Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από G.rider »

mpampis έγραψε:
G.rider έγραψε:
sas έγραψε:Αδερφέ με το ένα πόδι μέσα είναι μια λαϊκή έκφραση που υποδηλώνει ότι σχεδόν έχεις πετύχει αυτό που θες και απομένουν μονο οι λεπτομέρειες για να πάρει σάρκα και οστά δηλαδή να πραγματοποιηθεί!

Εγώ δεν έδωσα οποτε δεν έχω να σου πω κάτι για μένα, πάντως θα με ενδιέφερε να μου έλεγες ποσο έγραψες συγκεκριμένα σε κάθε μάθημα καθώς επίσης και ποσο καιρό προετοιμαζόσουν για τις εξετάσεις. Και πάλι συγχαρητήρια και μακάρι να μπεις στη ξανθη θα περάσεις τέλεια!
. Φιλε σε ευχαριστω και καλη τυχη... Αρχικα ειμαι αποφοιτος τεε απο το 06 και ειπα να ξαναδωσω. Ειδικοτερα χρειαστηκα περιπου ενα χρονο, στα μαθηματα εγραψα (Εκθεση 14.2, Μαθηματικα 19.2, Στοιχεια Μηχανων 18.7, Μ. Ε. Κ. ΙΙ 20... ). Δεν ξερω τι παιζει στην ξανθη στο ΤΔΑ αλλα ξερω απο ρεθυμνο και θα προτιμουσα εκει, τωρα θα δειξει ας περασω πρωτα και τα υπολοιπα υλοποιουνται...
ελα ρε φιλε εγραψες 142 εκθεση;Εικόνα Μπραβο! Αν εγραφα και εγω τοσο θα πηγενα στο 1915 Εικόνα ******* Την εκθεση μου ******* ... Ειναι η αιτια που δεν κοιμαμαι ησυχα!
. Ελα ρε μπαμπη ξεκολα μην εχεις ανγχος εσυ εξαλλου εισαι λιγο πιο πανω απο μενα. Και αμα σου πω οτι στην εκθεση περιμενα πανω απο 15 τι θα πεις, περιμενα τουλαχιστον 16 αλλα με ξεσκισαν τα αρ@$δια. Και στα στοιχεια περσυ εγραψα 19.2 και φετος 18.7 δεν μπορω να καταλαβω που εκανα μαλακια και σκεψου οτι τις ασκησεις τις ειχα ολες πολυ μπαμ. Το μονο που λεω πλεον δοξα το θεο που εχω και τοσα μορια μην ειμαι και αχαριστωσ. Αλλα οταν διαβαζεις τοσο εχεις απαιτησεις...
jim

Δημοσίευση από jim »

Ξερει κανεις για τις βασεις απο ενιαιο;
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

G.rider έγραψε:
mpampis έγραψε:
G.rider έγραψε:
sas έγραψε:Αδερφέ με το ένα πόδι μέσα είναι μια λαϊκή έκφραση που υποδηλώνει ότι σχεδόν έχεις πετύχει αυτό που θες και απομένουν μονο οι λεπτομέρειες για να πάρει σάρκα και οστά δηλαδή να πραγματοποιηθεί!

Εγώ δεν έδωσα οποτε δεν έχω να σου πω κάτι για μένα, πάντως θα με ενδιέφερε να μου έλεγες ποσο έγραψες συγκεκριμένα σε κάθε μάθημα καθώς επίσης και ποσο καιρό προετοιμαζόσουν για τις εξετάσεις. Και πάλι συγχαρητήρια και μακάρι να μπεις στη ξανθη θα περάσεις τέλεια!
. Φιλε σε ευχαριστω και καλη τυχη... Αρχικα ειμαι αποφοιτος τεε απο το 06 και ειπα να ξαναδωσω. Ειδικοτερα χρειαστηκα περιπου ενα χρονο, στα μαθηματα εγραψα (Εκθεση 14.2, Μαθηματικα 19.2, Στοιχεια Μηχανων 18.7, Μ. Ε. Κ. ΙΙ 20... ). Δεν ξερω τι παιζει στην ξανθη στο ΤΔΑ αλλα ξερω απο ρεθυμνο και θα προτιμουσα εκει, τωρα θα δειξει ας περασω πρωτα και τα υπολοιπα υλοποιουνται...
ελα ρε φιλε εγραψες 142 εκθεση;Εικόνα Μπραβο! Αν εγραφα και εγω τοσο θα πηγενα στο 1915 Εικόνα ******* Την εκθεση μου ******* ... Ειναι η αιτια που δεν κοιμαμαι ησυχα!
. Ελα ρε μπαμπη ξεκολα μην εχεις ανγχος εσυ εξαλλου εισαι λιγο πιο πανω απο μενα. Και αμα σου πω οτι στην εκθεση περιμενα πανω απο 15 τι θα πεις, περιμενα τουλαχιστον 16 αλλα με ξεσκισαν τα αρ@$δια. Και στα στοιχεια περσυ εγραψα 19.2 και φετος 18.7 δεν μπορω να καταλαβω που εκανα μαλακια και σκεψου οτι τις ασκησεις τις ειχα ολες πολυ μπαμ. Το μονο που λεω πλεον δοξα το θεο που εχω και τοσα μορια μην ειμαι και αχαριστωσ. Αλλα οταν διαβαζεις τοσο εχεις απαιτησεις...
Σιγουρα δοξα τον θεο. Απλα στο λεω αυτο γιατι αν ειχαμε 19 με αλλη ανεση θα περιμεναμε τις βασεις! Με καταλαβενεις! Τεσπα ομως οπως ειπες δοξα τον θεο μια χαρα τα πηγαμε! Παιζει να ειμαστε και στην ιδια σχολη εμεις Εικόνα! Απο το επαλ Α ολους διδυμοτειχο τους πανε!
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από G.rider »

Αν μας πανε διδυμοτειχο αδερφε τα πιασαμε τα λεφτα μας...
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

G.rider έγραψε:Αν μας πανε διδυμοτειχο αδερφε τα πιασαμε τα λεφτα μας...
χαχα δεν γουσταρεις εκει ε; Κλαιν ρε συ πραγματικα εμενα το τελευτεο που με νιαζει ειναι η σχολη! Οπου θελουν ας με πανε. Αν και 90% ολους εκει θα μας πανε οπως περσυ!
αγαπη

Δημοσίευση από αγαπη »

Με 13387 περναω αστυφυλακων; Τι λετε?
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από G.rider »

mpampis έγραψε:
χαχα δεν γουσταρεις εκει ε; Κλαιν ρε συ πραγματικα εμενα το τελευτεο που με νιαζει ειναι η σχολη! Οπου θελουν ας με πανε. Αν και 90% ολους εκει θα μας πανε οπως περσυ!
Ναι ρε συ δεν το συζηταμε δεν τρεχει και τπτ. Οι βασεις ποτε θα βγουν ξερεις τπτ
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από epistimonas »

αγαπη έγραψε:Με 13387 περναω αστυφυλακων; Τι λετε;

εισαι καμια ειδικη κατηγορια;
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

G.rider έγραψε:
mpampis έγραψε:
Ναι ρε συ δεν το συζηταμε δεν τρεχει και τπτ. Οι βασεις ποτε θα βγουν ξερεις τπτ
Δεν εχω ακουσει τπτ επισημο φιλε. Πηρε το αυτι μου για το 2ο 10ημερο του αυγουστου! Αρα να περιμενεις απο 10 ως 20 του μηνος. Αντε μακαρι να παν ολα καλα!
στελιτσα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από στελιτσα »

Ρε παιδια εγω με 1800 μορια λετε να περασω;
ειμαι απο επαλ και εχω πολυ αγχοσ...
τι πιστευεται για τς βασεισ; Θα πεσουν;
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από G.rider »

στελιτσα έγραψε:Ρε παιδια εγω με 1800 μορια λετε να περασω;
ειμαι απο επαλ και εχω πολυ αγχοσ...
τι πιστευεται για τς βασεισ; Θα πεσουν;
. Εγω πιστευω πως εισαι πολυ κοντα στο στοχο σου... ! Καλη τυχη!Εικόνα
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από G.rider »

mpampis έγραψε:
G.rider έγραψε:
mpampis έγραψε:
Δεν εχω ακουσει τπτ επισημο φιλε. Πηρε το αυτι μου για το 2ο 10ημερο του αυγουστου! Αρα να περιμενεις απο 10 ως 20 του μηνος. Αντε μακαρι να παν ολα καλα!
. Ετσι πιστευω οτι θα παν καλα... !
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από G.rider »

mpampis έγραψε:
G.rider έγραψε:
mpampis έγραψε:
. Ναι ρε συ ολα κομπλε το εχουμε... !
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από epistimonas »

Οι μερες πλησιαζουν και με μεγαλη αγωνια περιμενω να δω αμα περασω γιατι ειμαι 611 μορια πανω απο την περσινη βαση πολυτεκνων! Τι λετε περναω;
λαζος

Δημοσίευση από λαζος »

Παιδια δινω με το 10% και εχω 14991 μορια. Τι πιστευετε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες