Γκρουπάκια αδειών - Πάσχα 2011

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Ελατε ρε παιδια ολοκληρο θεμα για τα γκρουπακια... Παρτε εκει οποιο να ναι. Ιδιες ημερες ειναι. Να ξερετε προηγουνται οι παλιοι. Και οτι περισσεψει μετα...
Συνοδος Στρ/κου Σκυλ

Δημοσίευση από Συνοδος Στρ/κου Σκυλ »

Ρε παιδια μια ερωτηση... Αυτες τις αδειες (γκρουπ) πρεπει να τις παρουν ολοι ανεξαιρετως ειδικοτητας ή ειναι στην κριση του καθε Δκτη; Ειμαι συνοδος στρ/κου σκυλου και δεν εχω παρει ουτε μια φορα στα 15 χρονια υπηρεσιας μου (γκρουπ γενικοτερα ειτε Πασχα ειτε Χριστουγεννα).Ξερει κανεις να μου απαντησει υπευθυνα τι γινεται σε τετοια περιπτωση;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συνοδος Στρ/κου Σκυλ έγραψε:Ρε παιδια μια ερωτηση... Αυτες τις αδειες (γκρουπ) πρεπει να τις παρουν ολοι ανεξαιρετως ειδικοτητας ή ειναι στην κριση του καθε Δκτη; Ειμαι συνοδος στρ/κου σκυλου και δεν εχω παρει ουτε μια φορα στα 15 χρονια υπηρεσιας μου (γκρουπ γενικοτερα ειτε Πασχα ειτε Χριστουγεννα).Ξερει κανεις να μου απαντησει υπευθυνα τι γινεται σε τετοια περιπτωση;

Αυτό πρώτη φορά το ακούω αδερφέ.Εικόνα Δεν έχεις πάρει ποτέ στα 15 χρόνια υπηρεσίας σου εορταστικό γκρουπάκι ενώ ουσιαστικά το δικαιούσαι κανονικότατα; Και όχι δεν είναι στην κρίση του εκάστοτε Δκτη, αλλά στην κρίση του Επιτελείου!

Συνοδος Στρ/κου Σκυλ

Δημοσίευση από Συνοδος Στρ/κου Σκυλ »

@D.Y.K. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση... Απλως με εμας υπαρχει και αλλο ''θεμα''... Ειμαστε οι μοναδικοι που δουλευουμε τις αδειες μας. Οταν λειπει καποιος απο την ομαδα (4στοιχεια) τον αναπληρωνουν οι υπολοιποι 3. Κατι τελευταιο... Αυτες οι 8 μερες (γκρουπ) ειναι απαραιτητο να τις παρουν ολοι; Θελω να πω θες δε θες θα τις παρεις;Ευχαριστω και παλι για τις οποιες διευκρινησεις...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι, δεν τις χρεώνεσαι τις μέρες (ώς κανονική άδεια) καθώς είναι εορταστικές απο τον Υπουργό. Τώρα λογικά έαν εσύ δεν επιθυμείς να τις πάρεις ενδεχομένως να μην τις παίρνεις απλά.(Άσε που άν δεν κατεβάσεις αναφορά δεν θα τις πάρεις έτσι κι αλλιώς) Εικόνα
Σ.Γ.

Δημοσίευση από Σ.Γ. »

Μπορεί κάποιος Δκτης να αναιρέσει την υπουργική απόφαση και να βάλει τα γρουπάκια όποτε θέλει αυτός και με την δικαιολόγία "υπηρεσιακές ανάγκες";
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σ. Γ. έγραψε:Μπορεί κάποιος Δκτης να αναιρέσει την υπουργική απόφαση και να βάλει τα γρουπάκια όποτε θέλει αυτός και με την δικαιολόγία "υπηρεσιακές ανάγκες";

Nαι αυτό μπορεί να το κάνει.
193 MPEP mlrs

Δημοσίευση από 193 MPEP mlrs »

Μεχρι και σημερα δεν ηρθε καποια αλλαγη...

Το σήμα λέει 18 προαν.27 πρωι μεσα το 1ο

27 προαν.6 πρωι μεσα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

193 MPEP mlrs έγραψε:Μεχρι και σημερα δεν ηρθε καποια αλλαγη...

Το σήμα λέει 18 προαν.27 πρωι μεσα το 1ο

27 προαν.6 πρωι μεσα.

Εικόνα

tagma

Δημοσίευση από tagma »

Ποιοι περνουν 2 μερες παραπανω απο τον κ. Φραγκουλη; Ολοι του δευτερου γκρουπ ; Τι γνωριζετε ;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες