mpampis έγραψε:Δεν εχω ακουσει τπτ επισημο φιλε. Πηρε το αυτι μου για το 2ο 10ημερο του αυγουστου! Αρα να περιμενεις απο 10 ως 20 του μηνος. Αντε μακαρι να παν ολα καλα!
G.rider έγραψε:Ναι ρε συ ολα κομπλε το εχουμε... !
Και εγω αυτο λεω. Δεν νομιζω να εχουμε κανενα απροοπτο. Καλη επιτυχεια μας
στελιτσα έγραψε:Παιδια μαθαμε τιποτα νεο; θα πεσουν οι βασεις στα επαλ;
αν υπαρχει πτωση θα ειναι πολυ μικρη. Γιατι τα 30 ατομα δεν κανουν διαφορα καθως στο επαλ ειδικα που οι βαθμοι ειναι τετραψηφιοι δεν υπαρχει μεγαλη αποκλιση στους βαθμους. Επισης ακουγεται οτι η ζητηση δεν ειναι μικροτερη.
lefterisg έγραψε:Όταν φέτος έχουμε 3800 αιτήσεις για αστυνομία έναντι 7800 πέρυσι αναγκαστικά και η ζήτηση από επαλ είναι μικρότερη σε σχέση με πέρυσι...
για 100000 φορα. Περυσι δεν ειχανε βαθμοι ειχανε δηλωσει οι παντες... Υπηρχαν πολλοι χαμηλοβαθμοι. Μην συγκρινεται ανομοια νουμερα... Φετος δηλωσαν οι πιο "σιγουροι" οτι εχουν ελπιδες.
Οι λιγότερες αιτήσεις στην αστυνομία φέτος είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και όχι μόνο ενός. Σε αυτό συνέβαλε 1) οι κακές βαθμολογίες που γίναν γνωστές πριν την προκήρυξη 2) Η μείωση των αποδοχών 3) Το γεγονός οτι πολλοί νόμιζαν πως δεν θα πάρει φέτος και δεν ασχολήθηκαν περισσότερο, έτσι έκαναν αίτηση αυτοί που την ήθελαν πραγματικά 4) Η γενική κακή εικόνα της αστυνομίας μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα, καθώς και το περιστατικό στου Ρέντη.