Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε εσεις που ειστε γνωστες με τις πολεμικες τεχνες, ποια τεχνη θα προτεινατε σε καποιον που εινα ασχετις και θεελει να αρχισει τωρα
Ειμαι 64 κιλα με σωμα οχι αρκετα γυμνασμενο. Δεν εχω ξαναδοκιμασει πολεμικη τεχνη. Θα ηθελα να ξεκινησω τωρα. Τι θα μου προτεινατε δεν θελω ταε κβο ντο. Θα προτιμουσα μαι ται, μμα σε τετοιο στυλ δηλαδη. Πιο πολυ για νταβατζιλικι και δυναμη. Και μια πολεμικη τεχνη για αυτοαμυνα δεν θα με χαλουσε αλλα προτιμω για νταβατζιλικι και δυναμη πιο πολυ. Ααα και τωρα που θυμηθηκα, θα μου εξηγησετε τι ειναι το ξυλο δρομου ακριβως;
avlopaoki έγραψε:Ειμαι 64 κιλα με σωμα οχι αρκετα γυμνασμενο. Δεν εχω ξαναδοκιμασει πολεμικη τεχνη. Θα ηθελα να ξεκινησω τωρα. Τι θα μου προτεινατε δεν θελω ταε κβο ντο. Θα προτιμουσα μαι ται, μμα σε τετοιο στυλ δηλαδη. Πιο πολυ για νταβατζιλικι και δυναμη. Και μια πολεμικη τεχνη για αυτοαμυνα δεν θα με χαλουσε αλλα προτιμω για νταβατζιλικι και δυναμη πιο πολυ. Ααα και τωρα που θυμηθηκα, θα μου εξηγησετε τι ειναι το ξυλο δρομου ακριβως;
avlopaoki έγραψε:Το πρωτο μηνυμα το χα γραψει πιο παλια και τοτε δεν ηθελα μαι ται και τετοιου στυλ πολεμικες τεχνες!Γιατι θα μπλεξω ασχημα εξηγησε μου λιγο.
Πιο πολυ για νταβατζιλικι και δυναμη. Και μια πολεμικη τεχνη για αυτοαμυνα δεν θα με χαλουσε αλλα προτιμω για νταβατζιλικι και δυναμη πιο πολυ.
Θές να πλακώνεις κόσμο; Θές να επιβάλεσαι; Θα γίνεις "φουσκωτός"; Αν αυτό θές καλή τύχη και καλές επισκέψεις σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα. Ελπίζω όχι σε κανά νεκροταφείο.
Δεν μαθαινεις πολεμικες τεχνες για να κανεις τον μαγκα στον αλλον με το παραμικρο. Εκτος σχολης απαγορευετε να το χρησιμοποιεις εκτος για την αυτοαμυνα σου... Τεναν φιλο μου τον ειχαν διωξει. Το krav maga αν το εχεις ακουστα ειναι το καλυτερο για αυτοαμυνα και θελω και εγω πολυ να παω με την πρωτη ευκαιρια
Εγω εξω δεν πουλαω τον μαγκα ποτε. Αλλοι με πουλανε μαγκια και εγω θα ηθελα να μπορεσω να τους πλακωσω στο ξυλο. Καταλαβατε τι εννοω; Εγω δεν πουλαω μαγκια.
Δεν θελω να πουλαω τον μαγκα με το παραμικρο οπως λετε αλλα να μπορω και γω να πουλησω εστω και λιγο μαγκια αλλα και να μπορεσω να πλακωσω καποιον οταν με πουλαει μαγκια αυτος.