κ 30% αποφοιτη τεε; 3) δεν αναφερει σχετικα με την τριτεκνια ορια πχ αν εισαι πανο απο 25 αν ειναι παντρεμενα τα αλλα αδελφια κτλ.
περιμενω απαντησεις! Ευχαριστω!
Αδερφε, αυτο με το απολυτηριο σε περιπτωση ισοβαθμιας ειναι ΜΟΝΟ για τους εποχιακους... Για εμας τους πολιτες μετρανε τα μορια του απολυτηριου και παραμετρανε... Οι κατηγοριες ειναι συμφωνα με τα διπλωματα οδηγησης και οχι συμφωνα με την κατηγορια λυκειου... Διαβασε προσεκτικα την προκηρυξη... Και τελος αυτο με την τριτεκνια ειναι μια πονεμενη ιστορια... Οι αποψεις διιστανται...
john έγραψε:Γιατι η βαση ποσο θα ειναι λετε; Τα 2400 δεν ψηλο ειναι καλα τουλαχιστον για επιλαχοντας;
Εγω φιλε εχω 2560 και βλεπω να τρωω πανηγυρικο ακυρο... Εκτιμηση μου ειναι οτι θα κανει πολυς κοσμος τα χαρτια του για πυροσβεστικη γιατι οι περισσοτεροι την προτιμουν απο την αστυνομια για πολλους λογους...