Βάσεις - μόρια για ΣΣΑΣ (2011)
Ποια είναι περίπου η διαφορά στις Βάσεις της ειδικής Κατηγορίας τριτέκνων από ευτές τις γενικής σειράς στο ΣΣΑΣ Ιατρικό;
Η ειδική κατηγορία α' (αυτή δηλαδή που αφορά τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους) συνήθως έχει μικρές αποκλίσεις από τη γενική σειρά. Ενδεικτικά το 2010 η γενική σειρα στο σσας ιατρικό απαιτούσε 19336 μόρια ενώ η ειδική κατηγορία α' 19118. Σ αυτή τη διαφορά περίπου κυμαίνεται η απόκλιση κάθε χρονιά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Γειά σας παιδιά που πιστεύετε ότι θα κινηθεί η βάση για το Ιατρικό ΣΣΑΣ φέτος ; Θα πέσει τουλάχιστον καμιά 200αριά μόρια ή όχι;
Έχω βγάλει περίπου 19.000 μέχρι 19.450 μόρια. Τι λέτε το 'χω;
Για γενική σειρά μιλάωSpakon έγραψε: Γειά σας παιδιά που πιστεύετε ότι θα κινηθεί η βάση για το Ιατρικό ΣΣΑΣ φέτος ; Θα πέσει τουλάχιστον καμιά 200αριά μόρια ή όχι;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν, γιατί απλά δεν γίνεται
και δεν έχουν βγει ακόμα τα στατιστικά από το υπουργείο παιδείας όπου μπορούμε να αποκτήσουμε μια εικόνα
πάντως ο βαθμός που λες είναι πολύ καλός, μπράβο σου, και είσαι πολύ κοντά στην βάση
και δεν έχουν βγει ακόμα τα στατιστικά από το υπουργείο παιδείας όπου μπορούμε να αποκτήσουμε μια εικόνα
πάντως ο βαθμός που λες είναι πολύ καλός, μπράβο σου, και είσαι πολύ κοντά στην βάση
Πάντως Γενικά δεν είναι να ακούς τις εφημερίδες. Ούτε καν ένα ομοιόμορφο στατιστικό Αποτέλεσμα Για Τις βαθμολογίες δε μπορούν να βγάλουν (π. Χ. Κάποια άρθρα λένε πως σε γενικές γραμμέςυπάρχει υπερσυσσώρευση μεσαίων βαθμολογιών (12-17,9) και άλλα μιλάνε για την εξαφάνισή τους
) , πόσο μάλλον να προβλέψουν τα επίπεδα στα οποία θα κυμανθούν οι βάσεις. Επίσης πότε λέτε να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες, τι ακούγεται;

Μας έχουνε γανιάσει
. Πότε θα βγει επίσημη ανακοίνωση για την ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών; Όλοι λένε για την άλλη εβδομάδα αλλά κανένας δε βγαίνει να πει υπεύθυνα πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν.

Spakon πιστεύεις ότι θα την πιάσεις την σχολή; Πως πιστεύεις ότι τα έχεις πάει στις εξετάσεις και τι ''πόρισμα'' βγάλατε στο φροντιστήριό σου με βάση τα γραπτά που έδωσες (άν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή);
Στη χειρότερη περίπτωση (αν έχω πάρει τον ελάχιστο βαθμό που υπολόγιζα Και στα 6 μαθήματα (Έκθεση 15,5 Μαθηματικά 19,8 Φυσική 19 Χημεία 18.6 Βιολογία 19.4 Βιολογία γεν.19.9) βγάζω 19.044 μόρια,300 κάτω από την περσινή βάση του ιατρικού ΣΣΑΣ, οπότε θα πρέπει να ελπίζω σε μεγάλη πτώση. Στην καλύτερη περίπτωση (έκθεση είμαι μετριοπαθής, μπορεί Να πάρω και περισσότερο) (Έκθεση 17.5 Μαθηματικά 20 Φυσική 19.2 Χημεία 19 Βιολογία 19.7 Βιολογία γεν.20) βγάζω 19.467 μόρια, οπότε το χω άνετα. Οπότε πες από 19000 μέχρι 19500 μόρια. Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο είναι σίγουροι, γιατί πιστεύουν και σε μεγάλη πτώση της βάσης και ότι έχω βγάλει πάνω από 19.200 μόρια (το 19.000 το έβγαλα εγώ με εκτιμήσεις δικές μου για πράγματα που οι καθηγητές πιστεύουν ότι δε θα χάσω μόρια, αλλά εγώ ναι).(μάλλον το λένε για να με εμψυχώσουνε) Εγώ Πάντως κρατώ πολλές επιφυλάξεις, δεν είμαι βέβαιοςD.Y.K έγραψε:Spakon πιστεύεις ότι θα την πιάσεις την σχολή; Πως πιστεύεις ότι τα έχεις πάει στις εξετάσεις και τι ''πόρισμα'' βγάλατε στο φροντιστήριό σου με βάση τα γραπτά που έδωσες (άν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή) ;
Για αυτό περιμένω με αγωνία την ανάρτηση των βαθμολογιών, Γιατί αν δω Ότι Έχω βγάλει από 19.250 και πάνω Θεωρώ πως θα μαι μέσα σίγουρα.
Και όπως και να το κάνουμε, ήταν πράγματι τα δυσκολότερα θέματα όλων των ετών, καμιά 200άρα πρέπει να πέσει η βάση. Εδώ πέρσι έπεσε 100 μόρια, τώρα δε θα πεσει;
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
spakon μπραβο αν εχεις γραψει τοσο καλα και πιστευω χωρις να σε ξερω οτι θα πετυχεις επειδη εισαι μετριοπαθης απο οτι φαινεταιSpakon έγραψε:Στη χειρότερη περίπτωση (αν έχω πάρει τον ελάχιστο βαθμό που υπολόγιζα Και στα 6 μαθήματα (Έκθεση 15,5 Μαθηματικά 19,8 Φυσική 19 Χημεία 18.6 Βιολογία 19.4 Βιολογία γεν.19.9) βγάζω 19.044 μόρια,300 κάτω από την περσινή βάση του ιατρικού ΣΣΑΣ, οπότε θα πρέπει να ελπίζω σε μεγάλη πτώση. Στην καλύτερη περίπτωση (έκθεση είμαι μετριοπαθής, μπορεί Να πάρω και περισσότερο) (Έκθεση 17.5 Μαθηματικά 20 Φυσική 19.2 Χημεία 19 Βιολογία 19.7 Βιολογία γεν.20) βγάζω 19.467 μόρια, οπότε το χω άνετα. Οπότε πες από 19000 μέχρι 19500 μόρια.Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο είναι σίγουροι, γιατί πιστεύουν και σε μεγάλη πτώση της βάσης και ότι έχω βγάλει πάνω από 19.200 μόρια (το 19.000 το έβγαλα εγώ με εκτιμήσεις δικές μου για πράγματα που οι καθηγητές πιστεύουν ότι δε θα χάσω μόρια, αλλά εγώ ναι).(μάλλον το λένε για να με εμψυχώσουνε) Εγώ Πάντως κρατώ πολλές επιφυλάξεις, δεν είμαι βέβαιοςD.Y.K έγραψε:Spakon πιστεύεις ότι θα την πιάσεις την σχολή; Πως πιστεύεις ότι τα έχεις πάει στις εξετάσεις και τι ''πόρισμα'' βγάλατε στο φροντιστήριό σου με βάση τα γραπτά που έδωσες (άν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή) ;
Για αυτό περιμένω με αγωνία την ανάρτηση των βαθμολογιών, Γιατί αν δω Ότι Έχω βγάλει από 19.250 και πάνω Θεωρώ πως θα μαι μέσα σίγουρα.
Και όπως και να το κάνουμε, ήταν πράγματι τα δυσκολότερα θέματα όλων των ετών, καμιά 200άρα πρέπει να πέσει η βάση. Εδώ πέρσι έπεσε 100 μόρια, τώρα δε θα πεσει;
θα σε χαλαγε ιατρικη εκτος σσας;
Όχι καθόλου δε με χαλάει η ιατρική εκτός ΣΣΑΣ, άλλωστε η Ιατρικη Θεσσαλονίκης είναι η 2η επιλογή μου, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μείνω ακόμη και αν δε περάσω ΣΣΑΣ. Το ιατρικό ΣΣΑΣ το δήλωσα γιατί μου αρέσει η πειθαρχία, η οργάνωση, και η ιδέα υπεράσπισης της πατρίδας (και επίσης δε νομίζω να έχω πρόβλημα με τη στρατιωτική εκπαίδευση με τη ζωή στο στρατό γενικά). Αλλά πρώτιστος στόχος μου είναι γενικά η ιατρική.ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:spakon μπραβο αν εχεις γραψει τοσο καλα και πιστευω χωρις να σε ξερω οτι θα πετυχεις επειδη εισαι μετριοπαθης απο οτι φαινεταιSpakon έγραψε:Στη χειρότερη περίπτωση (αν έχω πάρει τον ελάχιστο βαθμό που υπολόγιζα Και στα 6 μαθήματα (Έκθεση 15,5 Μαθηματικά 19,8 Φυσική 19 Χημεία 18.6 Βιολογία 19.4 Βιολογία γεν.19.9) βγάζω 19.044 μόρια,300 κάτω από την περσινή βάση του ιατρικού ΣΣΑΣ, οπότε θα πρέπει να ελπίζω σε μεγάλη πτώση. Στην καλύτερη περίπτωση (έκθεση είμαι μετριοπαθής, μπορεί Να πάρω και περισσότερο) (Έκθεση 17.5 Μαθηματικά 20 Φυσική 19.2 Χημεία 19 Βιολογία 19.7 Βιολογία γεν.20) βγάζω 19.467 μόρια, οπότε το χω άνετα. Οπότε πες από 19000 μέχρι 19500 μόρια. Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο είναι σίγουροι, γιατί πιστεύουν και σε μεγάλη πτώση της βάσης και ότι έχω βγάλει πάνω από 19.200 μόρια (το 19.000 το έβγαλα εγώ με εκτιμήσεις δικές μου για πράγματα που οι καθηγητές πιστεύουν ότι δε θα χάσω μόρια, αλλά εγώ ναι).(μάλλον το λένε για να με εμψυχώσουνε) Εγώ Πάντως κρατώ πολλές επιφυλάξεις, δεν είμαι βέβαιοςD.Y.K έγραψε:Spakon πιστεύεις ότι θα την πιάσεις την σχολή; Πως πιστεύεις ότι τα έχεις πάει στις εξετάσεις και τι ''πόρισμα'' βγάλατε στο φροντιστήριό σου με βάση τα γραπτά που έδωσες (άν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή) ;
θα σε χαλαγε ιατρικη εκτος σσας;
Spakon έγραψε: Στη χειρότερη περίπτωση (αν έχω πάρει τον ελάχιστο βαθμό που υπολόγιζα Και στα 6 μαθήματα (Έκθεση 15,5 Μαθηματικά 19,8 Φυσική 19 Χημεία 18.6 Βιολογία 19.4 Βιολογία γεν.19.9) βγάζω 19.044 μόρια,300 κάτω από την περσινή βάση του ιατρικού ΣΣΑΣ, οπότε θα πρέπει να ελπίζω σε μεγάλη πτώση. Στην καλύτερη περίπτωση (έκθεση είμαι μετριοπαθής, μπορεί Να πάρω και περισσότερο) (Έκθεση 17.5 Μαθηματικά 20 Φυσική 19.2 Χημεία 19 Βιολογία 19.7 Βιολογία γεν.20) βγάζω 19.467 μόρια, οπότε το χω άνετα. Οπότε πες από 19000 μέχρι 19500 μόρια.Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο είναι σίγουροι, γιατί πιστεύουν και σε μεγάλη πτώση της βάσης και ότι έχω βγάλει πάνω από 19.200 μόρια (το 19.000 το έβγαλα εγώ με εκτιμήσεις δικές μου για πράγματα που οι καθηγητές πιστεύουν ότι δε θα χάσω μόρια, αλλά εγώ ναι).(μάλλον το λένε για να με εμψυχώσουνε) Εγώ Πάντως κρατώ πολλές επιφυλάξεις, δεν είμαι βέβαιος
Πλάκα μας κάνεις έτσι; Αγορίνα εννοείται ότι πιάνεις χαλαρά οποιαδήποτε σχολή επιθυμείς εσύ! Και εννοείται και το ΣΣΑΣ Ιατρικό το οποίο είναι σχεδόν de facto ότι θα πέσουν οι βάσεις του!

Ευχαριστώ πολύ D.Y.K. Για την εμψύχωση!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες