Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)
Μπορεί κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ να δώσει κατατακτήριες για τη σχολη?
αλεξανδρος έγραψε:Αντε ρε παιδια φτανει. Καντε οτι καλυτερο αυτες τις μερες και οτι ειναι να γινει θα γινει... Και οποιος το θελει τοσο πολυ δινει και του χρονου! Ουτε τα χρονια μας πηραν ουτε τιποτα. Γιατι στο τελος θα τρελαθουμε σε αυτη την χωρα...
οποιος το θελει τοσο πολυ θα μπει φετος... (και δεν μιλαω με τηνεννοιαθελω να μπω για να πληρωνομαι και να εχω δουλεια αλλα μετο Να αγαπω αυτο που κανω και δευτεροννα πληρωνομαικαι να έχω δουλειά.)
Μπραβο ρε μιχαλη... Τετοιους ανθρωπους θελει η ΕΛ. ΑΣ και οχι τυχαιους που βγαλαν μορια στις πανελληνιες... Μακαρι να μπουμε! Καλη επιτυχια φιλε!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
Σακης έγραψε:Εκτος των αλλων η ελλαδα χρειαζεται μπ@τσους να δερνουν τον κοσμο για να μην παραπονιεται, ενω ταυτοχρονα δεν εχουν λεφτα για να τους προσλαβουν...
ετσι το λένε οι πολίτες.
εμείς το λέμε: Χρειάζετε ειδικές υπηρεσίες, ωστε να διατηρηθεί η έννομη τάξη όταν ομάδες ατόμων προσπαθούν να επιβληθούν με βία, ή να καταλάβουν την βουλή, με στόχο να διαταράξουν ή να καταργήσουν το δημοκρατικό πολίτευμα.

miketrip έγραψε:Μπορεί κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ να δώσει κατατακτήριες για τη σχολη;
μεσω πανελληνιων εξετασεων μπορεις να δωσεις αλλιως αν εχεις παει φανταρος (ειδικες δυναμεις για να παρεις μορια) δινεις για ειδικος φρουρος με σχετικη προκυρηξη. Φυσικα 10% δεν ισχυει.
Αν ομως καποιοσ ξαναδωσει το θεμα ειναι θα τα παει καλυτεΡα; Θελει πολυ σκεψη.. γιατι αν δεν παρει του χρουνου ατομα η παρει μονο Ε. Φ; Ι αν παρει πολυ λιγα ατομα; Η αν αλαξει η υλη και τα βιβλια; φτου απο την αρχη γιατι το ακουσα και αυτο.. ειναι πολα σεναΡια που παιζουν...
Δεν εννοούσα μεσω πανελληνίων αλλά μέσω κατατακτηρίων όπως γίνετα στα ΑΕΙ και μπαινεις στο δέυτερο ή τρίτο εξάμηνο. Γνωρίζει κανείς?Ntelos έγραψε:μεσω πανελληνιων εξετασεων μπορεις να δωσεις αλλιως αν εχεις παει φανταρος (ειδικες δυναμεις για να παρεις μορια) δινεις για ειδικος φρουρος με σχετικη προκυρηξη. Φυσικα 10% δεν ισχυει.miketrip έγραψε:Μπορεί κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ να δώσει κατατακτήριες για τη σχολη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Ρε παιδια εχετε κανα νεο για την προκυρηξη; Ποτε θα βγει?
Παντως εγω παιδια με τετοια ταπα στα μαθημ. Γενικης καπου14800 με 14900 θα βγαλω... Ελπιζω να πεσουν γιατι αλλιως...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Φιλοι μου καλησπερα
φετος και εγω δινω πανελληνιες και θελω οσο τιποτα να μπω αστυφυλακων. Εχς μια ερωτηση ομως... Για τις στρατιωτικες σχολες εκανα καποια δικαιολογητικα και τα εστειλα εκει που μου ειπαν. Για την αστυφυλακων τι πρεπει να κανω; Τι δικαιολογιτικα στελνουμε και που; Εχει βγει τετοια προκυρυξη;
παρακαλω καποιος που ξερει να μου πει γιατι ειναι κριμα να μπω με τον βαθμο και να μην εχω δωσει τα απαριατιτα διακιολογιτικα ενπροθεσμα
μπορειτε να μου απαντησετε και σε mail ευχαρσιστω πολυ !
φετος και εγω δινω πανελληνιες και θελω οσο τιποτα να μπω αστυφυλακων. Εχς μια ερωτηση ομως... Για τις στρατιωτικες σχολες εκανα καποια δικαιολογητικα και τα εστειλα εκει που μου ειπαν. Για την αστυφυλακων τι πρεπει να κανω; Τι δικαιολογιτικα στελνουμε και που; Εχει βγει τετοια προκυρυξη;
παρακαλω καποιος που ξερει να μου πει γιατι ειναι κριμα να μπω με τον βαθμο και να μην εχω δωσει τα απαριατιτα διακιολογιτικα ενπροθεσμα

μπορειτε να μου απαντησετε και σε mail ευχαρσιστω πολυ !
Φιλε οταν βγει η προκυριξη θα λεει τι πρεπει να κανουμε... Δικαιωλογιτικα κ. Τ. Λ. Για αυτο μην ανχονεσαι.
Αρα φιλε μακ δεν εχει βγει ε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες