Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Παιδιά αύριο έφτασε αυτή η μέρα που περιμέναμε τόσο καιρό... Απο αύριο 1300 αστυφύλακες ξεκινάνε καριέρα... !:D
Θελω να ρωτησω κατι. Εαν περασει καποιος στην αστυφυλακων. Θα τον ξανα μετρησουν παλι το υψος μεσα στην σχολη;
Ρε ας μου πει καποιος γιατι λενε 15 5οο - 16000 γενικη σειρα?
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Michael17 για πες τιποτα ρε συ που ειμαστε στα ιδια μορια. Κοντευω να τα παιξω ρε. Ακουω τον κουτρουμπελη και λεει συνεχεια πολλες πιθανοτητες και μην ανησυχειτε... Εσυ ακομα τον πιστευεις τυφλα;
Οριστε που θα μαθουμε που εχουμε περασει.http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/28-0anakoinosi-apotelesmaton-eisagogis-stin-tritobathmia-ekpaideysi8-11.html . Καλη μας επιτυχια!
Ρε παιδια, που ειδατε που περασατε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
ziogas191 έγραψε:Ρε παιδια, που ειδατε που περασατε;
http://www.minedu.gov.gr/
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 32
Ο κορομπος επεσε μεσα τελικα για ανοδο της βασης! Χαχα ηταν και 100% εγκυρες τρομαρα του
Περασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα... Τα λεμε στην σχολη παιδια... !
. Καλη σταδιοδρομια!mpampis έγραψε:Περασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα... Τα λεμε στην σχολη παιδια... !

Παιδια περασα με σειρα 423... ! Το ονειρο ζωης εγινε πραγματικοτητα... ! Οσον αφορα τις σχολες ειμαι αναμεσα στν κομοτηνη κ τν ναουσα... Ποια εχει καλυτερες εγκαταστασεις γιατι απο ζωη δν το συζητω η κομοτηνη δν παιζεται... ;
Μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται τωρα; Ρωταμε στα αστυνομικα τμηματα; Και με το μερος οπου θα παει ο καθενας, πως οριζεται ξερει κανεις να μου πει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης