Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)
Το θεμα ειναι για την προκυρηξη και οχι για τον αν οι ε. Φ ειναι καλυτεροι απο τους αστυφυλακες...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Συνεχίστε εδώ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
Η προκύρηξη πάντα βγαίνει τέλη απριλίου αρχές μαίου, λίγο πρίν τις πανελλήνιες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
φιλε γρηγορη Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει που ζεις και οτι η χωρα σου εχει χρεωκοπησει και Δεν το ξερεις ακομα εχεις ξανα δει μεσα σε 5 μηνες 2 προκυριξεις για ειδικους και σε μας ρε φιλε ελεγε θα βγει μαιο και για 1500 ατομα και βγηκε αυγουστο Και απο εκει παλη περιμεναμε και Ηταν και στην αρχη του δντ λοιπον καταλαβε που ζεις και Μετα θα μου πεις εμενα ειμαι κομπλεκσικος και οτι εχω υφακι και αμα δεις προκυριξη πριν τον σεπτεμβρι οκτομβρι εγω θα παρετηθω και οσο για τους αστυφιλακες αν ειδες καλα μου το ειπαν δεν το ειπα εγω δεν το κατευασα απο το κεφαλι μου... Και δεν Οτι ειμαι ο μαχιμος ουτε ο ραμπο Μαλλον αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις... (προσεχε στα σπιχοτεχνικα αμα περασεις) φιλικα παντα...Γρηγορης έγραψε:Φιλε Νικο εισαι εκτος τοπου και χρονου. Η προκυρηξη της σχολης αστυφυλακων σε λιγο θα μας πεις οτι βγαινει και πρωτοχρονια... Εδω δεν ειναι για ειδικους φρουρους φιλτατε. Αλλα οπως ειδα και σε αλλα σου μνμτ απο οταν περασες στη σχολη ειδικος φρουρος εισαι παντα εριστικος και προσπαθεις να απογοητευσεις τους παντες. Κριμα που καποιος τοσο κομπλεξικος περασε. Φιλικα παντα. Ολος ο κοσμος ξερει οτι θα βγει το καλοκαιρι και εσυ λες εαν και εαν και εαν... Νταξει μας το πες. Απο τη στιγμη που μπηκες εσυ οι ειδικοι φρουροι καλυψαν τα κενα τους και δε θα παρει ξανα ουτε 500. Ισως τωρα με τον robonickcop να μην ξαναπαρει ουτε αστυφυλακες!(σορυ αρμυ για το υφακι αλλα σε παρακαλω παρατηρησε τι γραφει σε ολα του τα μνμτ)
-
και δεν μιλαω για αστυφιλακων...Γρηγορης έγραψε:Φιλε Νικο εισαι εκτος τοπου και χρονου. Η προκυρηξη της σχολης αστυφυλακων σε λιγο θα μας πεις οτι βγαινει και πρωτοχρονια... Εδω δεν ειναι για ειδικους φρουρους φιλτατε. Αλλα οπως ειδα και σε αλλα σου μνμτ απο οταν περασες στη σχολη ειδικος φρουρος εισαι παντα εριστικος και προσπαθεις να απογοητευσεις τους παντες. Κριμα που καποιος τοσο κομπλεξικος περασε. Φιλικα παντα. Ολος ο κοσμος ξερει οτι θα βγει το καλοκαιρι και εσυ λες εαν και εαν και εαν... Νταξει μας το πες. Απο τη στιγμη που μπηκες εσυ οι ειδικοι φρουροι καλυψαν τα κενα τους και δε θα παρει ξανα ουτε 500. Ισως τωρα με τον robonickcop να μην ξαναπαρει ουτε αστυφυλακες!(σορυ αρμυ για το υφακι αλλα σε παρακαλω παρατηρησε τι γραφει σε ολα του τα μνμτ)
-
και να σου πω και κατι δεν νομιζω να διαφωνει καποιος μαζη μου ο μοναδικος εισαι που του φενετε ετσι Αλλα μαλλον εισαι ο κλασικος ελληνας που αμα του πουν την αληθεια στραβωνει... Τι να σου πω ετσι ειναι Οτι και να λες εσυ και εγω ετσι ειναι τα πραγμματα η ελλαδα δεν αλλαζει φιλε μου καταλαβες γιατι εγω Και αλλοι 14 χιλιαδες περιμεναμε να βγει 4 μηνες η προκυρηξη Περιμεναμε παλη 2 μηνες να βγουν τα μορια περιμεναμε παλη να μπουμε στην σχολη και περιμενουμε παλη Αλλους 3 μηνες να πληρωθουμε Ε λοιπον εγω δεν ειμαι η μαμα σου που θα σου πει αγορι Μου θα περασεις αμα δεν εχεις μορια Δυστυχως ετσι ειναι Οι βασεις δεν προκειτε να πεσουν Ουτε να παρει Πολλα ατομα Γιατι απλα δεν αποφασηζει η ελλαδα πλεον αν γινομαι κακος για αυτο μαλλον Δεν ειναι εγω κακο απλα εσυ εισαι @@@@@@...Γρηγορης έγραψε:Φιλε Νικο εισαι εκτος τοπου και χρονου. Η προκυρηξη της σχολης αστυφυλακων σε λιγο θα μας πεις οτι βγαινει και πρωτοχρονια... Εδω δεν ειναι για ειδικους φρουρους φιλτατε. Αλλα οπως ειδα και σε αλλα σου μνμτ απο οταν περασες στη σχολη ειδικος φρουρος εισαι παντα εριστικος και προσπαθεις να απογοητευσεις τους παντες. Κριμα που καποιος τοσο κομπλεξικος περασε. Φιλικα παντα. Ολος ο κοσμος ξερει οτι θα βγει το καλοκαιρι και εσυ λες εαν και εαν και εαν... Νταξει μας το πες. Απο τη στιγμη που μπηκες εσυ οι ειδικοι φρουροι καλυψαν τα κενα τους και δε θα παρει ξανα ουτε 500. Ισως τωρα με τον robonickcop να μην ξαναπαρει ουτε αστυφυλακες!(σορυ αρμυ για το υφακι αλλα σε παρακαλω παρατηρησε τι γραφει σε ολα του τα μνμτ)
Μπορούν φίλε μου μπορούν να πάρουν και 2500 χιλιάδς όπως ανεφερε ηεφημερίδα οτι το έχουν εγκρίνει! Ασφάλεια υγεια και παιδεία ΔΕΝ μπορούν να παραμεληστούν! Είναι Σίγουρο οτι ο αριθμός των εισακτέων θα είναι πολύ μικρότερος αλλα δεν έχει γνωστοποιηθει απο που! Ξέρω ποσα τμήματα Υπάρχουνε που απλα παίρνουν χρίς λόγο; Κατι κοινωνιολογίες κατι ανύαρκτα που αν ψάξεις θα δεις οτι αποεκει ΜΠΟΡΟΥΝνα κόψον άνετ! Απο την αστυνομια ομως όχι γιατι 1ον θα συταξιοδοτηθούν παρα πολλοί δευτερον παραδοσιακα καθε χρόνο ο αριθμός των προκηρξεων αυξομειώνεται! Επιπλεόν τι και αν δεν εχουν βενζινη να βάλουν στα αστυνομικά αυτοκίνητα; Δεν τους ενδιαφέρει αυτοι απλα θα πάρουν πολλους γιατι η εγκληματικότητα βρισκεται στο αποκορύφωμα ειδικά φέτος! Μπες στο site της αστυυνομίας να δεις στατιστικά! Οσο για το τελευταίο που λες μπορει να μην αποφασίζει η ελλάδα για τον αριθμό των εισακτέων στις σχολές καινα τις δίνουν ενα συγκεριμένο οριο αριθμού ωστοςο αυτή αποφασιζει για τ πως να αξιοποιήσεις τον αριθμό αυτό! Που να δώσει βάση
-
φιλε μικαελ δεν προκειτε να μας αφησουν Να παρουμε πολλα ατομα νομιζεις οτι δεν θελω Αντι να εχω 1 συναδελφο διπλα μου να εχς 2 η 3; Μακαρι να παρουν Και θα παρουν αλλα οχι πολλα ατομα δεν κανουν αυτοι κουμαντο η αστυνομια μπορει να θελει αλλα πρεπει πρωτα να περασει απο υπουργειο οικονομικον και Μετα απο δντ Και παλη μακαρι να παρουν και να βγω @@@@@@ας. Δεν νομιζω να ειναι εριστικο και κακο αυτο που λεω μην πιστευετε εφημεριδες πολλα λεγονται για να λεγονταιmichael17 έγραψε:Μπορούν φίλε μου μπορούν να πάρουν και 2500 χιλιάδς όπως ανεφερε ηεφημερίδα οτι το έχουν εγκρίνει! Ασφάλεια υγεια και παιδεία ΔΕΝ μπορούν να παραμεληστούν! Είναι Σίγουρο οτι ο αριθμός των εισακτέων θα είναι πολύ μικρότερος αλλα δεν έχει γνωστοποιηθει απο που! Ξέρω ποσα τμήματα Υπάρχουνε που απλα παίρνουν χρίς λόγο; Κατι κοινωνιολογίες κατι ανύαρκτα που αν ψάξεις θα δεις οτι αποεκει ΜΠΟΡΟΥΝνα κόψον άνετ! Απο την αστυνομια ομως όχι γιατι 1ον θα συταξιοδοτηθούν παρα πολλοί δευτερον παραδοσιακα καθε χρόνο ο αριθμός των προκηρξεων αυξομειώνεται! Επιπλεόν τι και αν δεν εχουν βενζινη να βάλουν στα αστυνομικά αυτοκίνητα; Δεν τους ενδιαφέρει αυτοι απλα θα πάρουν πολλους γιατι η εγκληματικότητα βρισκεται στο αποκορύφωμα ειδικά φέτος! Μπες στο site της αστυυνομίας να δεις στατιστικά!
-
Και βαρεθηκα τους @@@@@@ Που νομιζουν οτι αμα τους λες κατι το λες για το κακο τους δεν ξανα γραφω εδω μεσα καλη τυχη μαγκες σε οτι κανετε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Αγαπήτε Michael17 θα σου πω την γνώμη μου και αν θες την ακούς, στάματα να κάνεις όνειρα ότι θα πάρει 2500 αστυφύλακες, αν θες να μπεις τόσο πολύ στην αστυνόμια κάτσε διάβασε και μην σκέφτεσαι πόσα άτομα θα πάρει
Εddy σε ευχαρίστω για τα καλά σου λόγια
Εddy σε ευχαρίστω για τα καλά σου λόγια

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Θυμαμαι το 2007 η 08 ελεγαν στην τηλεοραση θα επαιρνε 5000αστυφυλακες και αλλους 2000 Ειδικους Φρουρους και μαλιστα ελεγαν για ποιον λογο δεν θυμαμαι οτι οι 2500Αστυφυλακες θα εμαιναν με προκυρηξη οχι μεσω Πανελλαδικων...Greek_Army έγραψε:Αγαπήτε Michael17 θα σου πω την γνώμη μου και αν θες την ακούς, στάματα να κάνεις όνειρα ότι θα πάρει 2500 αστυφύλακες, αν θες να μπεις τόσο πολύ στην αστυνόμια κάτσε διάβασε και μην σκέφτεσαι πόσα άτομα θα πάρει

Φιλε μου Νικο τα μορια τα εχω. Δοξα τω θεω.2580 στην α δε νομιζω να μαι απεξω. Και τα ψυχοτεχνικα δε νομιζω να μην τα περασω, επειδη λεω ευθαρσως την αποψη μου για τις πτυχες του χαρακτηρα σου που μας φανερωνεις εδω... Οσο για αυτο που σου γραφω δες οτι η απαντηση σου ειναι στο παλικαρι που γραφει για τους 2500 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ οπου η προκυρηξη βγανει ΠΑΝΤΑ τελη απριλιου μεχρι μεσα μαιου... Και εσυ με κακια γραφεις "Τελη Σεπτεμβρη και αν"... Απλο; Για την κατασταση της χωρας που ζω δεν περιμενω να μου πεις εσυ. Τα βλεπω. Οσο για τα ατομα για τους φρουρους ναι και γω 500 λεω και 99% μετα τον 15 Αυγουστο...
Αλλα εσυ λες συνεχεια εαν και εαν και οταν. Φιλαρακι επαναλαμβανεσαι και γινεσαι εριστικος. Επισης ναι οτι δεν εχεις πληρωθει ακομα το γνωριζω απο τον ξαδερφο μου που ειστε σειρες. Και τηα πληρωθειτε μετα τις 13 μαιου οπος τους εχουν πειΤωρα το αν θα ξαναγραψεις εδω μεσα με αφηνει παγερα αδιαφορο (οπως πιστευω και τους περισσοτερους εδω μεσα) γιατι προσπαθεις να πνιξεις τις ελπιδες καποιων. Αυτο ειναι το λιγοτερο κακεντρεχες και κομπλεξικο. Εχω διαβασει πανω απο 6-7 εαν βγαλει. Αν καποιοι δε τηελουν να ειναι ρεαλιστες δικαιωμα τους.
Εγω ειμαι ρεαλιστης και βλεπω αλλοι δεν ειναι, ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους. Οσο για τις μανες του καθενος δε ξερω, εμενα η μανα μου προσωπικα δε μου χαιδευει τα αυτακια, αλλα ευθεως μου ευχεται να παρει λιγους και να μην περασω στην αστυνομια γιατι φοβαται, και να δουλεψω στην οικογενιακη επιχειρηση. Εμενα ομως ειναι το ονειρο μου... Παντα φιλικα
Αλλα εσυ λες συνεχεια εαν και εαν και οταν. Φιλαρακι επαναλαμβανεσαι και γινεσαι εριστικος. Επισης ναι οτι δεν εχεις πληρωθει ακομα το γνωριζω απο τον ξαδερφο μου που ειστε σειρες. Και τηα πληρωθειτε μετα τις 13 μαιου οπος τους εχουν πειΤωρα το αν θα ξαναγραψεις εδω μεσα με αφηνει παγερα αδιαφορο (οπως πιστευω και τους περισσοτερους εδω μεσα) γιατι προσπαθεις να πνιξεις τις ελπιδες καποιων. Αυτο ειναι το λιγοτερο κακεντρεχες και κομπλεξικο. Εχω διαβασει πανω απο 6-7 εαν βγαλει. Αν καποιοι δε τηελουν να ειναι ρεαλιστες δικαιωμα τους.
Εγω ειμαι ρεαλιστης και βλεπω αλλοι δεν ειναι, ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους. Οσο για τις μανες του καθενος δε ξερω, εμενα η μανα μου προσωπικα δε μου χαιδευει τα αυτακια, αλλα ευθεως μου ευχεται να παρει λιγους και να μην περασω στην αστυνομια γιατι φοβαται, και να δουλεψω στην οικογενιακη επιχειρηση. Εμενα ομως ειναι το ονειρο μου... Παντα φιλικα
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
φιλε μην εισαι τοσο απολυτος. Η τελευταια βγηκε μεσα ιουνιου. ΦιλικαΓρηγορης έγραψε:Φιλε μου Νικο τα μορια τα εχω. Δοξα τω θεω.2580 στην α δε νομιζω να μαι απεξω. Και τα ψυχοτεχνικα δε νομιζω να μην τα περασω, επειδη λεω ευθαρσως την αποψη μου για τις πτυχες του χαρακτηρα σου που μας φανερωνεις εδω... Οσο για αυτο που σου γραφω δες οτι η απαντηση σου ειναι στο παλικαρι που γραφει για τους 2500 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ οπου η προκυρηξη βγανει ΠΑΝΤΑ τελη απριλιου μεχρι μεσα μαιου... Και εσυ με κακια γραφεις "Τελη Σεπτεμβρη και αν"... Απλο; Για την κατασταση της χωρας που ζω δεν περιμενω να μου πεις εσυ. Τα βλεπω. Οσο για τα ατομα για τους φρουρους ναι και γω 500 λεω και 99% μετα τον 15 Αυγουστο...

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:φιλε μην εισαι τοσο απολυτος. Η τελευταια βγηκε μεσα ιουνιου. ΦιλικαΓρηγορης έγραψε:Φιλε μου Νικο τα μορια τα εχω. Δοξα τω θεω.2580 στην α δε νομιζω να μαι απεξω. Και τα ψυχοτεχνικα δε νομιζω να μην τα περασω, επειδη λεω ευθαρσως την αποψη μου για τις πτυχες του χαρακτηρα σου που μας φανερωνεις εδω... Οσο για αυτο που σου γραφω δες οτι η απαντηση σου ειναι στο παλικαρι που γραφει για τους 2500 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ οπου η προκυρηξη βγανει ΠΑΝΤΑ τελη απριλιου μεχρι μεσα μαιου... Και εσυ με κακια γραφεις "Τελη Σεπτεμβρη και αν"... Απλο; Για την κατασταση της χωρας που ζω δεν περιμενω να μου πεις εσυ. Τα βλεπω. Οσο για τα ατομα για τους φρουρους ναι και γω 500 λεω και 99% μετα τον 15 Αυγουστο...
μεσα μαιου βγηκε η τελευταια
Μονο η περσινη ρε παιδια γι αυτο δεν την ανεφερα. Ενταξει, σχεδον παντα! Σκοτωστε με!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες