Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Οταν θα κανουν προσληψεις σιγουρα θα παρουνε στι σερρες γιατι το καταστημα λειτουργει με αποσπασμενους!
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Παιδια στην ερώτηση μου μπορεί να απαντησει κάποιος; Για τα διπλώματα και το ecdl; Αν πέρνουν μόρια, και αν μπορεί κάποιος να βάλει την προκήρυξη αυτούσια.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Οχι τεο δεν μετρανε! Για πια φυλακη ενδιαφερεσε?
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Για σερρες φίλε. Βάλε ρε Αν μπορείς καμιά προηγούμενη προκηρυξη
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Σερρεος εισαι; Τι μορια εχεις?
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Οχι δεν ειμαι ακριβως σερραιος η μητερα μου είναι απο σερρες τα μορια μου σου τα εγραψα πιο πάνω. Τώρα αν φέρω τα χαρτιά μου εδώ θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 χρόνια για να πάρω τα μόρια έτσι;
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Ναι φιλε μου 2 χρονια
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Όπως σου είπα έχει σπίτι η μητέρα μου στο όνομα της στην Σέρρες με μια μεταδημότευση απλή δεν τα παίνω τα μόρια αμέσως. Εσυ τι έχεις
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

14.5 απολυτηριο ειδικες δυναμεις ιεκ στελεχος υπερεσιων ασφαλειας λοουερ και εντοποιοτητα!
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Εσυ μπαινεις με κλειστα μάτια. Το ιεκ ευκολο; Την πιστοποιηση την πήρες;
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Μακαρι να ειναι οπως τα λες! Η ποιστοποιηση μετραει για τους ειδικους φρουρους για σοφρονιστικους μετραει για 1 χρονο μονο παρολο αυτα θα δωσω για ποιστοποιηση τον δεκεβρη, τεο δεν μπορω να περιμενω αλλο δυστιχως αν βγει του χρονου για ειδικους φρουρους και περασω θα παω εκει ειμαι 26 χρονων!
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Αθηνα στην ακμη!

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Χαιρετε. Το ιδιοτικο ιεκ δεν παιρνει μόρια για ειδικους φρουρους θέλει δημοσιο Και μπορεις να το δεις στην προηγουμενη προκηρυξη. Τα διπλωματα νομιζω οτι παιρνουν μόρια
BΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BΑΣΙΛΗΣ »

Ασε φιλε μου το εχω ψαξει, καταρχας εχω ρωτισει στο αρχειγειο της αστυνομιας και στον ασεπ και μου λενε απο την στιγμη που ειναι αναγνωρισμενο απο το ελληνικο κρατος το ιεκ και εχει ποιστοποιηση αναγνωριζετε αυτωματος απο τον ασεπ, ολοι οι σπουδαστες ιδιωτικων ιεκ και δημοσιων εξεταζωνται στα ιδια ακριβως θεματα και δινουν ποιστοποιηση στο υπουργειο παιδειας απο καθηγητες του δημοσιου και παιρνουνε ακριβως το ιδιο χαρτι! τελος! οσον αφορα για τα διπλωματα μετρανε για την προκυρηξη εξωτερικων φρουρων καταστηματων κρατησης!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης