Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Τι λες ρε φιλε τι ειναι η πυροσβεστικη ουρα στο ταμειο και προλαβες και επιασες θεση... ;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από toro »

Βρε παιδια που λεει για τις ημερομηνιες υποβολης;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

Όντως παιδιά η νέα προκήρυξη φαίνεται να αλλάζει πολύ τα πράγματα (από την 2007... ) και δεν έχει γραπτές, αλλά πάλι κάτι ψυχολογικά και τέτοια με φοβίσουν εμένα.

Στα αθλήματα όπως βλέπω δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα... Μια στραβή να γίνει ένα λαθάκι και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... Την θέλει την φυσική κατάσταση του...

Τώρα για το δόντι στην Ελλάδα ζούμε...

Καλή τύχη παιδιά. Υποβολές κατά το χρονικό διάστημα από 5-9-2011 έως και 23-9-2011
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kaktos »

Το διπλωμα φιλε μου που εχεις για ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ 50 κ δεν μετραει στην προκηρηξη γτ θελει μοτοσυκλετας...
κατι ασχετο τα δικα μοθ μορια ειναι 1900 εχω ελπιδες;
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Αν εχω τα διπλωματα Γ' και δ' κατηγορια Ποσα μορια ειναι 8 ή 5; Παρακαλω απαντηστε οσοι ειστε σιγουροι...
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από vag_21 »

Παιδια 2520 θεωρουνται καλα μορια;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Παίδες καλημέρα σε όλους. Όσον αφορά τα άτομα που ρωτάνε για την βάση - προσωπική εκτίμηση αποτελεί πάντα - έχω την αίσθηση ότι θα κυμανθεί λίγο κάτω από τις 3000, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παιδιά με λιγότερα μόρια πρέπει να απογοητεύονται, μπορεί να είναι επιλαχόντες ή να κοπούν πολλοί στα δύσκολα αθλήματα ή και στην τελική να κάνω και λάθος και να μην είναι εκεί η βάση, μπορεί πιο πάνω μπορεί πιο κάτω. |Εάν έχει κάποιος διαφορετική άποψη πού ευχαρίστως να την θέσει επί τάπητος για συζήτηση...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από toro »

Θεωρω φιλε μου οτι ειναι Πολλα τα 3000 μορια για βαση! Πρωσοπικη μου αποψει ειναι οτι 2500-2600 κ πανω ειναι καλα!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

toro έγραψε: Θεωρω φιλε μου οτι ειναι Πολλα τα 3000 μορια για βαση! Πρωσοπικη μου αποψει ειναι οτι 2500-2600 κ πανω ειναι καλα!
Μακάρι φίλε Τορο, αν κ είπα λίγο κάτω από τα 3000... Γύρω στα 2850-2950 ... Και πάλι ίσως να είναι πολλά αλλά μην ξεχνάς και τους εθελοντές και την προεδρική φρουρά και την ανεργία και γενικά//// Κάπως αισιόδοξη η εκτίμησή σου. Που του στηρίζεις φίλε μου.
απελπισμενος

Δημοσίευση από απελπισμενος »

Καλημερα παιδια! Εγω που εχω απολυτηριο λυκειο 19,2, αγγλικα β2, διπλωμα μηχανης απεριοριστο κ ict πληροφορικη... Τι μορια παιρνω; Εχω ελπιδα στον κοσμο καμιαααααααα;
manos

Δημοσίευση από manos »

toro έγραψε:Θεωρω φιλε μου οτι ειναι Πολλα τα 3000 μορια για βαση! Πρωσοπικη μου αποψει ειναι οτι 2500-2600 κ πανω ειναι καλα!

βαση λεμε το τελευταιο ατομο που μπαινει ποσο μορια θα εχει;

kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kaktos »

Γεια σας παιδια, θελω την δικια Σας γνωμη σε ενα θεμα που το σκεφτομαι συνεχεια τις τελευταιες μερες. Μαζευω 1900 μορια γενικα ειναι ικανοποιητικα; Η χρειαζεται να βγαλω και Γ κατηγοριας τωρα στα γρηγορα δηλ +300 μορια, επομενως (2200).
Αλλα και με τα 2200 μηπως δεν ειναι αρκετα και βγαλω το διπλωμα τζαμπα, το λεω τζαμπα γιατι δεν παιζουν λεφτα καθολου τωρα.
ευχαριστω πολυ, απαντηστε μου αν σας ειναι ευκολο
τεο

Δημοσίευση από τεο »

snoopy;

ΥΓ:; Επίσεις ποτέ δεν κτλβα αυτην την ; ισοτημία μεταξύ ενιαίου Λυκείου και ΤΕΕ

χαχαχαχχααχ! Και σε πείραξε η ισοτιμία; Ά ρε παιδεία που έχουμε!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

kaktos έγραψε: Γεια σας παιδια, θελω την δικια Σας γνωμη σε ενα θεμα που το σκεφτομαι συνεχεια τις τελευταιες μερες. Μαζευω 1900 μορια γενικα ειναι ικανοποιητικα; Η χρειαζεται να βγαλω και Γ κατηγοριας τωρα στα γρηγορα δηλ +300 μορια, επομενως (2200). Αλλα και με τα 2200 μηπως δεν ειναι αρκετα και βγαλω το διπλωμα τζαμπα, το λεω τζαμπα γιατι δεν παιζουν λεφτα καθολου τωρα. Ευχαριστω πολυ, απαντηστε μου αν σας ειναι ευκολο
φιλαρακι η γνωμη μου ειναι οτι ειναι λιγα τα 2200... Τωρα εσυ κανε τα χαρτια σου και οτι γινει [:) ]
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kaktos »

Οκ φιλε μ ευχαριστω Αλλα νομιζω πως ειμαι στο μεσο ορο των μοριων γενικα με αυτα που βλεπω και ακουω, βαζω στο μυαλο μ Και αυτους που θα κοπουνν στα αθληματα και στα ψυχοτεχνικα πιστεψε με θα ειναι πολλοι...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες