Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Καλησπερα παιδια εχω απολυτηριο λυκειου 12, Υπηρετησα στον στρατο ως ΔΕΑ εχω διπλωματα Α, Β, Γ κατηγοριας πτυχειο αγγλικων lower και πτυχειο γερμανικων Mittelstufe πως το βλεπετε Να κανω τον κοπο να κανω τα χαρτια μου;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ας βγει πρώτα και εννοείτε ότι θα τα κάνεις δεν έχεις να χάσεις κάτι.
δεμε

Δημοσίευση από δεμε »

Ρε παιδες ειμαι23 εχω ολα τα διπλωματα και απολυτιριο απο γενικο λυκειο με 12 εχω ελπιδες?
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Να κανω μια ερωτηση αλλα θα ηθελα να μου απαντησετε... Ειναι και η πρωτη φορα που γραφω... Απολυτηριο 14 ειδικες δυναμεις αγγλικα φορτηγο γ μηχανη απεριοριστο αυτα ειναι τα χαρτια μου εχω ελπιδα?
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Κατσε να βγει η προκυρηξη πρωτα.
Kωστας Χανια

Δημοσίευση από Kωστας Χανια »

Ελα βγαλτην τωρα που πηραμε και πτυχιακι ΑΕΙ μπας και συπληρωσουμε κανα μοριο... Θα σαλταρω αν και τωρα δεν μας βαζει σε κατηγορια τους δασολογους και εχει μονο δασοπονους.
Τζαμπανταν οι κοποι

BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από BILL2350 »

Με 16.5 απολυτηριο Γενικου λυκειου και διπλωμα μηχανης αξιζει να μπω στον κοπο οταν και αν βγει η προκηρυξη να κανω τα χαρτια μου

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Διαβασε την προηγουμενη προκυρηξη δεν νομιζω να λεει για επιπλεον μορια απλος αυξανει το οριο ηλικιασ
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
MAXIMOS12 έγραψε:Καλησπερα παιδια εχω απολυτηριο λυκειου 12, Υπηρετησα στον στρατο ως ΔΕΑ εχω διπλωματα Α, Β, Γ κατηγοριας πτυχειο αγγλικων lower και πτυχειο γερμανικων Mittelstufe πως το βλεπετε Να κανω τον κοπο να κανω τα χαρτια μου;
ως δεα περνεις 40, κατι για λοουερ δεν νομιζω να λεει, μπανεις στην α΄κατηγορια διαβασε την προκυρηξη του 2007 καπου υπαρχει μεσα στο θεμα

BILL2350 έγραψε: Με 16.5 απολυτηριο Γενικου λυκειου και διπλωμα μηχανης αξιζει να μπω στον κοπο οταν και αν βγει η προκηρυξη να κανω τα χαρτια μου

ναι Αλλα κατα την γνωμη μου βγαλε και Κανα διπλωμα κατηγοριας γ΄
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

Ναι αλλα σε βαζει σε κατηγορια οπως αυτους με θητεια στις ειδικες δυναμεις. Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο...
TDM 900

Δημοσίευση από TDM 900 »

Παιδιά αν είναι η προκύρηξη όπως εκείνες του 2006 κ 2007 τότε κλάφτα χαράλαμπε. Το θέμα είναι να είναι σαν των ειδικών φρουρών... Με ΜΟΡΙΑ δηλαδή! Ούτε γραπτά, ούτε συνέντευξη.
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Αν ειχες μπει στον κοπο να διαβασεις το φεκ που εχει εκδοθει εδω και δυο μηνες θα ξερες οτι η προσληψη των πυροσβεστων θα γινει με το συστημα αντικειμενικων μοριων. Σα τους φρουρους δηλαδη. Αντε να βγει νωριτερα απο των φρουρων, να τραβηξει τους πιο υψηλοβαθμους να μπουμε μετα εμεις αερα που γουσταρουμε αστυνομια και δεν παμε για επαγγελματικη αποκατασταση.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κωστας Χανια έγραψε:Ναι αλλα σε βαζει σε κατηγορια οπως αυτους με θητεια στις ειδικες δυναμεις. Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο...
δεν νομιζω, μαλλον εννοεις αυτους που ειναι αποφοιτοι ιεκ δασικης προστασιας

Άβαταρ μέλους
croft
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από croft »

Γεια σας παιδια...24 χρονων με πτυχιο πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων TEI (δουλευω 2 μιση χρονια) και αγγλικα (Lower) τι ελπιδες έχω; Εικόνα
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Καλημερα. Πως παει; Ολα καλα; Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να καταφερεις να μπεις. Με λενε μαρια ειμαι 28 κ ειμαι εθελοντρια στην πυροσβεστικη. Αυτο σου δινει παραπανω μορια. Το εμαιλ μου ειναι maximotarja (παπάκι) yahoo (τελεία) gr
αν μαθω κατι θα σε ειδοποιησω η εσυ εμενα. ΧΧΧΧΧΧΧΧ; (σς ε όχι και κινητό τηλέφωνο στο internet) . Καλη συνεχεια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες