Ακτινογραφία θώρακα για την κατάταξη

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Σε ποιο νοσοκομείο πήγες; Εγώ με το χαρτί κατάταξης πήγα στις 5/8 στο 401 και μου έβγαλαν.
sok7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sok7 »

31 παρουσιάζομαι!
Άρης

Δημοσίευση από Άρης »

Γνωρίζει κανείς αν η ακτινογραφία θώρακος πρέπει οποσδήποτε να είναι από δημόσιο νοσοκομείο;Επίσης αν πάρουμε αύριο στην στρατολογία υπάρχει περίπτωση να μας πούνε που μπαίνουμε;

Λογικά αυτοί θα ξέρουν ήδη.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άρησ έγραψε:Επίσης αν πάρουμε αύριο στην στρατολογία υπάρχει περίπτωση να μας πούνε που μπαίνουμε;

Λογικά αυτοί θα ξέρουν ήδη.

Δεν θα σου πούνε όχι

Δες εδώ πως θα μάθεις που και πότε θα παρουσιαστείς (αν ανήκεις στην Δ ΕΣΣΟ)

Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Firebat »

Άρησ έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν η ακτινογραφία θώρακος πρέπει οποσδήποτε να είναι από δημόσιο νοσοκομείο;

Οπωσδήποτε! Δημόσιο ή Στρατιωτικό! Έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνεις τίποτα γιατί να θες να πας σε ιδιωτικό;
Άρης

Δημοσίευση από Άρης »

Έχω ιδωτική ασφάλεια και δεν πληρώνω έτσι και αλλιώς και γλιτώνω και την αναμονή.Αλλά τι να κάνουμε θα πάω σε δημόσιο. Θα πάρω πάντως αύριο στην στρατολογία να ρωτήσω τι παίζει με το χαρτί κατάταξης αφού έχει καταργηθεί και αν θα μπορούμε να τυπώσουμε από το site.

Άβαταρ μέλους
jimaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jimaras »

Μερικά επιπλέον στοιχεία απο εμένα:

Για τα παιδιά που ρώτησαν τι χρειάζεται η ακτινογραφία, δεν τη θέλουν για να δούν το σκελετό σας, τα κόκαλα η κάτι παρόμοιο που πιστεύουν οι περισσότεροι. Αυτό γίνεται για να διαπιστωθεί οτι δεν πάσχεις απο κάποιο ενεργό πνευμονικό νόσημα, όπως άλλωστε γράφει και στη γνωμάτευση που μπαίνει μαζί με την ακτινογραφία στο φάκελο.

Αν είστε απο μεγάλα αστικά κέντρα... Καλό κουράγιο. Αν όμως είστε απο κάποια επαρχιακή πόλη τα πράγματα είναι ευκολότερα.(εγώ πχ στο νοσοκομείο Σερρών ξεμπέρδεψα σε 30 λεπτά, χωρις ραντεβού και σε ώρα αιχμής). Ακόμη κ έτσι όμως υπάρχει και πάλι ένα μικρό tip. Επισκευθείτε κάποιο Ε. Σ. Υ. Αν είστε τυχεροι και υπάρχει ακτινολόγος, θα τελειώσετε σε δευτερόλεπτα!

Στην δική μου ακτινογραφία συρράψανε και φωτογραφία και τη σφραγίσαν. Σε άλλους δεν γνωρίζω γιατί δεν έγινε.

kostas21

Δημοσίευση από kostas21 »

Επειδή άφησα την ακτινογραφία για τις τελευταίες μέρες και τώρα δεν λειτουργεί τίποτα με τις απεργίες ξέρετε αν μπορώ να μπω χωρίς την ακτινογραφία θώρακος;
Μου είπαν πως αν δεν την έχω θα μου βγάλουν εκεί.
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Achilles »

Παιδιά εγώ έχω βγάλει ακρινογραφία θώρακος για τα Τ. Ε. Φ. Α. Α και την αστυνομία στις 11-7-2011. Και την ζήτησα πίσω μήπως μου ξαναχρειαστεί για να μην ξανάφάω ακτινοβολία... Θα μου πουν τίποτα που θα είναι 4 μήνες πιο παλιά;
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Achilles έγραψε:Παιδιά εγώ έχω βγάλει ακρινογραφία θώρακος για τα Τ. Ε. Φ. Α. Α και την αστυνομία στις 11-7-2011. Και την ζήτησα πίσω μήπως μου ξαναχρειαστεί για να μην ξανάφάω ακτινοβολία... Θα μου πουν τίποτα που θα είναι 4 μήνες πιο παλιά;

αυτοι ζητουν προσφατη ακτινογραφια θωρακος και υπογεγραμενη! Αντε πες οτι την εχεις ετοιμη απο ποιο πριν, εγω σ λεω ποιος γιατρος θα δεχτει να την υπογραψει αν δεν την εχει βγαλει ο ιδιος; Θα εγγυηθει απο μονος του για σενα; Δεν Νομιζω, γι αυτο βγαλε μια τωρα να μην εχεις προβλημα

Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Achilles »

Δεν παίζει να ξαναβγάλω θα πάω εκεί που την έβγαλα να μου αλλάξουν ημερομηνία!
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Αν το κανουν θα εισαι πολυ τυχερος φιλαρακι!

Μιχαλης23

Δημοσίευση από Μιχαλης23 »

Πηρα στο 401 και μου ειπαν να παω με το αντιγραφο του σημειωματος καταταξης αλλιως δε γινεται. Θα ερθει τελικα η δε θα ερθει αυτο το σημειωμα;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι βρε παιδιά,10-15 ημέρες πριν καταταχθείτε θα σας έρθει το σημείωμα για να πάτε να βγάλετε ακτινογραφία.
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Palioseira »

Παλια τουλαιστον ακτινογραφια βγαζαμε και για την απολυση για τους ιδιους λογους μηπως καποιος ζητησει μετα απο καιρο αποζημιωση απο το Στρατο οτι κατι επαθε κατα την διαρκεια της θητειας. Θυμαμαι φιλο που κατι του βρηκαν και δεν απολυθηκε αλλα πηρε αναβολη για λογους υγειας ενω του εμεναν μερες να απολυθει. Δεν ξερω τι εγινε μετα...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες