Πότε να κόψω την αναβολή;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
spartian92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spartian92 »

Καλημερα σας θελω να ρωτισω κατι εχω παρει αναβολη το καλοκαιρι που μας περασε λογο σχολειου και φετος τελειονω... Ποτε να κοψω τιν αναβολη μου για να μπω τον νοεμβριο;ευχαριστω!

WRC
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από WRC »

Για να διακοψεις την αναβολη πηγαινεις στο στρατολογικο γραφειο της πολης σου ή στον τοπο που σπουδαζεις; Εχει σημασια; Και κατι αλλο αν κοπει η αναβολη μια ημερομηνια θα παρουσιαστεις 4 μηνες μετα ακριβως τη σθγκεκριμενη ημερομηνια ή δεν παιζει ρολο

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

WRC έγραψε:Για να διακοψεις την αναβολη πηγαινεις στο στρατολογικο γραφειο της πολης σου ή στον τοπο που σπουδαζεις; Εχει σημασια; Και κατι αλλο αν κοπει η αναβολη μια ημερομηνια θα παρουσιαστεις 4 μηνες μετα ακριβως τη σθγκεκριμενη ημερομηνια ή δεν παιζει ρολο

Θα πάς στο Στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκεις για να την κόψεις. Εάν κόψεις την αναβολή έγκαιρα πρίν την παρουσίαση κάποιας ΕΣΣΟ και συμπληρώσεις και ένα έντυπο στο οποίο δηλώνεις ότι επιθυμείς να παρουσιαστείς ώς πρότακτος μπορείς να παρουσιαστείς και νωρίτερα απο το διάστημα που αναφέρεις πιο πάνω! Διάβασε και το εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος) Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

spartian92 έγραψε:Καλημερα σας θελω να ρωτισω κατι εχω παρει αναβολη το καλοκαιρι που μας περασε λογο σχολειου και φετος τελειονω... Ποτε να κοψω τιν αναβολη μου για να μπω τον νοεμβριο;ευχαριστω!

καλύτερα να το ρωτήσεις στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις, γιατί αυξήθηκαν οι εσσό και έχει γίνει μπάχαλο το θέμα

WRC
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από WRC »

Ποσες εσσο εγιναν; Επομενως 4 μηνες πριν την Εσσο που θελεις να μπεις κανεις διακοπη της αναβολης... Αν μπεις προτακτος απολιεσαι γρηγοροτερα ηκανεις παραπανς μερες εθελοντικα δεν το εχς καταλαβει αυτο

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Αύξηση των ΕΣΣΟ από 4 σε 6;

2. Ούτε απολύεσαι νωρίτερα ούτε κάνεις παραπάνω ημέρες, στο έδωσε ο δυκ ποιο πάνω το θέμα, προφανώς δεν το διάβασες

BILL1989

Δημοσίευση από BILL1989 »

Αρα για να μπω Σεπτεμβρη πρεπει λογικα να σπασω την αναβολη Μαιο-Ιουνιο, σωστα;
Random_10

Δημοσίευση από Random_10 »

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να θέσω 2 θέματα ώστε όποιος έχει πληροφόριση ή έχει κάνει την αντίστοιχη ερώτηση σε στρατολογική υπηρεσία να με διαφωτήσει.

-Οι ΕΣΣΟ με βάση τις όσες έχουν ήδη καταταγεί για το 2012, θα είναι 6. Σωστά; Ιανουάριος, Μάρτιος, Μάιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος. Το λέω γιατι σε παλαιότερα θέματα είχε συζητηθεί οτι δεξν ήταν σίγουρο. Φέτος κανονικά 6, σωστά;

-Ξέρει κανείς πότε πρέπει να διακόψει την αναβολή του κάποιος για να καταταγεί τον Σεπτέμβριο; Το stratologia.gr λέει οτι αναμένεται υπουργική απόφαση. Το site του ΓΕΣ έχει μείνει ακόμα στις 4 ΕΣΣΟ, οπότε υποθέτω οτι δεν έχουν ενημερωθεί οι ιστοσελίδες. Αν ακολουθήσουμε την λογική που ισχύει μέχρι την ΕΣΣΟ του Μαίου, τότε για να καταταγείς Ιούλιο πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου μέχρι 31 Απριλίου και για να καταταγείς Σεπτέμβριο μέχρι 31 Ιουνίου.(ακολουθώντας δηλαδή το μέχρι το τέλος του μήνα πριν το μήνα κατάταξης της προηγούμενης ΕΣΣΟ)

Ξέρει κάποιος πιο σίγουρα να μας διαφωτήσει;

Ευχαριστώ.
BILL1989

Δημοσίευση από BILL1989 »

Ναι αν γινεται ας δει κανεις τα μηνυματα και να μας διαφωτισει...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μόνο η στρατολογία το γνωρίζει, επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι οπότε δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Vessty »

Παιδες δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει αλλα εγω ρωτησα πριν καμια 10αρια μερες και μου ειπαν για Σεμπτεμβριο οτι πρεπει να κοψω τελη Μαη με Ιουνιου. Μου ειπαν οτι κατα τις 10 του Μαη να παω να ρωτησω για σιγουρια
Άβαταρ μέλους
Κατανκα
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Κατανκα »

Γεια σας... Θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα.
Ειμαι το 92 γεννηθης. Εχω μεινει 2 χρονιες στο σχολειο και για αυτο το λογο εχω παρει αναβολη μεχρ το 14-15 δεν ειμαι σιγουρος μεχρι ποτε.

Ποτε να κοψο την αναβολη μου για να μπω στρατο απο Σεπτεμβριο και μετα; Σκεφτομουν αρχες αυγουστου. Καλα ειναι η μετα θα αργησω;

Ευχαριστω πολυ.

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Vessty »

Κατανκα έγραψε: Γεια σας... Θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα.
Ειμαι το 92 γεννηθης. Εχω μεινει 2 χρονιες στο σχολειο και για αυτο το λογο εχω παρει αναβολη μεχρ το 14-15 δεν ειμαι σιγουρος μεχρι ποτε.

Ποτε να κοψο την αναβολη μου για να μπω στρατο απο Σεπτεμβριο και μετα; Σκεφτομουν αρχες αυγουστου. Καλα ειναι η μετα θα αργησω;

Ευχαριστω πολυ.

. Απαντησα απο πανω... Επειδη και εγω ενδιαφερομαι να μπω Σεμπτεμβριο ειχα ρωτησει και μου ειπαν Ιουνιο-Μαιο. Απλα επειδη εγω δινω το profisency στις 27 περιμενω να δω τι θα γινει... Αλλα Μου ειπαν οτι μπορεις μεχρι τελη Ιουνιου
Άβαταρ μέλους
Κατανκα
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Κατανκα »

Vessty έγραψε:
Κατανκα έγραψε: Γεια σας... Θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα.

Ευχαριστω πολυ.

. Απαντησα απο πανω... Επειδη και εγω ενδιαφερομαι να μπω Σεμπτεμβριο ειχα ρωτησει και μου ειπαν Ιουνιο-Μαιο. Απλα επειδη εγω δινω το profisency στις 27 περιμενω να δω τι θα γινει... Αλλα Μου ειπαν οτι μπορεις μεχρι τελη Ιουνιου

Εμαθα πως μεχρι 30 Ιουνιου μπορεις να κοψεις αναβολη για να μπεις σεπτεμβριο. Ειναι σιγουρο.

Νακος

Δημοσίευση από Νακος »

Παιδιά καλημέρα. Απ οτι διαβαζω και ακουω για να μπω Σεπτεμβρη πρεπει να σπασω την αναβολη μεχρι τελη ΙΟυνιου, σωστά; Αυτο ομως ισχυει για ολες τις περιοχες; Γιατι ο πατερας μου ισχυριζεται πως σε καθε ΕΣΣΟ παιρνουν μονο απο συγκεκριμενες περιοχες. Μου λεει ετσι ηταν παλια. Εχει αλλαξει το συστημα; Υπαρχει δηλαδη ενδεχομενο να σπασω την αναβολη τωρα και να με παρουν πχ Νοεμβριο ή απο του χρονου; Δηλαδη οχι Σεπτεβριο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης