Μoριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DIM

Δημοσίευση από DIM »

Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στις
Ένοπλες Δυνάμεις (Βαθμολογία 100 μονάδες Χ συντελεστή 1 = 100 μονάδες) Αυτο για πιους ισχύει?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hackertom »

Μήπως έχει κανείς καμιά παλιά προκήρυξη για να μάθουμε πια είναι τα σχετικά προσόντα Και πώς μοριοδοτουμαστε... ;(μηχανή, αυτοκίνητο, Γ κατηγορίας διπλώματα κ. Τ. Λ. Π)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

hackertom έγραψε:Μήπως έχει κανείς καμιά παλιά προκήρυξη για να μάθουμε πια είναι τα σχετικά προσόντα Και πώς μοριοδοτουμαστε... ;(μηχανή, αυτοκίνητο, Γ κατηγορίας διπλώματα κ. Τ. Λ. Π)

Υπολογισμός μορίων

Διπλώματα οδήγησης δεν μοριοδοτούνται
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Το επιπεδο β1 στα αγγλικα πιανει τιποτα γιατι σε καποια προκυρηξη επ. Οπ. Σ. Ξ. Ελεγε οτι χρειαζεται απολητηριο λυκειου και επιπεδο στα αγγλικα β1 και κατι ακομη εχω απολυτηριο λυκειου 16.4 αυτο πολλαπλασιαζεται με 100 ή 10.5
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lock »

Καλημέρα παιδια,
γραφω εδω για να κανω μια ερωτηση σχετικα με μοριοδοτηση σε τυχον νεα προκήρυξη ΕΠΟΠ ΣΞ.
Από την αντίστοιχη σελίδα, υπολογιζοντας τα μόρια μου, πιθανόν να έχω κανει λάθος γι'αυτο ρωτάω εδώ.

Με απολυτηριο ενιαίου λυκειου 18.6, αγγλικά με Proficiency, γαλλικα με το αντιστοιχο του Lower, φοιτητης ΑΕΙ (Μηχ. Η/Υ) περαττώσας το 1 έτος,9μηνη θητεία εκπληρωμενη, απλό διπλωμα αυτοκινήτου, πόσα μόρια περιπου συγκεντρωνω;
Τζοζεφ Μπονανο

Δημοσίευση από Τζοζεφ Μπονανο »

Lock έγραψε:
Καλημέρα παιδια,
γραφω εδω για να κανω μια ερωτηση σχετικα με μοριοδοτηση σε τυχον νεα προκήρυξη ΕΠΟΠ ΣΞ.
Από την αντίστοιχη σελίδα, υπολογιζοντας τα μόρια μου, πιθανόν να έχω κανει λάθος γι'αυτο ρωτάω εδώ.

Με απολυτηριο ενιαίου λυκειου 18.6, αγγλικά με Proficiency, γαλλικα με το αντιστοιχο του Lower, φοιτητης ΑΕΙ (Μηχ. Η/Υ) περαττώσας το 1 έτος,9μηνη θητεία εκπληρωμενη, απλό διπλωμα αυτοκινήτου, πόσα μόρια περιπου συγκεντρωνω;

Δυστυχως για σενα εχεις αρκετα μορια για πολλες ειδικοτητες. Το ευτυχημα ειναι οτι δεν θα βγει προκυρηξη μεχρι το 2014 (το λιγοτερο) και ετσι θα την γλιτωσεις. Βρες αλλου δουλεια η πηγαινε για ΕΕΦΟΠ. Αν ηθελες να γινεις στρατιωτικος θα πηγαινες για παραγωγικη σχολη...
SUR

Δημοσίευση από SUR »

Τι προκυρηξεις και σοτα; Οτι υπογραψεις. Δεν σημανει οτι ισχυει... , αυτοι αλλαζουν τα παντα... !
αμα 8ες. Βρισκεις δουλεια. Στρωνεις κωλο, διαβασμα και βαζεις στοχους. Στα 23... Μου σπουδασα... Και δεν μετανιωσα. Που εφυγα (7η σειρα επυ, μηχ στο α/τ κιμων. Με ατμο... ! Εκει που χεζαμε. Τρωγαμε!
απλα... Βαλτε. Στοχους! ... !
Ts0glanos
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Ts0glanos »

Σιγουρα εχει ξανα γραφτει κατι παρομιο... Αλλα εχω μπερδευτει...
Οταν καποιος ειναι ορφανος, πολυτεκνος, εχει καποιο προστατευομενο με αναπυρια κτλπ που δεν ειναι (πρωην στρατιοτικοι) περνουν καποια μορια για να μπουν ΕΠΟΠ

π. Χ Ενας αντρας κατω των 25. Με ενα αδερφο ανηλικο και ορφανος απο 2 γονεις θα επερνε καποια μορια;
και αν ναι αρκετα;

ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το αν εχω κανει σε λαθος σημειο το post Και Αν η ερωτηση μ ειναι απλα μια επαναληψη...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Φίλε μου αν παίξει ξανά προκήρυξη για ΕΠΟΠ θα μιλήσουμε για την μοριοδότηση.

Δεν είναι τυχαίο που έχουμε κλειδώσει το σχετικό θέμα.

Δεν προβλέπεται η πρόσληψη νέων ΕΠΟΠ για το προσεχές μέλλον, αλλά αν αλλάξει κάτι θα το μάθεις από εδώ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες