Avram έγραψε:Καλησπέρα παιδιά η μάλλον καλημέρα! Λοιπόν είμαι γενική σειρά κ έχω βγάλει 14.728 τ λέτε περνάω; Επίσης παιδιά είχα δώσει τ αθλατα στ σσας κ πήγα χαρτί ότι πέρασα τοτε π κάναμε τ χαρτια για αστυφυλακων υπάρχει περίπτωση ν γίνει καμία βλακεία; Α κ κάτι τελευταίο αστυφυλακων δήλωσα 3η επιλογή στ μηχανογραφικό παίζει ρόλο η παει μ τ μόρια; Ευχαριστώ παιδιά!
ο μόνος τρόπος για να μην μπεις είναι να πίασεις την 1η και την 2η επιλογή σου. Αλλά για να είσαι σε αυτό το site πάει να πει οτι και οι δυο πρώτες σου επιλογές είναι στρατιωτικές-αστυνομικές οπότε μάλλον είσαι μέσα... !
Ε ναι κ οι άλλες μ επιλογές είναι Ευελπίδων κ ικαρων... μακάρι ν περάσουμε παιδιά όλοι μας εκεί π θελουμε καλή μας επιτυχία κ πολύ ωραίο φόρουμ τ παρακολουθώ συχνά απλά πρώτη φορά έγραψα... καλή επιτυχία σ όλους!!
Έχουμε 3800 αιτήσεις και εδώ μέσα γράφουν 15 άτομα, δεν μπορείς να βγάλεις εικόνα έτσι και αν δεις και σε άλλο σχετικό φορουμ πολλοί είμαστε οι ίδιοι. Εγώ έχω 13815, έτσι για να κάνω τη διαφορά...
Ημουν στην επιτροπη Α και αιθουσα Γ2 αν θυμαμαι καλα. Με οσα παιδια συνομιλισα οι περισσοτεροι περνανε με την πτωση των βασεων. Παντως λιγα παιδια απο επαλ και τα περισσοτερα ειχαν γραψει απο 1400-1600 μορια
gregory-90 έγραψε:Ημουν στην επιτροπη Α και αιθουσα Γ2 αν θυμαμαι καλα. Με οσα παιδια συνομιλισα οι περισσοτεροι περνανε με την πτωση των βασεων.Παντως λιγα παιδια απο επαλ και τα περισσοτερα ειχαν γραψει απο 1400-1600 μορια
Καλό αυτο. Καλό! Δινουν και παιδια με 1400 μόρια; Και νομιζα οτι ημουν ο τελευταιος.(1613)
Ρε φιλε το οτι ειμαι 10% το κανει πιο δυσκολο... Σχεδον παντα η δικια μας η βαση ειναι μεγαλυτερη απο την κανονικη... Αυτο που ρωταω ειναι αν τα 14991 μορια που εχω ειναι αρκετα για να μπω...
Παιδια πρωτα απο ολα μπραβο για το forum... Εγω εχω 14365 και αναρωτιεμαι αν εχω ελπιδες, παρολο που ειναι δυσκολες οι προβλεψεις θα ηθελα την ταπεινη σας γνωμη...