Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

croft έγραψε:Γεια σας παιδια...24 χρονων με πτυχιο πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων TEI (δουλευω 2 μιση χρονια) και αγγλικα (Lower) τι ελπιδες έχω;Εικόνα
μηπως εχεις παει ειδικες δυναμεις ; Λογικα αυτο κατι θα δινει.
DEME

Δημοσίευση από DEME »

Παιδια ειμαι 23 χρονων εχω απολυτιριου γενικου λυκειου με 11 και εχω ολα τα διπλωματα εχω ελπιδες τι λετε ας απαντησει καποιος.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλα εισαι περιμενε την προκυρηξη. Το μονο που ξερω ειναι οτι περνει 50 μορια οποιος εχει διπλωμα αυτ. Δ ή Ε. Και λογικα θα υπαρχουν και γραπτα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

DEME έγραψε: Παιδια ειμαι 23 χρονων εχω απολυτιριου γενικου λυκειου με 11 και εχω ολα τα διπλωματα εχω ελπιδες τι λετε ας απαντησει καποιος.
έχεις κάποιες ελπίδες αλλά ο βαθμός του απολυτηρίου σου ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα όσον αφορά τον συνολικό βαθμό μορίων που συγκεντρώνεις.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παίδες με βάση το φεκ, ίσως και να μπορούμε εντελώς αυθαίρετα είναι η αλήθεια να κάνουμε κάποιες προβλέψεις για την βάση. Προσωπική εκτίμηση πάντα και βάση με το Φεκ θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα κυμανθεί κοντά στα 27-29 μόρια. Για παράδειγμα ένα απολυτήριο π. Χ. Με 20 + όλα τα διπλώματα πάει 27 + 2 ή 3 γλώσσες πάει 30 κάτι με ειδικές δυνάμεις ή έφεδρος περίπου 33-34 άντε και το ιεκ κοντά στα 35 εάν έχει και πολυτεκνία πάει 38-39 και μάξιμουμ και κάνα 2 χρόνια εθελοντής θεωρώ πως θα είναι το ανώτερο κοντά στο 40 (με εξαίρεση τα πολλά μόρια που παίρνει κάποιος εάν είναι τέκνο θανόντος)..Μιλάω πάντα για τις 600 θέσεις των πολιτών. Εικόνα Εικόνα Και πάλι είναι αρκετά αυθαίρετο και εάν δεν βγει η προκήρυξη δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς. Αλλά πόσες αλλαγές στη μοριοδότηση μπορεί να έχει η προκήρυξη από το Φεκ που δημοσιεύτηκε; Μελέτησα το Φεκ αρκετά καλά. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ απλώς να έχουμε μία επαφή και να ξέρουμε που βαδίζουμε...
been there...

Δημοσίευση από been there... »

handballer έγραψε:Παίδες με βάση το φεκ, ίσως και να μπορούμε εντελώς αυθαίρετα είναι η αλήθεια να κάνουμε κάποιες προβλέψεις για την βάση. Προσωπική εκτίμηση πάντα και βάση με το Φεκ θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα κυμανθεί κοντά στα 27-29 μόρια. Για παράδειγμα ένα απολυτήριο π. Χ. Με 20 + όλα τα διπλώματα πάει 27 + 2 ή 3 γλώσσες πάει 30 κάτι με ειδικές δυνάμεις ή έφεδρος περίπου 33-34 άντε και το ιεκ κοντά στα 35 εάν έχει και πολυτεκνία πάει 38-39 και μάξιμουμ και κάνα 2 χρόνια εθελοντής θεωρώ πως θα είναι το ανώτερο κοντά στο 40 (με εξαίρεση τα πολλά μόρια που παίρνει κάποιος εάν είναι τέκνο θανόντος). Μιλάω πάντα για τις 600 θέσεις των πολιτών.Εικόνα Εικόνα Και πάλι είναι αρκετά αυθαίρετο και εάν δεν βγει η προκήρυξη δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς. Αλλά πόσες αλλαγές στη μοριοδότηση μπορεί να έχει η προκήρυξη από το Φεκ που δημοσιεύτηκε; Μελέτησα το Φεκ αρκετά καλά. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ απλώς να έχουμε μία επαφή και να ξέρουμε που βαδίζουμε...

Ο 3938 δεν το διευκρινίζει Με σαφήνεια, αλλά τα μόρια της προϋπηρεσίας μάλλον θα τα παίρνει κι όποιος εποχικός για οποιονδήποτε λόγο κάνει αίτηση στην κατηγορία των πολιτών, οπότε το max της μοριοδότησης ανεβαίνει...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τι εννοείς για τον εποχικό; Σαν εποχικός ας πούμε 1-2 χρόνια που δεν μπαίνει στους 3400; κοίτα σίγουρα εαν έχεις και 4 παιδιά και έχει και 4 γλώσσες και είναι και ΄τεκνο θανόντος και ήταν και έφεδρος στις ειδικές δυνάμεις + 5 χρόνια εποχικός θα φτάσει 45-50. Αλλά είναι απίθανο να τα μαζέψει κάποιος όλα αυτά. για πες μου όμως την δική σου εκτίμηση για την βάση?
been there...

Τυχαίο παράδειγμα, εποχικός, ας πούμε με 6-7 χρόνια που τα παράτησε το 2006, απολυτήριο 15-16,lower, Ε. Δ. Ή ΔΕΑ, διπλώματα φουλ,4-5 χρόνια εθελοντής παράλληλα με εποχικός, και 3 παιδιά, έχει περάσει άνετα τα 45 - και δε νομίζω να είναι τόσο τραβηγμένο το παράδειγμα. Το θέμα είναι πόσοι τέτοιοι θα βρεθούν - δε μπορώ να το ξέρω ούτε εγώ ούτε κανένας.

Είναι τόσα πολλά τα προσόντα συν το ότι δεν υπάρχει προηγούμενο για σύγκριση συν το κλίμα της εποχής, που θα σπρώξει άτομα να κάνουν αίτηση που σε άλλες εποχές δεν θα το σκεφτόταν καν, που άδικα κάθεστε και υπολογίζετε. Για μένα όποιος έχει μόρια πάνω από το όριο της πλάκας ας κάνει τα χαρτιά του. Το μόνο που έχει να χάσει είναι το παράβολο.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Είσαι λίγο πεσσιμιστήε φίλε μου. Το άτομο που περιγράφεις με 7 χρόνια εποχικός πάει στα 25 χρόνια + 1,5 χρονο ειδικές δυνάμεις και ΔΕΑ άλλο 1,5 χρονο πάει 26,5 + άλλα 5 χ΄ρονια από το 2006 που λες αμέσως πάμε στα 31 οπότε αυτομάτως είναι εκτός της προκήρυξης... Τι λες?
been there...

Πεσιμιστής; Αδιαφορώ προσωπικά, δεν πα να φτάσει κι 80 η βάση...

Στο συγκεκριμένο έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα οτι ξέφευγα λίγο στο θέμα της ηλικίας, αλλά αν το μαζέψεις λίγο έρχεται και σου βγάζει πάνω-κάτω τα ίδια. Πχ από 2004 έως 2007 ή και 2008. Υπήρχαν αρκετοί που φύγαν, είτε απογοητευμένοι από τη στασιμότητα είτε γιατί βρήκαν κάτι καλύτερο είτε γιατί διώχτηκαν για κάποιο λόγο...

Επαναλαμβάνω, δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Πληρώστε ένα παράβολο, πείτε στον εαυτό σας ότι χάσατε 20 (; ) ευρώ, κι αν κάτσει έκατσε. Απλά, είναι ψυχοφθόρο να τρώγεσαι για κάτι που δεν μπορείς να επηρεάσεις...
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

been there... έγραψε:Τυχαίο παράδειγμα, εποχικός, ας πούμε με 6-7 χρόνια που τα παράτησε το 2006, απολυτήριο 15-16,lower, Ε. Δ. Ή ΔΕΑ, διπλώματα φουλ,4-5 χρόνια εθελοντής παράλληλα με εποχικός, και 3 παιδιά, έχει περάσει άνετα τα 45 - και δε νομίζω να είναι τόσο τραβηγμένο το παράδειγμα. Το θέμα είναι πόσοι τέτοιοι θα βρεθούν - δε μπορώ να το ξέρω ούτε εγώ ούτε κανένας.

Είναι τόσα πολλά τα προσόντα συν το ότι δεν υπάρχει προηγούμενο για σύγκριση συν το κλίμα της εποχής, που θα σπρώξει άτομα να κάνουν αίτηση που σε άλλες εποχές δεν θα το σκεφτόταν καν, που άδικα κάθεστε και υπολογίζετε. Για μένα όποιος έχει μόρια πάνω από το όριο της πλάκας ας κάνει τα χαρτιά του. Το μόνο που έχει να χάσει είναι το παράβολο.
Κατα την γνωμη μου το παραγειγμα σου ειναι οχι μονο τραβιγμενο κατι παραπανω. Δυσκολο να βρεθουν.

been there...

Επιμένετε να μην καταλαβαίνετε: Όποιος ενδιαφέρεται, να κάνει τα χαρτιά του, έστω κι αν νομίζει ή του λένε ότι έχει 1% πιθανότητες.ΤΕΛΟΣ.

Με τα παραδείγματα που λέω, δεν αποτρέπω κανέναν από το να κάνει αίτηση. Απάντηση στο παλικάρι ήταν που υπολόγιζε βάσεις και μέγιστα. Απλά καταλάβετε ότι κάθε εκτίμηση για τις βάσεις είναι στον αέρα και τζάμπα αγχώνεστε. Κάντε τα κι αν κάτσει, έκατσε. Από κει και πέρα, ό, τι σου είπε ο πυροσβέστης που ήρθε να κατεβάσει τη γάτα ή ο περιπτεράς απέναντι από το Υ. Προ. Πο. Είναι αρβύλες.

*Για τα αθλήματα, που κόβεται το 70+%, δεν αγχώνεται κανένας...
ταχυδρομος

Δημοσίευση από ταχυδρομος »

Συμφωνω, το 70% και πλεον κοβεται στα αθληματα, π. Χ βλεπε δημοτικη αστυνομια, μηπςς ξερει κανεις που θαδωσουμε αθληματα; Αθηνα και θεσσαλονικη; Ειμαι απο θεσσαλονικη, ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδιά ενδιαφέρομαι να ρωτησω για τον αδερφό μου. Όποιος μπορεί ας με ενημερώσει... Για πυροσβεστική με ενιαίο λύκειο και φανταρος (έχει τελειώσει) ειδικές δυνάμεις, μπορεί να κάνει τα χαρτία; Ευχαριστω
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Αν εχει τελειωσει ειδικες δυναμεις οχι δεν μπορει... Μονο απο αεροπορια περνει φετος... Μας δουλευεις ρε φιλε! Κανεμας την χαρη!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες