Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Πιστευετε οτι θα μοριοδοτησει τους δεα εδ οπως στους ειδικους φρουρους;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 46
400+400 νομιζω παει αυτο!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Λογικα ναι. Εφοσον δεν γραφει ηλικια!
Μεταξυ μας θεωρω πως θα "μας φανε λαχανο" οσοι ητανε εποχικοι παλιοτερα 2008-2010. Περνουν τρελα μορια ρε γμτ...
επισης
Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, Ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του
υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο
μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. Αυτο με τους δεα ειδ δυναμεων π λετε ειναι στο α, αρα μαλλον Μονο 4 μορια θα παιξουν σε αυτη την περιπτωση... Λογικα.

Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, Ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του
υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο
μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. Αυτο με τους δεα ειδ δυναμεων π λετε ειναι στο α, αρα μαλλον Μονο 4 μορια θα παιξουν σε αυτη την περιπτωση... Λογικα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Ταξίαρχος
Αμα ειναι ετσι τοτε μακαρι να μπει κ στους ε. Φ αυτο!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι, θα βολευε τρομερα οσους εχουν τελειωσει 1 απο τα 2... Και το αντιθετο. Ή η μια ή η αλλη ειναι. Οπως κ να χει ετσι ειναι τωρα η μοριοδοτηση, τι να γινει; Καλη τυχη; Ευχομαι να παρω τον αλλο μηνα prof. Να παω 1700.(πιο πολυ για τους φρουρους δλδ.)
1700 μόρια βγάζω εγώ παιδιά και θα μπορούσα να βγάζω 1900 αν είχα το δίπλωμα Ε.
-
- Ταξίαρχος
Μακαρι αδελφε! Στο ευχομαι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Ευχαριστω αγορινα, να σαι καλα!
Έχω τις εξής 2 απορίες όσον αφορά τα διπλώματα: 1) Για τη μοτοσυκλέτα πιάνονται και οι δυο υποκατηγορίες, δηλαδή και αυτή που έχει περιορισμό Κυβικών και εκείνη που είναι απεριορίστου κυβισμού, ή μόνο η δεύτερη;
2) Για το δίπλωμα Γ' δεν είδα κάτι για απόκτηση προ εξαμήνου ή ένσημα όπως στην προκύρηξη του 2007, να υποθέσω ότι το δίπλωμα ισχύει όποτε κι αν το έβγαλε κανείς;
Ευχαριστώ.
(Υ. Γ.: Σβήσε άμα θες το άλλο μήνυμα στο "προκήρυξη για πυροσβεστική" που έμεινε μισό)
2) Για το δίπλωμα Γ' δεν είδα κάτι για απόκτηση προ εξαμήνου ή ένσημα όπως στην προκύρηξη του 2007, να υποθέσω ότι το δίπλωμα ισχύει όποτε κι αν το έβγαλε κανείς;
Ευχαριστώ.
(Υ. Γ.: Σβήσε άμα θες το άλλο μήνυμα στο "προκήρυξη για πυροσβεστική" που έμεινε μισό)
Το ρωτησα αυτο σχετικα με την μοριοδοτηση των δεα εδ, γτ εχω την εντυπωση οτι στην προκυρηξη του 2007 μετρουσε το ενα απ τα δυο. Μακαρι να τα μοριοδοτησει και τα δυο.
δν ειμαι εποχικος... Αλλα οσον αναφορα την μοριοδοτηση αυτων καλα θα κανει να δωσει παραπανω μορια ς αυτους.
δν ειμαι εποχικος... Αλλα οσον αναφορα την μοριοδοτηση αυτων καλα θα κανει να δωσει παραπανω μορια ς αυτους.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Καλησπέρα.Greek_Army δεν φτιάχνεις έναν υπολογισμό μορίων για την Πυροσβεστική; Τι λές πιστεύω θα βοηθήσεις.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Τον βαθμό του απολυτηρίου τον έβαλες?Mr.H έγραψε: 1700 μόρια βγάζω εγώ παιδιά και θα μπορούσα να βγάζω 1900 αν είχα το δίπλωμα Ε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
2540 είναι καλά λέτε βρε παιδια; Τα μόρια συν ψηφίζονται στο βαθμό απολυτήριου όπως στους φρουρους;
- handballer
- Συνταγματάρχης
με βάση και το φεκ νομίζω ναι. Καλά μου φαίνονται τα μόρια σου... Δεν ξέρω όμως τι παίζει με το ότι μετράει γενικά όλα τα λυκεια μαζί...basilis.lok έγραψε: 2540 είναι καλά λέτε βρε παιδια; Τα μόρια συν ψηφίζονται στο βαθμό απολυτήριου όπως στους φρουρους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες