Μεταθέσεις στο στρατό - γενικές πληροφορίες

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rexlex1100 »

Γεια θα ηθελα να ρωτησω κατι σκετικο αμα εισαι απο παραμεθωριο κοντα στα συνορα μετα το κεντρο η πρωτη μεταθεση μπωρεις να την παρεις αμεσα για να πας στην περιοχη σου κοντα που θα Ειναι στην παραμεθωριο γινεται;

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Palioseira »

rexlex1100 έγραψε:Γεια θα ηθελα να ρωτησω κατι σκετικο αμα εισαι απο παραμεθωριο κοντα στα συνορα μετα το κεντρο η πρωτη μεταθεση μπωρεις να την παρεις αμεσα για να πας στην περιοχη σου κοντα που θα Ειναι στην παραμεθωριο γινεται;

Ναι απο οτι ξερω γινεται να πας και να μεινεις εκει ολη την θητεια

Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rexlex1100 »

Ευχαριστω φιλε για την απαντηση.

DHMHTRHS

Δημοσίευση από DHMHTRHS »

Οι μεταθέσεις γίνονται με τη λήψη του σήματος ή αναφέρει αν θα γίνει στο 4-6μηνο.

Ο διοικητής δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το που θα λάβει το χαρτί είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στην απόφαση.

Η αργοπορία οφείλετε στο ότι αργεί να φτάσει η στο διοικητή. Μπορεί κάποιος να το έχει μάθει από το βύσμα του αλλά να μην έχει αποσταλεί ακόμη στη μονάδα.

Πάντα υπάρχει η μονάδα που μετατίθεσαι και σε περιμένει η οποία λαμβάνει και αυτή το σχετικό έγγραφο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Greek_Army »

καλά, δεν θα κάτσω να αποδείξω κάτι, ήδη έχω βγει μια φορά σωστός με τις μεταθέσεις των παιδιών που κάνουν 8 μήνες θητεία... Εικόνα

άντε να αναφέρω και κάτι για τις αποσπάσεις, ο διοικητής μπορεί να κόψει απόσπαση... Εικόνα

skywalker
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από skywalker »

Ευχαριστω ξανα για τις απαντησεις υπαρχει εμπειρια στο forum οχι μλκιες :)
Αλλη μια ερωτηση πληροφοριακα κυριως οσον αφορα τον υπολογισμο των μοριων για την εκαστοτε μοναδα. Συμφωνα με τον πινακα /thiteia/metatheseis-3.asp τα μορια της μοναδας ανα μηνα λειτουργουν αθροιστικα; Δηλαδη εγω συγκεκριμενα που ειμαι σαμοθρακη θα παιρνω το μηνα 30 για πληθυσμο μεχρι 5.000 20 για μη τουριστικη περιοχη 20 για κακες κλιματικες συνθηκες 30 για τη δυνατοτητα μετακινησης συνολο 100 μορια το μηνα; Προφανως δεν παιζει αυτο αλλιως οι ειδικες δυναμεις θα πρεπε να παιρνουν 500 το μηνα... :P η ισχυει το 65 το μηνα που γραφεται στην αρχη. Αυτα τα μορια εν γενει χρησιμοποιουνται μονο για τη μεταθεση; Δλδ συμπληρωνεις καποια μορια και μετατιθεσαι θεωριτηκα η ειναι πχ και για την εισαγωγη σε σχολες, λιμενικο, πυροσβεστικη κτλ; Γενικα το concept με τα μορια δεν το εχω πιασει τελειως. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα μόρια είναι για την μετάθεση καμία σχέση με μόρια για διαγωνισμούς των σωμάτων ασφαλείας
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Gamatos »

Στην μετάθεση διλώνω μόνο ένα μέρος; Μπορώ να διλόσω αντί για Αθήνα το Πέραμα; Και αν πάρω την μετάθεση μετά από πότε θα φύγω για εκεί;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετάθεση στην Αθήνα δεν παίρνεις, εκτός και αν κάνεις μειωμένη θητεία η αν δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση
JIM

Δημοσίευση από JIM »

Καλησπερα. Ειμαι νεοσυλλεκτος κ θελω να μαθω που θα με στειλουν για μεταθεση μπορειτε να μ πειτε την διευθυνση που πρεπει να βαλω το αφμ κ το ασμ για να δω που με στελνουν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

JIM έγραψε:Καλησπερα. Ειμαι νεοσυλλεκτος κ θελω να μαθω που θα με στειλουν για μεταθεση μπορειτε να μ πειτε την διευθυνση που πρεπει να βαλω το αφμ κ το ασμ για να δω που με στελνουν;

δεν υπάρχει αυτό που λες

Α.D.B.B
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Α.D.B.B »

Χαίρετε, σύμφωνα με τον πίνακα των μορίων αν κάποιος (κανονικά 9μηνος) είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνας και υπηρετεί στον Εβρο συγκεντρώνει τουλάχιστον 180 μόρια, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρει μετάθεση?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν αρκεί να υπηρετείς στον Έβρο αλλά και σε συγκεκριμένη μονάδα για να γυρίσεις κάποια στιγμή στον τόπο καταγωγή σου.
Α.D.B.B
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Α.D.B.B »

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Tsipras25
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tsipras25 »

Καλημερα σας ειμαι 25 χρονων ιδιωτικος υπαλληλος θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματα. Πρωτων τον επομενο μηνα παω φανταρος ειμαι απο την αθηνα μολις τελειωσω την εκπαιδευση στο κεντρο μπορω μετα να δηλωσω λαρισα σαν μοναδα γινεται πιανεται παραμεθωριος ευχαριστω... Και δευτερων η κοπελα μου ειναι σμυ γινεται να την φερω καπου κοντα μου με διαφορα κριτηρια οχι απαραιτητα αθηνα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης