Κατι το στανταρ εχουμε; Ποσα μορια τελικα για γενικη σειρα; Γιατι ολοι λενε 15 500 με 16000 πως γινετε αυτο απο την στιγμη που ειναι λιγα τα ατομα που δηλωσαν ποσα μαλλον κοπηκα στα αθληματα και ποσου δεν εχουν και τα μορι και μπαινει 1 στους 2. Εγω πιστευω οτι τηα πεσουν το λιγοτερο 500 μορια βαση στατιστικης καθαρα μαθηματικα. Γι αυτο μην λεει ο καθενας οτι ναναι.
Καλα ρε φιλε αλλοι εχουν ελπιδες με 13000 κ λιγοτερα κ δν εχεις εσυ... Μν κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα... Παντως πολυ ακουγεται οτι η βαση θα ξεπερασει κ τα 15500... Να ρωτησω κ εγω κατι... Η βαση των τριτεκνων πρεπει να εχει μια συγκεκριμενη διαφορα απο τν γεν σειρα η εξαρταται μονο απο τις βαθμολογιες αυτων που ανηκουν σε αυτην Τν κατηγορια;
Γεια σας και απο εμενα αλανια! Λοιπον απο γνωστο μου αξ/κο εχω διασταυρωσει 2 φορες πως οι ενενεργη αιτησεις ειναι γυρω στις 2800. Αρα απο τους 2800 πες οι 500 το πολυ να ειναι υψηλοβαθμοι ολοι οι αλλοι ειναι απο 13500 και κατω. Επομενως οπως συμπερενεται η βαση θα κυμανθει απο 12800-13000. Δεν γινεται να ανεβει ειναι εντελως παραλογο.edu4u μιλα με στατιστικα και δεν λεει μπουρδες οπως νετ και εθνος. Τα λεμε στη σχολη μαγκες!