Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GIANNIS 342

Δημοσίευση από GIANNIS 342 »

Οχι απο τη στιγμη που πετυχες τα ορια των οπλων στο στρατο γινεσαι δεκτος και στην αστυνομια απλα δεν περνας παλι αθληματα
tolinio

Δημοσίευση από tolinio »

Παιδια με 15920 γενικη σειρα ενιαιο λυκειο τι πιστευεται ειμαι μεσα?
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Κορομπος έγραψε:Οι πληροφοριες μου ειναι 100% εγγυρες,

ξανα λεω λοιπον,

Οι βασεις θα βγουν 25 με 30 Αυγουστου.

Η βαση για Γενικη Σειρα Αστυφυλακων απο ΕΠΑΛ (Ομαδα Α) θα ανεβει το πολυ 10 μορια. Δηλαδη απο 1846 θα παει 1860 το πολυ.

Η βαση για Γενικη Σειρα Αστυφυλακων απο Γενικα Λυκεια και ΕΠΑΛ (Ομαδα Β) θα κυμαινεται απο 15000 εως και 15500.

χαχαχαχαχαχαχα 100% κιολας... Χαχαχα οκ!
θανασης

Δημοσίευση από θανασης »

epistimonas έγραψε:Παιδια εγω πηρα Βεβαιωση του στρατο Για την αστυνομι ακαι εμαθα οτι φωναξαν και εμενα στις προκαταρκτικες... Με εκοψαν εμενα δηλαδη;

μην ανησυχεις, εαν προσκωμισες την βεβαιωση του στρατου στο Α. Τ. Της περιοχης σου εισαι ενταξει.
ετσι εγινε και με εμενα περυσι και ειχα αμφιβολιες.
φωναζουν συνολικα οσους εχουν αποστειλει αιτηση για την αστυνομια, αλλα αν εχεις βεβαιωση του στρατου δεν υπαρχει προβλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

ξανα λεω λοιπον,

Η βαση για Γενικη Σειρα Αστυφυλακων απο ΕΠΑΛ (Ομαδα Α) θα ανεβει το πολυ 10 μορια. Δηλαδη απο 1846 θα παει 1860 το πολυ.

Η βαση για Γενικη Σειρα Αστυφυλακων απο Γενικα Λυκεια και ΕΠΑΛ (Ομαδα Β) θα κυμαινεται απο 15000 εως και 15500.

δεν νομιζω 15000 ειναι πολυ ψιλη βαση Για τα τωρινα δεδομενα.
Άβαταρ μέλους
Σταθάκος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Σταθάκος »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:

ξανα λεω λοιπον,

Κορομπο για να δεις ποσο ψευτης εισαι... Την πρωτη φορα ειπες "πιστευω" και στο δευτερο post σου ειπες οτι ειναι 100% εγγυρες... Και δικιο να εχεις στο τελος θα ειναι απο σποντα... !
Δεν καταφερνετε κατι με το να λετε οτι η βαση θα ανεβει σε 1 εβδομαδα τα αποτελεσματα θα ειναι γνωστα. Οι 1400 καλυτεροι θα μπουνε... ! Ξεκολληστε πια δεν κερδιζετε κατι με τα ψεματα.
kkkkkkkkkkkk

Δημοσίευση από kkkkkkkkkkkk »

Greek_Army έγραψε:
katie έγραψε:Και εμένα μου φάνηκε πολύ παράλογο κάτι τέτοιο. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ με απολυτήριο η πτυχίο επαλ μπορώ να συμμετάσχω σε Προκήρυξει αστυφυλάκων; Η μόνο σε ειδικών φρουρών;

Αστυφυλάκων μπαίνεις από πανελλήνιες, στους ειδικούς φρουρούς είναι με μοριοδότηση. Καμία σχέση το ένα με το άλλο

Φίλε μου πρόσεξε λιγο την ορθογραφία σου! Μας έβγαλες τα μάτια
GiannisG

Δημοσίευση από GiannisG »

ξανα λεω λοιπον,

βαψε τις εγκυρες πηγες σου μπλε και ριχτες στο λιμανι.

Εχω γνωστους στην αστυνομια και στις υψηλες θεσεις και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει ιδεα. Ποιος ειναι η πηγη σου ρε φιλε; Το υπουργειο το ιδιο; Μας δουλευεις;

και 15500 δεν παει που να κοπανας το κεφαλι σου κατω... Δηλαδη θες να μου πεις το οτι απο τα 1700 ατομα ΜΑΧ που θα μεινουν για γενικη σειρα υπαρχουν 1047 με 15500 και πανω; Και με τα επαλ μεσα; Που τις περισσοτερες φορες ειναι λιγο πιο χαμηλα σε βαθμολογια απο γελ;

αυτα που λες ειναι γελοια. Πρπει να εχουνε μαζευτει ΜΟΝΟ υψηλοβαθμοι για να γινει κατι τετοιο. Και για τοσους πολλους και με τοσο καλο βαθμο το βλεπω καπως δυσκολο.

G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από G.rider »

Σταθάκος έγραψε:
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:

ξανα λεω λοιπον,

Κορομπο για να δεις ποσο ψευτης εισαι... Την πρωτη φορα ειπες "πιστευω" και στο δευτερο post σου ειπες οτι ειναι 100% εγγυρες... Και δικιο να εχεις στο τελος θα ειναι απο σποντα... !
Δεν καταφερνετε κατι με το να λετε οτι η βαση θα ανεβει σε 1 εβδομαδα τα αποτελεσματα θα ειναι γνωστα. Οι 1400 καλυτεροι θα μπουνε... ! Ξεκολληστε πια δεν κερδιζετε κατι με τα ψεματα.
. Ωραιος ρε μαγκα ετσι πεστα, νομιζουν οτι κατι κανουν οσοι βγαζουν εκτιμησεις για τις βασεις, και το κυριοτερο ειναι οτι εντεινουν την αγωνια ολων οσων εχουν δωσει πανελληνιες... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από gregory-90 »

Παιδια ξερετε που μπορω να δω τις βασεις επαλ και τεε για την σχολη αστυφυλακων τα προηγουμενα ετη?
guestv

Δημοσίευση από guestv »

gregory-90 έγραψε:Παιδια ξερετε που μπορω να δω τις βασεις επαλ και τεε για την σχολη αστυφυλακων τα προηγουμενα ετη;

Google is your friend,my friend.Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Ολο ςτο περιμενε μας εχουν. και τωρα εκει που ολοι ελεγαν 13000 θα παει τωρα αναφερουν για 16000. παιδια επειδη εδωςα 2η φορα με 15900 κοιμαμαι ηςυχος η μπα; βαρεθηκα! ςυν της αλλης με βλεπω αν μπω να ςηκωθω να φυγω.
gt4

Δημοσίευση από gt4 »

Φιλε μια χαρα εισαι εσυ... Δυσκολο το βλεπω να μν μπεις... Εγω δεν μπορω να κοιμαμαι ησυχος γιατι με 15233 (ανηκω ομως στην κατηγορια των τριτεκνων) και με την τελευταια εκτιμηση του Βλεπω να αρχιζω σιγα σιγα διαβασμα για να ξαναδωσω του χρονου... Αλλα μακαρι να μν ανεβουν γιατι πραγματικα το θελω πολυ να περασω... Υπομονη παιδια ακομη 4-5 μερες κ θα δουμε ποιοι επεσαν μεσα απο ολους αυτους Με τις (υπερ) αισιοδοξες αλλα και απαισιοδοξες εκτιμησεις τους
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Παιδιά έχουμε ξαναγράψει πως το μυστικό με το ΕΠΑΛ είναι ο αριθμός των αιτήσεων και οι βαθμολογικές επιδόσεις σας.Εάν τηρηθούν οι μ. Ο. Επιδόσεων από τις προηγούμενες χρονιές (φέτος οι περισσότερες ειδικότητες κατέβασαν τον μ. Ο. Τους), τότε λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις (περιπου διπλάσιες) και τον αριθμό των αιτήσεων (υπολογίζουμε φέτος κατ' εκτίμηση περί τις 1300 - 1500 αιτήσεις ενώ πέρυσι ήταν πάνω από 4.000), τότε η Αστυφυλάκων είναι πολύ πιθανόν να δώσει φέτος Βάση εισαγωγής κάτω από 1700 μόρια.

Όσοι έχετε πάνω από 18.000 μόρια μην ανησυχείτε!(Ηταν η εκτιμηση του Κουτρουμπελη απο το edu4u)

Για τα επαλ Α ειναι η εκτιμηση...
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από epistimonas »

Οι βασεις συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες θα αναρτηθουν δευτερα πρωι. ετοιμαστειτε για ευχαριστες εκπλησεις. καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίου...
συμφωνα με το http://www.paideia-ergasia.gr/
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες