Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
been there...

Δημοσίευση από been there... »

handballer έγραψε: been there είσαι ωραίος φίλε. Για που ενδιαφέρεσαι να μπεις φίλε μου;

Δεν ενδιαφέρομαι, είμαι πυροσβέστης ήδη.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από KYNHGOS »

been there... έγραψε:
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
hackertom έγραψε:
zisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;

Δεν γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη. Άρα μάλλον 400 άρι

α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης
(Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις
στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που
εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή
στην Προεδρική Φρουρά

αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

"Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του
υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο
ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. "

been there αυτο το κριτηριο το εχω διαβασει το οποιο θα πεταξει πολλους εξω. Σημαινει δηλ. Απ την α΄ κατηγορια το ανωτατο που μπορεις να παρεις ειναι 4 μορια;
γτ εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεα εδ να εχεις και τα επαγγελματικα ή και πολυτεκνος θα ισχυσει το ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.
δηλ. Αν εχω και τα 3 κρητιρια α΄ ε΄ και ζ΄ θα ισχυσει ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.

been there...

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:been there αυτο το κριτηριο το εχω διαβασει το οποιο θα πεταξει πολλους εξω. Σημαινει δηλ. Απ την α΄ κατηγορια το ανωτατο που μπορεις να παρεις ειναι 4 μορια;
γτ εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεα εδ να εχεις και τα επαγγελματικα ή και πολυτεκνος θα ισχυσει το ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.
δηλ. Αν εχω και τα 3 κρητιρια α΄ ε΄ και ζ΄ θα ισχυσει ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.

Όχι ρε φίλε, σου λέει ότι σε κάθε κατηγορία σου μοριοδοτεί το κριτήριο με τα περισσότερα μόρια. Λογικό είναι. Πχ εγώ πήρα lower και μετά κατευθείαν proficiency. Εσύ κατά σειρά lower,advanced,proficiency. Θα μοριοδοτηθούμε και οι 2 το proficiency μόνο. Αν εσύ ήσουν πχ και ΔΕΑ ΕΔ θα πάρεις τα εξτρά μόρια (πάλι τα 4 μόνο).

ΥΓ: Πλάκα πλάκα, το ξανατσέκαρα τελευταία στιγμή, και το παράδειγμα με τις ξένες γλώσσες δε στέκει σύμφωνα με την προκήρυξη γιατί... Δεν αναφέρεται η σχετική παράγραφος στη διευκρίνηση Εικόνα Εικόνα Εικόνα. Προχειρότητα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

been there... έγραψε:
handballer έγραψε: been there είσαι ωραίος φίλε. Για που ενδιαφέρεσαι να μπεις φίλε μου;
Δεν ενδιαφέρομαι, είμαι πυροσβέστης ήδη.
Ωραίος φίλε. Δίνε μας πληροφορίες και εμάς ποπυ ενδιαφερόμαστε να μπούμε. Συνέχισε έτσι.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Προχειροτητα δεν λες τιποτα... Τελος παντων.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Προχειροτητα δεν λες τιποτα... Τελος παντων.

Eλληνικες προκηρυξεις
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

been there για πες μας την γνωμη σου για τις βασεις, τι πιστευεις!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Αυτοι που ειναι τριτεκνοι η πολυτεκνοι θα πρεπει να προσεξουν ποιους οριζει ο νομος ως πολυτεκνους η τριτεκνους. Ενα πχ: Εαν καποιος εχει αλλα 3 αδερφια (και αυτος 4) και καποιος περναει την ηλικια των 23 τοτε χαρακτηριζεται ως τριτεκνος αν παλι την περνανε 2 δεν ειναι τιποτα. Νομιζω το οριο παει στα 25 αν σπουδαζει το ατομο αυτο η κανει την θητεια του.

Το διπλωμα για 125 παιρνει τα 200 μορια;

προλαβαινω να βγαλω τωρα διπλωμα για γ κατηγορια;
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sakalom »

Παιδια τετοια προχειροτητα σε προκυρηξη δεν εχει ξαναγινει. Πχ ρωτανε μερικοι αν μετραει το απολυτηριο γιατι τους κραζετε; Πως μπορει να ξερει ο αλλος τι λεει η παρ.5 του άρθρου 15 του ν.3938/2011; Ενω θα μπορουσε να το εξηγει οπως σε καθε αλλη προκυρηξη. Περα απο αυτο λυκειο, επαλ, επας, τεε κλπ ολα στο ιδιο καζανι μηπως ειναι λιγο περιεργο; Αθληματα θα δωσουν ολοι οπως στις προηγουμενες η οχι; Αδιευκρινιστο κ αυτο! Τα μορια δοκ εδ τα παιρνουν κ τα 2; Αδιευκρινιστο! Τα διπλωματα μεχρι ποτε να εχουν βγει 6 μηνες πριν, απο την ανακοινωση τις προκ, κατα την διαρκεια; Αδιευκρινιστο. Κ αλλα πολλα πολλα που στις προηγουμενες προκ διευκρινιζοντουσαν κανονικοτατα.

Μακαρι να βγω ψευτης μακαρι. Αλλα η προκυρηξη μου φαινετε ΦΙΑΣΚΟ...
μας τρωνε τα 15 ευρω προκυρησουν εκλογες. Παγωμα προκ και γεια σας. Μην αρχισετε να μου την λετε κυριοι ειναι απλα μια αποψη...
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Greek army καλησπερα! Να σου κανω μια ερωτηση; Περυσι αν θυμαμαι καλα υπηρχε ενα θεμα που αναρτουσαμε τα μορια μας. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για φετος;
Μια βάρδια η ζωή μου...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Για την τριτεκνια αμα ηθελαν κατι διαφορετικο θα το ανεφεραν οπως στους ειδικους φρουρους! Εδω ειναι οτι να'ναι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

sakalom έγραψε: Παιδια τετοια προχειροτητα σε προκυρηξη δεν εχει ξαναγινει. Πχ ρωτανε μερικοι αν μετραει το απολυτηριο γιατι τους κραζετε; Πως μπορει να ξερει ο αλλος τι λεει η παρ.5 του άρθρου 15 του ν.3938/2011; Ενω θα μπορουσε να το εξηγει οπως σε καθε αλλη προκυρηξη. Περα απο αυτο λυκειο, επαλ, επας, τεε κλπ ολα στο ιδιο καζανι μηπως ειναι λιγο περιεργο; Αθληματα θα δωσουν ολοι οπως στις προηγουμενες η οχι; Αδιευκρινιστο κ αυτο! Τα μορια δοκ εδ τα παιρνουν κ τα 2; Αδιευκρινιστο! Τα διπλωματα μεχρι ποτε να εχουν βγει 6 μηνες πριν, απο την ανακοινωση τις προκ, κατα την διαρκεια; Αδιευκρινιστο. Κ αλλα πολλα πολλα που στις προηγουμενες προκ διευκρινιζοντουσαν κανονικοτατα. Μακαρι να βγω ψευτης μακαρι. Αλλα η προκυρηξη μου φαινετε ΦΙΑΣΚΟ... Μας τρωνε τα 15 ευρω προκυρησουν εκλογες. Παγωμα προκ και γεια σας. Μην αρχισετε να μου την λετε κυριοι ειναι απλα μια αποψη...
Δεν παίζει αυτό που λες. Κατά τη γνώμη μου τα περισσότερα που λες εξηγούνται. Μόνο για τα διπλώματα υπάρχει ένα μικρό θέμα... Αθλήματα θα δώσουν ΜΟΝΟ οι πολίτες. Όσο για το 15ευρώ σιγά μην σωθεί η κυβέρνηση από το δικό μας το 15ευρω...
teo

Δημοσίευση από teo »

Πες τα handballer... Ακατάσχετη τσιπρολογία... Μανία καταδίωξης... Εκει που φτύνουνε γλείφουνε... Δηλαδή έπρεπε να σου λέει:

Το δίπλωμα δεν χρειάζεται να έχει αποκτηθεί προ εξαμήνου; Και επίσης τους κράζουμε αυτούς που ρωτάνε για το αν μετράει το απολυτήριο γιατί πολύ απλά ο νόμος πάνω στον οποίο ερίδεται η προκήρυξκη αναφέρει ρητά ότι μετράει... Και μένα δεν με συμφέρει γιατί έχω απολυτήριο 14 αλλά είναι δίκαιο ρε φίλε... Πως να το κάνουμε...

πως μπορεί να ξέρει τι λεεί η παρ 5 αρθ 15 ν 3938/2011; ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΩΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ; ΜΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ! Τα σχετικά διάβασε και τέλος!

Αμορφωτος κοινωνικά κόσμος που δεν μπορεί αν συμμετέχει σε πολιτειακά συντεταγμένες διαδικάσίες!

been there...

Φίλε sakalom, δε γίνεται να ενδιαφέρεσαι (σοβαρά) για κάτι και να μην κάνεις ένα ελάχιστο κόπο να μάθεις γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή τα πάντα για τους 5ετείς καθορίζονται από:
1) Νόμος 3938/31-3-2011, άρθρο 15 (3 σελίδες).
2) ΦΕΚ B 1618/15-7-2011 (8 σελίδες).
3) Προκήρυξη (13 σελίδες). Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, διαβάζει 24 σελίδες. Άνθρωπος που μετά από αυτά ρωτάει τι γίνεται με τα απολυτήρια το ελάχιστο που του προσάπτεις είναι επιπολαιότητα. Αν του το απαντάς και στην ίδια σελίδα στο επόμενο ποστ ξαναρωτά το ίδιο και μετά ξαναματαρωτά, ε τότε είναι σκέτο τρολλάρισμα.

δημητρης25, συγνώμη, δεν κάνω προβλέψεις...
ιορδανης

Δημοσίευση από ιορδανης »

Καλημερα θελω την βοηθεια σας, εχω 16 βα8μο πτυχειου δλδ (1600) . Ημουν δεα 4 μορια (400), διπλωμα μηχανης 2 μορια δλδ (200) , δ΄ και ε' διπλωμα φορτηγου και λεωφ 5 μορια (500) και τωρα η προκηρυξη δεν Διευκρινιζει τιποτα για την τριτεκνια, ημαστε τρια αδερφια εγω 27,25 και 18 παιρνω τα 2 μορια; Ετσι οπως τα λεει ι προκ τα παιρνω! Εαν υπολογισω και την τρτκενια συνολο εχω (1600+400+200+500+200=2900) ετσι πανε; Οποιος μπορει ας απαντ. Ευχαριστω πολυ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες