Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Και εσυ που το ξερεις για 400-600 ατομα?
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Αφαιρετικα σκεφτομαι φιλε...1200 μειων 600 μας κανει 600... Και εφοσον η ''Προστασια του πολιτη'' ειναι κατω απο την ''Αμυνα'' στις προσληψεις δινω κ ενα 20-30% αποκλισης... Θα με θυμηθεις, μακαρι να βγω ψευτης γιατι κ εγω δινω φετος (αν κ κοντα 23+ χρονων) και θα παιξω γυρω στα 15.000 μορια...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από electrolisa »

Σακης έγραψε:Αφαιρετικα σκεφτομαι φιλε...1200 μειων 600 μας κανει 600... Και εφοσον η ''Προστασια του πολιτη'' ειναι κατω απο την ''Αμυνα'' στις προσληψεις δινω κ ενα 20-30% αποκλισης... Θα με θυμηθεις, μακαρι να βγω ψευτης γιατι κ εγω δινω φετος (αν κ κοντα 23+ χρονων) και θα παιξω γυρω στα 15.000 μορια...
εσυ που το ξερεις αυτο;

τα εχεις παραγγηλει;

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Τυχαινει να εχω το γνωθις... Οπως επισης τυχαινει να εχω ξαναδωσει πριν μερικα χρονακια... Αν ψηνεσαι κ για ενα στοιχηματακι πολυ ευχαριστως...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από lefterisg »

Σακης έγραψε:Σε 10 μερες θα καταλαβετε ΠΟΣΟ περιττα ειναι ολα αυτα που λετε εδω... Τα πραγματα ειναι απλα. Η προστασια του πολιτη ειναι κατω απο την ''Αμυνα'' στις προσληψεις του 11... Στην ''Αμυνα'' προκυρηξαν 1200 κ στην αστυνομια ηδη ξεκινησαν οι προκυρηξεις των 500 φρουρων κ 80 αξιωματικων... Αυτο σημαινει οτι ο αριθμος των εισακτεων αστυφυλακων θα κυμανθει απο 400 εως 600 ατομα. Οποιος βγαλει 17.000 μορια θα μπει, ΤΟΣΟ απλα!)
Οτι γράφεις είναι ανυπόστατο...
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

Σακης έγραψε:Σε 10 μερες θα καταλαβετε ΠΟΣΟ περιττα ειναι ολα αυτα που λετε εδω... Τα πραγματα ειναι απλα. Η προστασια του πολιτη ειναι κατω απο την ''Αμυνα'' στις προσληψεις του 11... Στην ''Αμυνα'' προκυρηξαν 1200 κ στην αστυνομια ηδη ξεκινησαν οι προκυρηξεις των 500 φρουρων κ 80 αξιωματικων... Αυτο σημαινει οτι ο αριθμος των εισακτεων αστυφυλακων θα κυμανθει απο 400 εως 600 ατομα. Οποιος βγαλει 17.000 μορια θα μπει, ΤΟΣΟ απλα!)

οκ και η αξιομαικων θα παει 22 χιλιαδες...17 η αστυφυ΄λακων; Απο που και ως που; Η νομικη που θα παει τοτε! Το γνωθι δεντ εχει κανεις! Εγωβασιζομαι στην φημεριδα που ειπε ΕΝΕΚΡΙΝΕ 1500
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Απο ποτε οι εφημεριδες εγκρινουν κατι τετοιο; Η εφημεριδα ειναι ξεκαθαρη... Αναφερει τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ των τομεων αυτων... Φυσικα michael17 ειναι ανυποστατα διοτι ειναι μια αξιολογικη κριση, δεν ειναι γνωση... Ειναι συζητηση κ ΑΠΟΨΗ... Αααααν εχεις ακουστα στα 17 σου χρονακια... Τεσπα... Καλη επιτυχια σε ολους κ μην απογοητευτειτε αν σε καποιο μαθημα δεν πατε καλα! Τα σεβη μου!
michael17
Λοχίας
Λοχίας

Σακης έγραψε:Απο ποτε οι εφημεριδες εγκρινουν κατι τετοιο; Η εφημεριδα ειναι ξεκαθαρη... Αναφερει τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ των τομεων αυτων... Φυσικα michael17 ειναι ανυποστατα διοτι ειναι μια αξιολογικη κριση, δεν ειναι γνωση... Ειναι συζητηση κ ΑΠΟΨΗ... Αααααν εχεις ακουστα στα 17 σου χρονακια... Τεσπα... Καλη επιτυχια σε ολους κ μην απογοητευτειτε αν σε καποιο μαθημα δεν πατε καλα! Τα σεβη μου!

εναξει θα ακουω τον εμπειρο ειρωνα λοιπον αρα η πρκηρυξη λεει για 400 μαλιστα ! Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Θα μου πεις τι λενε τα προγνωστικα γι το euro 2012;
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Αν δεν κατανοεις ουτε καν τι γραφω θα δυσκολευτεις πολυ την Πεμπτη στην εκθεση... Χε χε χε ;)))
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Η εφημερίδα φυσικά και δεν αναφέρει το αίτημα των τομέων αυτών, αλλά το γεγονός πως έχουν εγκριθεί απο το γενικό λογιστήριο του κράτους 2500 θέσεις. Τώρα κατά πόσο θα πρέπει να στηριζόμαστε στα όσα γράφουν οι εφημερίδες είναι προσωπικό θέμα του καθένα. Αυτό πάντως που γράφεις εσύ Σάκης είναι μάλλον σόφισμα... (Εγώ θα γράψω καλά στην έκθεση... ; )
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Παιδες με κανετε να αμφιβαλω για το τι λεω κ τι διαβαζω... Βρε ανοιξτε τα ματια σας... :P :P :P :P
Το λεει ξεκαθαρα,''αφορουν αιτηματα'' των αντιστοιχων τομεων... Φιλαρακο στο ευχομαι ολοψυχα! Οσον αφορα τα 2500... Το εγραψε μια τοπικη εφημεριδα ''Θεσσαλια'' και ειναι πληρως ακυρο...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν ξέρω για πια εφημερίδα λες εσύ, εγώ αναφέρομαι στον ελεύθερο τύπο στο ένθετο εργασία που γράφει ακριβώς για έκριση απο το γενικο λογιστήριο του κράτους 2500 θέσεων (δημοσίευση 29/03/11), αλλά λίγη σημασία έχει. Η όλη διαφωνία ξεκίνησε από τη λάθος προσέγγιση που έκανες σχετικά με τις θέσεις στην αστυφυλάκων που προσωπικά την βρίσκω τελείως άκυρη...
νικ

Δημοσίευση από νικ »

Παιδια για τα 600 ατομα μυθοι κ μονο. Η αστυνομια θα παρει περισσοτερα ατομα απο περυσι κ θα το δειτε δεν υπαρχει περιπτωση πιο κατω απο 900.
michael17
Λοχίας
Λοχίας

Σακης έγραψε:Αν δεν κατανοεις ουτε καν τι γραφω θα δυσκολευτεις πολυ την Πεμπτη στην εκθεση... Χε χε χε ;)))

χεχε σε 4 διαγωνισματα εχω γραψει 86/100 84/100 89/100 84/100 δεν νομιζω ε/
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

michael17 έγραψε:
Πρόκειται για 1.000 επικουρικούς πυροσβέστες,500 ειδικούς φρουρούς,80 αξιωματικούς του Λιμενικού και 1.500 αστυφύλακες. Τα αιτήματα αφορούν σε θέσεις μόνιμου προσωπικού, δεδομένου πως η Ασφάλεια μαζί με τους τομείς της Υγείας και της Παιδείας έχουν εξαιρεθεί από το πάγωμα των προσλήψεων,ωστόσο θα ισχύσει ο κανονισμός της μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις

αρα δεν ισχυουν αυτα που λενε μερικοι για εναν προς πεντε

Εγώ περιμένω ακόμα απάντηση γι'αυτό Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες