Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά για να μπορέσεις να δώσεις για λεωφορείο πρέπει να έχεις το δίπλωμα φορτηγού?
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kaktos »

Καλημερα παιδια γνωριζεται αν Το διπλςμα Γ κατηγοριας πρεπει να το εχεις βγαλει 6 μηνες πριν απο την ημερομηνια της προκηρηξης; Η προκηρηξη δεν λεει μεσα τιποτα τετοιο αλλα απο δεξια και αριστερα ακουω το αντιθετο και ανησυχω γτ χθες το ξεκινησα... Ευχαριστω
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kaktos »

Καλημερα παιδια γνωριζεται αν Το διπλςμα Γ κατηγοριας πρεπει να το εχεις βγαλει 6 μηνες πριν απο την ημερομηνια της προκηρηξης; Η προκηρηξη δεν λεει μεσα τιποτα τετοιο αλλα απο δεξια και αριστερα ακουω το αντιθετο και ανησυχω γτ χθες το ξεκινησα... Ευχαριστω
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Ναι ρε εννοειται... αφου το λενε αριστερα και δεξια...

επισης αριστερα και δεξια ακουγεται οτι οι ελληνες ειναι τοσο απαιδευτοι που ουτε μια προκηρυξη για πυροσβεστικη δεν μπορουν να ερμηνευσουν... α! και που'σαι... μην πηγαινεις αριστερα και δεξια οταν δινεις πορεια για γ΄, θα κοπεισ...

επισης καλο θα ηταν να διναμε και τεστ iq για προκηρυξεις, οπως δινουν αλλου και αλλου στο εξωτερικο (λουξεμβουργο, βρυξελλεσ) ... να ξεσκαρταρουμε

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

kaktos έγραψε: Καλημερα παιδια γνωριζεται αν Το διπλςμα Γ κατηγοριας πρεπει να το εχεις βγαλει 6 μηνες πριν απο την ημερομηνια της προκηρηξης; Η προκηρηξη δεν λεει μεσα τιποτα τετοιο αλλα απο δεξια και αριστερα ακουω το αντιθετο και ανησυχω γτ χθες το ξεκινησα... Ευχαριστω
ακόμα είμαστε στο ψάξιμο...
Dim

Δημοσίευση από Dim »

been there... έγραψε:Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, διαβάζει 24 σελίδες. Άνθρωπος που μετά από αυτά ρωτάει τι γίνεται με τα απολυτήρια το ελάχιστο που του προσάπτεις είναι επιπολαιότητα
Δεν ζούμε και ανασαίνουμε με τη σκέψη να γίνουμε πυροσβέστες. Ένας "απλός" πολίτης προφανώς δεν θα ανοίγει Νόμους και ΦΕΚ να μάθει τι παίζει.

Ένας "απλός" πολίτης-προφανώς-θα στηριχθεί και θα ζητήσει να πληροφορηθεί μόνο απο την προκύρηξη. Για τον "απλό" πολίτη, είναι η μόνη αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης. Μη λέμε ό, τι θέλουμε επειδή εμείς πλέον έχουμε βολευτεί στο-κάθε-σώμα και μιλάμε απο θέση ισχυός. Άντε γιατί πολύ αυστηροί έχουμε γίνει με τους άλλους.

Εγώ φυσικά θα παραμείνω "επιπόλαιος" και θα ξαναρωτήσω άν μετράει ο βαθμός του απολυτηρίου παρ΄όλη την καταφατική απάντηση του φίλου με το σκεπτικό μήπως κάνει λάθος. Διάβασα ξανά την προκύρηξη και δεν είδα να αναφέρεται σε μοριοδότηση του βαθμού απολυτηρίου όπως γίνεται με τους Ε. Φ. Πολύ πιθανό φυσικά να μου ξέφυγε κάτι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΤΕΟ έγραψε: Ναι ρε εννοειται... Αφου το λενε αριστερα και δεξια... Επισης αριστερα και δεξια ακουγεται οτι οι ελληνες ειναι τοσο απαιδευτοι που ουτε μια προκηρυξη για πυροσβεστικη δεν μπορουν να ερμηνευσουν... Α! Και που'σαι... Μην πηγαινεις αριστερα και δεξια οταν δινεις πορεια για γ΄, θα κοπεισ... Επισης καλο θα ηταν να διναμε και τεστ iq για προκηρυξεις, οπως δινουν αλλου και αλλου στο εξωτερικο (λουξεμβουργο, βρυξελλεσ) ... Να ξεσκαρταρουμε
Tεο πολύ επιθετικός είσαι...
εγω ειμαι

Δημοσίευση από εγω ειμαι »

sakalom έγραψε:Παιδια τετοια προχειροτητα σε προκυρηξη δεν εχει ξαναγινει. Πχ ρωτανε μερικοι αν μετραει το απολυτηριο γιατι τους κραζετε; Πως μπορει να ξερει ο αλλος τι λεει η παρ.5 του άρθρου 15 του ν.3938/2011; Ενω θα μπορουσε να το εξηγει οπως σε καθε αλλη προκυρηξη. Περα απο αυτο λυκειο, επαλ, επας, τεε κλπ ολα στο ιδιο καζανι μηπως ειναι λιγο περιεργο; Αθληματα θα δωσουν ολοι οπως στις προηγουμενες η οχι; Αδιευκρινιστο κ αυτο! Τα μορια δοκ εδ τα παιρνουν κ τα 2; Αδιευκρινιστο! Τα διπλωματα μεχρι ποτε να εχουν βγει 6 μηνες πριν, απο την ανακοινωση τις προκ, κατα την διαρκεια; Αδιευκρινιστο. Κ αλλα πολλα πολλα που στις προηγουμενες προκ διευκρινιζοντουσαν κανονικοτατα.

Μακαρι να βγω ψευτης μακαρι. Αλλα η προκυρηξη μου φαινετε ΦΙΑΣΚΟ...
μας τρωνε τα 15 ευρω προκυρησουν εκλογες. Παγωμα προκ και γεια σας. Μην αρχισετε να μου την λετε κυριοι ειναι απλα μια αποψη...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τόσο κράξιμο ο άνθρωπος... Πέρα από το αν μετράει ο βαθμος του απολυτηρίου τίποτα από τα υπόλοιπα δεν διευκρινίζεται... Όπως ποιό ποσοστό από το σύνολο των αιτούντων ΠΟΛΙΤΩΝ θα δώσει αθλήματα και το πόσο καιρό πρέπει να είσαι κάτοχος διπλώματος για να ισχύσει. Λογικό είναι με τη γραφειοκρατία που ισχύει στην Ελλάδα να κρατάς και μια πισινή και να ρωτάς ακόμα και χαζές για εσάς ερωτήσεις όταν παίζεται το μέλλον σου και έχεις να δουλέψεις απ' το 2008 (προσωπικό παράδειγμα), γιατι μια ευκαιρία έχεις, αν παραδόσεις την αίτηση πάπαλα. Και το ότι σας εριξε απ' τα σύννεφα αυτή η άποψη για το ότι τα 15 ευρώ μπορουν να τα φάνε στην υγειά τους δεν το περίμενα. Σε άλλη Ελλάδα ζω εγώ τόσα χρόνια; Το να θέλετε να απαντήσετε και να βοηθήσετε 5-10 άτομα που το IQ τους δεν φτάνει το δικό σας που βρίσκει ταβάνι είναι δική σας επιλογή. Αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο, όχι να βρίσκουμε αφορμή να βγαίνουμε πάντα από πάνω.

Υ. Γ: Το σχόλιο εννοείται δεν πάει για όλους, μερικοί πραγματικά δίνουν φώτα, πολλοί όμως απλά πετάνε λάσπη.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

εγω ειμαι έγραψε:
sakalom έγραψε:Παιδια τετοια προχειροτητα σε προκυρηξη δεν εχει ξαναγινει. Πχ ρωτανε μερικοι αν μετραει το απολυτηριο γιατι τους κραζετε; Πως μπορει να ξερει ο αλλος τι λεει η παρ.5 του άρθρου 15 του ν.3938/2011; Ενω θα μπορουσε να το εξηγει οπως σε καθε αλλη προκυρηξη. Περα απο αυτο λυκειο, επαλ, επας, τεε κλπ ολα στο ιδιο καζανι μηπως ειναι λιγο περιεργο; Αθληματα θα δωσουν ολοι οπως στις προηγουμενες η οχι; Αδιευκρινιστο κ αυτο! Τα μορια δοκ εδ τα παιρνουν κ τα 2; Αδιευκρινιστο! Τα διπλωματα μεχρι ποτε να εχουν βγει 6 μηνες πριν, απο την ανακοινωση τις προκ, κατα την διαρκεια; Αδιευκρινιστο. Κ αλλα πολλα πολλα που στις προηγουμενες προκ διευκρινιζοντουσαν κανονικοτατα. Μακαρι να βγω ψευτης μακαρι. Αλλα η προκυρηξη μου φαινετε ΦΙΑΣΚΟ... Μας τρωνε τα 15 ευρω προκυρησουν εκλογες. Παγωμα προκ και γεια σας. Μην αρχισετε να μου την λετε κυριοι ειναι απλα μια αποψη...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τόσο κράξιμο ο άνθρωπος... Πέρα από το αν μετράει ο βαθμος του απολυτηρίου τίποτα από τα υπόλοιπα δεν διευκρινίζεται... Όπως ποιό ποσοστό από το σύνολο των αιτούντων ΠΟΛΙΤΩΝ θα δώσει αθλήματα και το πόσο καιρό πρέπει να είσαι κάτοχος διπλώματος για να ισχύσει. Λογικό είναι με τη γραφειοκρατία που ισχύει στην Ελλάδα να κρατάς και μια πισινή και να ρωτάς ακόμα και χαζές για εσάς ερωτήσεις όταν παίζεται το μέλλον σου και έχεις να δουλέψεις απ' το 2008 (προσωπικό παράδειγμα), γιατι μια ευκαιρία έχεις, αν παραδόσεις την αίτηση πάπαλα. Και το ότι σας εριξε απ' τα σύννεφα αυτή η άποψη για το ότι τα 15 ευρώ μπορουν να τα φάνε στην υγειά τους δεν το περίμενα. Σε άλλη Ελλάδα ζω εγώ τόσα χρόνια; Το να θέλετε να απαντήσετε και να βοηθήσετε 5-10 άτομα που το IQ τους δεν φτάνει το δικό σας που βρίσκει ταβάνι είναι δική σας επιλογή. Αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο, όχι να βρίσκουμε αφορμή να βγαίνουμε πάντα από πάνω. Υ. Γ: Το σχόλιο εννοείται δεν πάει για όλους, μερικοί πραγματικά δίνουν φώτα, πολλοί όμως απλά πετάνε λάσπη.
Άντε να δούμε...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

εγω ειμαι έγραψε:
sakalom έγραψε:Παιδια τετοια προχειροτητα σε προκυρηξη δεν εχει ξαναγινει. Πχ ρωτανε μερικοι αν μετραει το απολυτηριο γιατι τους κραζετε; Πως μπορει να ξερει ο αλλος τι λεει η παρ.5 του άρθρου 15 του ν.3938/2011; Ενω θα μπορουσε να το εξηγει οπως σε καθε αλλη προκυρηξη. Περα απο αυτο λυκειο, επαλ, επας, τεε κλπ ολα στο ιδιο καζανι μηπως ειναι λιγο περιεργο; Αθληματα θα δωσουν ολοι οπως στις προηγουμενες η οχι; Αδιευκρινιστο κ αυτο! Τα μορια δοκ εδ τα παιρνουν κ τα 2; Αδιευκρινιστο! Τα διπλωματα μεχρι ποτε να εχουν βγει 6 μηνες πριν, απο την ανακοινωση τις προκ, κατα την διαρκεια; Αδιευκρινιστο. Κ αλλα πολλα πολλα που στις προηγουμενες προκ διευκρινιζοντουσαν κανονικοτατα.

Μακαρι να βγω ψευτης μακαρι. Αλλα η προκυρηξη μου φαινετε ΦΙΑΣΚΟ...
μας τρωνε τα 15 ευρω προκυρησουν εκλογες. Παγωμα προκ και γεια σας. Μην αρχισετε να μου την λετε κυριοι ειναι απλα μια αποψη...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τόσο κράξιμο ο άνθρωπος... Πέρα από το αν μετράει ο βαθμος του απολυτηρίου τίποτα από τα υπόλοιπα δεν διευκρινίζεται... Όπως ποιό ποσοστό από το σύνολο των αιτούντων ΠΟΛΙΤΩΝ θα δώσει αθλήματα και το πόσο καιρό πρέπει να είσαι κάτοχος διπλώματος για να ισχύσει. Λογικό είναι με τη γραφειοκρατία που ισχύει στην Ελλάδα να κρατάς και μια πισινή και να ρωτάς ακόμα και χαζές για εσάς ερωτήσεις όταν παίζεται το μέλλον σου και έχεις να δουλέψεις απ' το 2008 (προσωπικό παράδειγμα), γιατι μια ευκαιρία έχεις, αν παραδόσεις την αίτηση πάπαλα. Και το ότι σας εριξε απ' τα σύννεφα αυτή η άποψη για το ότι τα 15 ευρώ μπορουν να τα φάνε στην υγειά τους δεν το περίμενα. Σε άλλη Ελλάδα ζω εγώ τόσα χρόνια; Το να θέλετε να απαντήσετε και να βοηθήσετε 5-10 άτομα που το IQ τους δεν φτάνει το δικό σας που βρίσκει ταβάνι είναι δική σας επιλογή. Αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο, όχι να βρίσκουμε αφορμή να βγαίνουμε πάντα από πάνω.

Υ. Γ: Το σχόλιο εννοείται δεν πάει για όλους, μερικοί πραγματικά δίνουν φώτα, πολλοί όμως απλά πετάνε λάσπη.

Πες τα φίλε μου. Μαζί σου και εγώ! Ας σταματήσουν να το παίζουν κάποιοι "ΕΞΥΠΝΗ" εδώ μέσα! Και να ποστάρουν μόνο και μόνο να κράξουν τους άλλους! Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη ακόμα και στις ποιο χαζές ερωτήσεις για μερικούς για άλλους είναι μεγάλη ΛΥΣΗ η απάντηση!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:
εγω ειμαι έγραψε:
sakalom έγραψε:Παιδια τετοια προχειροτητα σε προκυρηξη δεν εχει ξαναγινει. Πχ ρωτανε μερικοι αν μετραει το απολυτηριο γιατι τους κραζετε; Πως μπορει να ξερει ο αλλος τι λεει η παρ.5 του άρθρου 15 του ν.3938/2011; Ενω θα μπορουσε να το εξηγει οπως σε καθε αλλη προκυρηξη. Περα απο αυτο λυκειο, επαλ, επας, τεε κλπ ολα στο ιδιο καζανι μηπως ειναι λιγο περιεργο; Αθληματα θα δωσουν ολοι οπως στις προηγουμενες η οχι; Αδιευκρινιστο κ αυτο! Τα μορια δοκ εδ τα παιρνουν κ τα 2; Αδιευκρινιστο! Τα διπλωματα μεχρι ποτε να εχουν βγει 6 μηνες πριν, απο την ανακοινωση τις προκ, κατα την διαρκεια; Αδιευκρινιστο. Κ αλλα πολλα πολλα που στις προηγουμενες προκ διευκρινιζοντουσαν κανονικοτατα. Μακαρι να βγω ψευτης μακαρι. Αλλα η προκυρηξη μου φαινετε ΦΙΑΣΚΟ... Μας τρωνε τα 15 ευρω προκυρησουν εκλογες. Παγωμα προκ και γεια σας. Μην αρχισετε να μου την λετε κυριοι ειναι απλα μια αποψη...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει τόσο κράξιμο ο άνθρωπος... Πέρα από το αν μετράει ο βαθμος του απολυτηρίου τίποτα από τα υπόλοιπα δεν διευκρινίζεται... Όπως ποιό ποσοστό από το σύνολο των αιτούντων ΠΟΛΙΤΩΝ θα δώσει αθλήματα και το πόσο καιρό πρέπει να είσαι κάτοχος διπλώματος για να ισχύσει. Λογικό είναι με τη γραφειοκρατία που ισχύει στην Ελλάδα να κρατάς και μια πισινή και να ρωτάς ακόμα και χαζές για εσάς ερωτήσεις όταν παίζεται το μέλλον σου και έχεις να δουλέψεις απ' το 2008 (προσωπικό παράδειγμα), γιατι μια ευκαιρία έχεις, αν παραδόσεις την αίτηση πάπαλα. Και το ότι σας εριξε απ' τα σύννεφα αυτή η άποψη για το ότι τα 15 ευρώ μπορουν να τα φάνε στην υγειά τους δεν το περίμενα. Σε άλλη Ελλάδα ζω εγώ τόσα χρόνια; Το να θέλετε να απαντήσετε και να βοηθήσετε 5-10 άτομα που το IQ τους δεν φτάνει το δικό σας που βρίσκει ταβάνι είναι δική σας επιλογή. Αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο, όχι να βρίσκουμε αφορμή να βγαίνουμε πάντα από πάνω. Υ. Γ: Το σχόλιο εννοείται δεν πάει για όλους, μερικοί πραγματικά δίνουν φώτα, πολλοί όμως απλά πετάνε λάσπη.
Πες τα φίλε μου. Μαζί σου και εγώ! Ας σταματήσουν να το παίζουν κάποιοι "ΕΞΥΠΝΗ" εδώ μέσα! Και να ποστάρουν μόνο και μόνο να κράξουν τους άλλους! Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη ακόμα και στις ποιο χαζές ερωτήσεις για μερικούς για άλλους είναι μεγάλη ΛΥΣΗ η απάντηση!
Απλώς καλό θα ήταν να διαβάζουμε καλύτερα την προκήρυξη...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

handballer έγραψε:
hackertom έγραψε:
εγω ειμαι έγραψε:
Απλώς καλό θα ήταν να διαβάζουμε καλύτερα την προκήρυξη...

Εντάξει δεν διαφωνώ ότι κάποιοι δεν την διαβάζουν καν, αλλά είναι και κάποιοι που την διαβάζουν και Θέλουν να σιγουρέψουν μερικά πράγματα... Δεν είναι κακό αυτό νομίζω και ούτε κουραστικό για πολλούς εδώ μέσα να πούμε αν είναι έτσι η όχι.

Υ. Γ. Συμφωνούμε νομίζω πώς δεν είναι και ξεκάθαρα όλα μέσα στην προκήρυξη. Μπορεί να μας επηρεάζει και η προηγούμενη αλλά καλύτερα να ήμαστε σίγουρη πάρα να φάμε το αγγούρι στο ΤΕΛΟΣ.
τεο

Δημοσίευση από τεο »

Δεν πατε καλαααααααααααα... Απογοητευση...
Καλή επιτυχία σε όλους μας...
εγω ειμαι

Δημοσίευση από εγω ειμαι »

teo έγραψε:Πες τα handballer... Ακατάσχετη τσιπρολογία... Μανία καταδίωξης... Εκει που φτύνουνε γλείφουνε... Δηλαδή έπρεπε να σου λέει:

Το δίπλωμα δεν χρειάζεται να έχει αποκτηθεί προ εξαμήνου; Και επίσης τους κράζουμε αυτούς που ρωτάνε για το αν μετράει το απολυτήριο γιατί πολύ απλά ο νόμος πάνω στον οποίο ερίδεται η προκήρυξκη αναφέρει ρητά ότι μετράει... Και μένα δεν με συμφέρει γιατί έχω απολυτήριο 14 αλλά είναι δίκαιο ρε φίλε... Πως να το κάνουμε...

πως μπορεί να ξέρει τι λεεί η παρ 5 αρθ 15 ν 3938/2011; ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΩΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ; ΜΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ! Τα σχετικά διάβασε και τέλος!

Αμορφωτος κοινωνικά κόσμος που δεν μπορεί αν συμμετέχει σε πολιτειακά συντεταγμένες διαδικάσίες!

Φίλε αν έρθει ποτέ η στιγμή να συνεργαστώ ή έστω να "εξυπηρετηθω" ως πολίτης από κάποιον που δουλεύει στα σώματα ασφαλείας προτιμώ να έχω απέναντί μου άνθρωπο "αμορφωτο κοινωνικά Που δεν μπορεί αν συμμετέχει σε πολιτειακά συντεταγμένες διαδικάσίες" με φιλότιμο παρά κάποιον με το δικό σου υφάκι και τουπέ...
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από basilis.lok »

kalasnikof13 έγραψε:Αυτοι που ειναι τριτεκνοι η πολυτεκνοι θα πρεπει να προσεξουν ποιους οριζει ο νομος ως πολυτεκνους η τριτεκνους. Ενα πχ: Εαν καποιος εχει αλλα 3 αδερφια (και αυτος 4) και καποιος περναει την ηλικια των 23 τοτε χαρακτηριζεται ως τριτεκνος αν παλι την περνανε 2 δεν ειναι τιποτα. Νομιζω το οριο παει στα 25 αν σπουδαζει το ατομο αυτο η κανει την θητεια του.

Το διπλωμα για 125 παιρνει τα 200 μορια;

προλαβαινω να βγαλω τωρα διπλωμα για γ κατηγορια;
πόσο σίγουρος είσαι οτι οι πολύτεκνοι δεν πιάνουν τα μόρια σε αυτη τη περίπτωση; Και το λές και δημόσια; Εμένα τόσα χρόνια γιατί πιάνει η πολυτεκνία μια χαρά; Πες μου που το διάβασες αν ειναι ετσι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες