Για ΕΠΑΛ ομαδα Α πιστευω θα μεινουν οπως περυσι (1846), άντε να ανεβούν 10 μόρια το πολύ. Για Ενιαια λύκεια θα είναι απο 15000 έως 15500.
Απ'οτι βλεπετε η πρωτη πληροφορια βγηκε 100% εγγυρη. Οι βασεις θα βγουν 29 Αυγουστου. Το ιδιο θα γινει και με τις βασεις. Θα κυμαινονται στα ορια που εγραψα.
Έλα ρε, τι πρόβλεψη ήταν αυτί για την ανακοίνωση των βάσεων; 25 με 30; Ρε 'σύ είσαι μάντης από τους λίγους... Μεγάλε Guru-Korombos, κάθε χρόνο το τελευταίο πενταήμερο του Αυγούστου ανακοινώνονται οι βάσεις. Τι μπαίνεις και γράφεις και μας το παίζεις έξυπνος; Αν είσαι τόσο έξυπνος και τόσο μάγκας όσο πίσω από την οθόνη σου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες Που γράφεις, εν μέσω των πηγών σου (ο Θεός να τις κάνει) ! Παίδες μην ακούτε τις αερολογίες κανενός, προπαγάνδα ασκούν για να αποπροσανατολίσουν και να αγχόσουν, ο κύριος απο εδώ κόβω τον π... Μου ότι ή έχει γράψει πολύ χαμηλά ή δεν δήλωσε την σχολή και τώρα το έχει μετανιώσει και προσπαθεί να κατεβνάσει την χαζομάρα του!
Για ΕΠΑΛ ομαδα Α πιστευω θα μεινουν οπως περυσι (1846), άντε να ανεβούν 10 μόρια το πολύ. Για Ενιαια λύκεια θα είναι απο 15000 έως 15500.
Απ'οτι βλεπετε η πρωτη πληροφορια βγηκε 100% εγγυρη. Οι βασεις θα βγουν 29 Αυγουστου. Το ιδιο θα γινει και με τις βασεις. Θα κυμαινονται στα ορια που εγραψα.
Έλα ρε, τι πρόβλεψη ήταν αυτί για την ανακοίνωση των βάσεων; 25 με 30; Ρε 'σύ είσαι μάντης από τους λίγους... Μεγάλε Guru-Korombos, κάθε χρόνο το τελευταίο πενταήμερο του Αυγούστου ανακοινώνονται οι βάσεις. Τι μπαίνεις και γράφεις και μας το παίζεις έξυπνος; Αν είσαι τόσο έξυπνος και τόσο μάγκας όσο πίσω από την οθόνη σου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες Που γράφεις, εν μέσω των πηγών σου (ο Θεός να τις κάνει) ! Παίδες μην ακούτε τις αερολογίες κανενός, προπαγάνδα ασκούν για να αποπροσανατολίσουν και να αγχόσουν, ο κύριος απο εδώ κόβω τον π... Μου ότι ή έχει γράψει πολύ χαμηλά ή δεν δήλωσε την σχολή και τώρα το έχει μετανιώσει και προσπαθεί να κατεβνάσει την χαζομάρα του!
Εχετε κανει πιπιλα το οτι παιρνουν παραπανω ατομα στην αστυφυλακων... Ναι οκ παιρνουν παραπανω ατομα στην αστυφυλακων και λιγοτερα ατομα στη ΣΜΥ, ΣΣΕ, Ναυτικο, Αεροπορια και βαλε... Τα περισσοτερα ατομα δηλωνουν Τις περισσοτερες Στρατιωτικες/Αστυνομικες σχολες... Ενας π. Χ. Με 15500 δεν πιανει ΣΜΥ σωματα και μετα εχει αστυφυλακων... Υπαρχουν πολλα σεναρια... Προσωπικη εμπειρια ειναι οτι κατω απο 14000 δεν παει... (ναι την εχω δηλωσει και εγς και δεν την πιανω). Καλη επιτυχια σε ολους σας!
Μακαρι ρε παιδια... Ενταξει φετος ηταν δυσκολη χρονια. Μακαρι να μπουνε ολοι O αλλος λεει θα ξεφτιλιστει η σχολη. Ενταξει πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να το πεις αυτο. Αυτος που την κυνηγησε αξιζει να μπει. Ειτε δινει πρωτη ειτε δευτερη ειτε τριτη. Καλη επιτυχια σε ολους
Βασιλη για την ακριβεια βαλε +2500... Ρε παιδια εμπιστευτειται τις ερευνητικες ομαδες οπως του edu4u και μην λεει ο καθενας οτι θελει... Φωτη αυτος που το ειπε πρέπει να ειναι πολυ... Γιατι μονο ΦΕΤΟΣ μπαινουν πραγματικα οσοι την γουσταρουν λογο του οτι περιμεναν να βγει η προκυρηξη εχασαν τις διακοπες τους πολλοι ταλαιπωρηθηκαν στην Αθηνα εκεινες τις ημερες λογω απεργίας ταξι. Επιπλεον οσοι την γουσταραν εστω και 10-11 να εβγαλαν θα πηγαν γιατι ΘΕΛΟΥΝ... ΘΕΛΟΥΥΥΝΝΝ
michael συμφωνω αλλα μου φαινεται καπως υπερβολικο να πεσει τοσο πολυ... Αντε να πουμε για 1000 μορια αλλα για παραπανω δεν ξερω... Μακαρι να πεσει βεβαια αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο γιατι πιστευω πως υπαρχουν πολυ υψηλοβαθμοι για το λογο οτι δηλωσαν αφοτου βγηκαν τα αποτελεσματα