Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ »

Μας δουλευουν. Δεν θα βγει τιποτα. Ποτε θα ψηφιστει; Που κλεινει η βουλη; Ποτε θα γινουν τα αθληματα; Ποτε θα γινουν οι απαραιτητες αιτησεις και οι εξετασεις ποτε; Ντροπη τους... Υπαρχουν παιδια που θα δηλωσουν μονο την αστυνομια. Δεν το σκεφτονται αυτο; Γιατι δεν το ειπαν απο την αρχη; Τι να πω...
ελινα

Δημοσίευση από ελινα »

Φετος το καλοκαιρι η βουλη δεν θα κλεισει. Το διαβασα στα νεα στην εφημεριδα Στο σαιτ της.
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Ε καλά η κατάσταση έχει ξεφύγει πολύ. Τελευταία μέρα των μηχανογραφικών και δεν βγάλανε καμία ανακοίνωση αν είναι δυνατόν. Πέρση τέτοια μέρα κάναμε τα ψυχοτεχνικά και φέτος δεν έχουμε ούτε προκήρυξη. Εν τέλη ας πουν ποτέ και αν θα βγει η προκήρυξη ή έστω κάτι άλλο που ίσως θα ξεκαθάριζε λίγο τα πράγματα (πιστεύω πως δεν ζητάω κάτι παράλογο).

GKAY PRODUCER

Δημοσίευση από GKAY PRODUCER »

Η προκυρηξη θα βγει μην λεμε οτι θελουμε. μολις τωρα με πληροφωρησαν οτι αναμενετai απο μερα σε μερα !
ιντερ

Δημοσίευση από ιντερ »

Πηρε παραταση η υποβολη μηχανογραφικων μεχρι 30/6.http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_28/06/2011_447397
anestios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από anestios »

GKAY PRODUCER έγραψε:Η προκυρηξη θα βγει μην λεμε οτι θελουμε. Μολις τωρα με πληροφωρησαν οτι αναμενετai απο μερα σε μερα !

εδω και ενα μηνα αυτο ακουω. Απο μερα σε μερα...

marialena22

Δημοσίευση από marialena22 »

Παιδια εγω τελευταια φορα που πηρα τηλ χθες, κανανε κυριως τα κοροιδα... Σε ενα τμημα μονο μου ειπανε θα παρουνε μπλα μπλα μπλα δεν μπορει να παρουνε κ οτι απλα θα παρουν πολυ λιγους... Ρωταω ποσους κ λεει περιπου 500. Κ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ολοι στη σχολη αστυφυλακων στην κομοτηνη κ θα κλεισουν οι αλλες σχολες... Δεν ξερω πραγματικα εχω φριξει... Τι ειναι αυτοι ρε> Εγω λεω να μαζευτουμε οι ενδιαφερομενοι κ να τους στειλουμε καμια αγωγη. Αυτο που κανουν ειναι παρανομο.
petros

Δημοσίευση από petros »

Μαζι σου. Κινειτοποιηθειτε
marioneta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioneta »

Παιδια εχει κουρασει πραγματικα αυτο... Ειναι μια αληθεια... Αλλα θα βγει μεχρι αρχες του μηνα... Δεν γινεται να μην δεν βγει... Τωρα προσπαθειτε να βρειτε ακρη απο αστυφυλακες; Δεν γινεται... Μονο στα υπουργεια μπορει να ξερουν κατι... Πεσαμε σε δυσκολη περιοδο...2 μερες νοιαζονται πως θα περασουνε το μεσοπροθεσμο... Αφου υλοποιηθει ο στοχος τους αυτος... Θα μπουν στην σειρα ολα... Υπομονη...760 που ειχε πει ενα παιδι πιστευω να παρουνε... Ηδη ειναι λιγοι. Δεν μπορουνε να τους μειωσουν και αλλο... Οσο για αυτο με τα τμηματα παιζει σημαντικα αυτο το ενδεχομενο... Αλλα δεν ξερω αν ισχυει για φετος... (οτι θα κλεισουνε σχολες)
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από lefterisg »

Παιδιά, έχουμε ένα δεδομένο μπορώ να πώ, πώς έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη (/forum/forum_posts.asp?TID=8496&PN=7) 758 αστυφύλακες και γίνονται προσπάθειες για να αυξηθούν οι θέσεις διότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες. Επομένως αν είχαν καταλήξει σε αυτο τον αριθμό δεν θα έπρεπε να έχει βγεί η προκήρυξη όπως στις στρατιωτικές σχολές; Μήπως έχουν καταλήξει σε κάποιο μεγαλύτερο νούμερο και περιμένουν να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο για να την βγάλουν; Απλά κάποιες σκέψεις μου λέω.
marialena22

Δημοσίευση από marialena22 »

Καταρχην υπονοιες περι ''λουκετου'' των υπολοιπων σχολων πλην της κενρικης σχολης αστυφυλακων που βρισκεται στην κομοτηνη ειχαν αφησει να αιωρουνται και περσυ... Εγω το πιστευω οτι μπορει να μεινει μια κεντρικη σχολη. Τωρα η αλλη η πιπιλα που μασαμε οτι θα βγει σιγουρα. Πως ειμαστε τοσο σιγουροι ρε παιδια; Επειδη ειναι απλα αδιανοητο στο μυαλο μας το αντιθετο δε σημαινει κατι. Εχεις κανεις σοβαρα στοιχεια οτι θα βγει σιγουρα να ηρεμησουμε ολοι; Εγω προσωπικα εχω παρει επανειλλημενως τηλ σε υπουργειο προστασιας του πολιτη, παιδειας, οικονομικων, επιτροπη διεξαγωγης πανελληνιων, στο αρχηγειο της ελ. Ας αε απειρα τμηματα (πραγματικα απειρα... Εχω βρει τον καταλογο απο ολα τα τμηματα της ελλαδας και παιρνω αβερτα) στις σχολες αστυφυλακων και αξιωματικων κ στο σχολειο που εδωσα φυσικα... Εχω παρει τοσες φορες που στο τελος θα μου ενεργοποιησουν τη φραγη εισερχομενων κλησεων... Χαχχα) ... Και π[λην ολων αυτων εχω στειλει μαιλ σε καναλια εφημεριδες μπλα μπλα
και σε ολα αυτα κανενας δεν μου ειπε θα παρει σιγουρα. Το καλυτερο που ακουσα ηταν οτι το πιθανοτερο ειναι οτι θα παρει, πιστευουμε οτι θα παρει κτλ
σας παρακαλω ειλικρινα οποιοσδηποτε εδω μεσα που σχιζεται τα ιματια σας οτι θα παρει στανταρ να μου πει που το βασιζει. Κ αν υπαρχει καποιος αλλος αρμοδιος να παρω να ρωτησω που δεν πηρα.
θελω οσο τιποτα να βγει η προκηρυξη και δεν θελω να αποθαρρυνω κανεναν. Ισα ισα μπαινω εδω βλεπω τα μηνυματα σας και παιρνω και εγω θαρρος και ξελαφρωνω για λιγο και λεω μεσα μου δεν μπορειι θα βγει.
αλλα μετα απο τοσο κοπο, αν τελικα τοσο καιρο παιζουν με τον πονο μας δεν μπορουμε να μεινουμε με σταυρομενα τα χερια.
Άβαταρ μέλους
Georgios18
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Georgios18 »

KΑι τώρα τί χαρτιά πρέπει να μαζέψουμε; Και, γενικώς, τί να κάνουμε ; Βέβαια, ακόμα δεν ξέρω πότε είναι να δώσουμε τα αθλήματα... Εικόνα
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Μέχρι τώρα εκτός από το ότι έπρεπε να δηλώσουμε τι σχολή στο μηχανογραφικό έπρεπε να κάνουμε τίποτα άλλο;(οτιδήποτε) Ας απαντήσει κάποιος γρήγορα παρακαλώ πολύ.

πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Οχι φιλε παυλο τιποτα... Μονο οταν βγει η προκυρηξη!
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Νομιζω, οχι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες