Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GiwrgosL

Δημοσίευση από GiwrgosL »

Γιαννησ έγραψε:Η εχετε ολοι σας 14500+ και η βαση θα ανεβει η λετε οτι να ναι... Δεν εξηγειται αλλιως...

Ποιοι ολοι ρε φιλε απο τους 900 που παιρνει η αστυνομια απο το γενικο χωρις ειδικη κατηγορια επειδη το πολυ 10 ατομα εδω εχουν πανω απο 14.500 ειναι ολοι; Σκεψου λιγο.
Fg

Δημοσίευση από Fg »

Πριν 3 βδομαδες λεγαμε σχεδον ολοι κοντα στο 13.500 τωρα το καναμε κοντα στο 14.500 πριν βγουν οι βασεις θα γινει 15.000 ενταξει ελεος
μακης1993

Δημοσίευση από μακης1993 »

GiwrgosL έγραψε:
Γιαννησ έγραψε:Η εχετε ολοι σας 14500+ και η βαση θα ανεβει η λετε οτι να ναι... Δεν εξηγειται αλλιως...

Ποιοι ολοι ρε φιλε απο τους 900 που παιρνει η αστυνομια απο το γενικο χωρις ειδικη κατηγορια επειδη το πολυ 10 ατομα εδω εχουν πανω απο 14.500 ειναι ολοι; Σκεψου λιγο.

1097 ατομα παιρνουν απο γ. Ε. Λ. Γενικη σειρα! Πολλους!Εικόνα
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Δεν υπαρχει τετοιο προβλημα... Κοινη θεα των ανωτερων οι απλα για τους αλλους δοκιμουσ?
avram

Δημοσίευση από avram »

Γιατι ν λέμε ότι να'ναι ρ φίλε μωρά είμαστε; κ εμείς τν ίδια αγωνία μ εσένα έχουμε!!!
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από G.rider »

Παιδια ποσο πιστευεται θα κυμανθει η βαση στη γενικη σειρα για την αστυφυλακων στο ΕΠΑΛ Α ΟΜΑΔΑ... Εγω εχω 1855.5 μορια. Ειμαι καλημενος τελικα; Αγωνιω... !
sas

Δημοσίευση από sas »

Φιλε είσαι με το ένα πόδι μέσα. Συγχαρητήρια! Τι ειδικότητα ήσουν;
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από epistimonas »

Παιδια καλησπερα μηπως μπορει να μου πει κανεις σε ποσες μερες πρεπει να παω στην αστυνομικη διευθυνση της περιοχης μου απο την στιγμη που βγουν τα αποτελεσμπατα και περασω;
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από lefterisg »

epistimonas έγραψε:Παιδια καλησπερα μηπως μπορει να μου πει κανεις σε ποσες μερες πρεπει να παω στην αστυνομικη διευθυνση της περιοχης μου απο την στιγμη που βγουν τα αποτελεσμπατα και περασω;

Θα σε πάρουν αυτοί τηλ. Να σου πούν.
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από G.rider »

sas έγραψε:Φιλε είσαι με το ένα πόδι μέσα. Συγχαρητήρια! Τι ειδικότητα ήσουν;
Φιλε με ανυσηχης τι εννοεις με το ενα ποδι. Μηχανολογικο τομεα εσυ τι παιζει τι εκανες;
sas

Δημοσίευση από sas »

Αδερφέ με το ένα πόδι μέσα είναι μια λαϊκή έκφραση που υποδηλώνει ότι σχεδόν έχεις πετύχει αυτό που θες και απομένουν μονο οι λεπτομέρειες για να πάρει σάρκα και οστά δηλαδή να πραγματοποιηθεί!

Εγώ δεν έδωσα οποτε δεν έχω να σου πω κάτι για μένα, πάντως θα με ενδιέφερε να μου έλεγες ποσο έγραψες συγκεκριμένα σε κάθε μάθημα καθώς επίσης και ποσο καιρό προετοιμαζόσουν για τις εξετάσεις. Και πάλι συγχαρητήρια και μακάρι να μπεις στη ξανθη θα περάσεις τέλεια!
Johnaras

Δημοσίευση από Johnaras »

1570 μορια απο επαλ λετε να μπω;
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από G.rider »

sas έγραψε:Αδερφέ με το ένα πόδι μέσα είναι μια λαϊκή έκφραση που υποδηλώνει ότι σχεδόν έχεις πετύχει αυτό που θες και απομένουν μονο οι λεπτομέρειες για να πάρει σάρκα και οστά δηλαδή να πραγματοποιηθεί!

Εγώ δεν έδωσα οποτε δεν έχω να σου πω κάτι για μένα, πάντως θα με ενδιέφερε να μου έλεγες ποσο έγραψες συγκεκριμένα σε κάθε μάθημα καθώς επίσης και ποσο καιρό προετοιμαζόσουν για τις εξετάσεις. Και πάλι συγχαρητήρια και μακάρι να μπεις στη ξανθη θα περάσεις τέλεια!
. Φιλε σε ευχαριστω και καλη τυχη... Αρχικα ειμαι αποφοιτος τεε απο το 06 και ειπα να ξαναδωσω. Ειδικοτερα χρειαστηκα περιπου ενα χρονο, στα μαθηματα εγραψα (Εκθεση 14.2, Μαθηματικα 19.2, Στοιχεια Μηχανων 18.7, Μ. Ε. Κ. ΙΙ 20... ). Δεν ξερω τι παιζει στην ξανθη στο ΤΔΑ αλλα ξερω απο ρεθυμνο και θα προτιμουσα εκει, τωρα θα δειξει ας περασω πρωτα και τα υπολοιπα υλοποιουνται...
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

G.rider έγραψε:
sas έγραψε:Αδερφέ με το ένα πόδι μέσα είναι μια λαϊκή έκφραση που υποδηλώνει ότι σχεδόν έχεις πετύχει αυτό που θες και απομένουν μονο οι λεπτομέρειες για να πάρει σάρκα και οστά δηλαδή να πραγματοποιηθεί!

. Φιλε σε ευχαριστω και καλη τυχη... Αρχικα ειμαι αποφοιτος τεε απο το 06 και ειπα να ξαναδωσω. Ειδικοτερα χρειαστηκα περιπου ενα χρονο, στα μαθηματα εγραψα (Εκθεση 14.2, Μαθηματικα 19.2, Στοιχεια Μηχανων 18.7, Μ. Ε. Κ. ΙΙ 20... ). Δεν ξερω τι παιζει στην ξανθη στο ΤΔΑ αλλα ξερω απο ρεθυμνο και θα προτιμουσα εκει, τωρα θα δειξει ας περασω πρωτα και τα υπολοιπα υλοποιουνται...
ελα ρε φιλε εγραψες 142 εκθεση; Εικόνα Μπραβο! Αν εγραφα και εγω τοσο θα πηγενα στο 1915 Εικόνα ***** την εκθεση μου ***** ... Ειναι η αιτια που δεν κοιμαμαι ησυχα!
jim

Δημοσίευση από jim »

Ρε πεδια ξερει κανενας απο ενιαιο ποσο Θα ειναι τα μορια πανς κατω;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες