Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GiannisG

Δημοσίευση από GiannisG »

lefterisg έγραψε:3810 αιτήσεις συνολικά. Φανταστείτε πόσοι θα κοπούν + αυτούς που θα πανε στρατιωτικές...1 στους 2 θα μπεί φέτος...
Σταματηστε την παραπληροφορηση επιτελους... Ειναι λιγοτερα ατομα αλλα περυσι δεν ειχαν παρει αποτελεσματα απο τους βαθμους... Οποτε και ο καθε ακυρος δηλωνε...

Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 38
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. »

Φίλε μου giannig για ποια παραπληροφόρηση μιλάς; Τα νούμερα μιλάνε... Πέρυσι δήλωσαν 7800 και φέτος 3800. Θέλεις να μου πεις ότι και οι 4000 παραπάνω που δήλωσαν πέρυσι ήταν άκυροι... Αυτό δεν υφίσταται...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από lefterisg »

Ναι, αυτοί οι 4000 πέρυσι απλά είδαν φώς και μπήκαν...
Vaggelis

Δημοσίευση από Vaggelis »

Παιδιά μην αγχώνεστε! Τώρα πια με αυτή την διαφορά στις αιτήσεις - προτιμήσεις και με την παταγώδη αποτυχία των υποψηφίων ειδικά στο 5ο Και 2ο Πεδίο και φυσικά με 1400 άτομα συνολικά φέτος η βάση στην Αστυφυλάκων στη γενική παιδεία σίγουρα θα πέσει κάτω από 13500 μόρια αν όχι σίγουρα κάτω από 14000 1000%. Όποιοι έχουν 14000 μόρια και πάνω καλά θα κάνουν να αρχίζουν να Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Όμως προσοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις... Μην τα υποτιμήσουμε! Αλλά ρε παιδιά να ρωτήσω... Έχουν τίποτα δυσκολίες η ψυχοτεχνικές εξετάσεις; ... Γιατί έχω αγχωθεί ελάχιστα. Μόνο αυτό είναι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Καλά τα αθλήματα και οι υγειονομικές είναι γελοία δεν μπορώ να πω... Οι ψυχοτεχνικές όμως;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Φίλε μου μη φοβάσαι οι ψυχοτεχνικές είναι βατές... Σε βάζουνε να τους περιγράψεις τρία πλεονεκτήματά σου και τρία μειονεκτήματα... Να σχεδιάσεις έναν άνδρα και μια γυναίκα... Και στο τέλος μπαίνεις σε μια αίθουσα με 10-15 άτομα και σε ρωτάνε με βάση αυτά που τους έγραψες για να δουν αν λες όντως αλήθεια ή έγραψεις ότι σου κατέβηκε στο κεφάλι... Συνηθισμένη ερώτηση είναι και το γιατί θέλεις να γίνεις αστυνομικός... Τουλάχιστον αυτά μας ρώτησαν εμάς πέρυσι... Τώρα δεν ξέρω αν θα μας ρωτήσουν άλλα φέτος... Ξαναδίνω κι εγώ φέτος... Ελπίζω να μας ρωτήσουν τα ίδια ή τουλάχιστον παρόμοια... Εικόνα
aAGGELOSs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από aAGGELOSs »

Vaggelis έγραψε:Παιδιά μην αγχώνεστε! Τώρα πια με αυτή την διαφορά στις αιτήσεις - προτιμήσεις και με την παταγώδη αποτυχία των υποψηφίων ειδικά στο 5ο Και 2ο Πεδίο και φυσικά με 1400 άτομα συνολικά φέτος η βάση στην Αστυφυλάκων στη γενική παιδεία σίγουρα θα πέσει κάτω από 13500 μόρια αν όχι σίγουρα κάτω από 14000 1000%. Όποιοι έχουν 14000 μόρια και πάνω καλά θα κάνουν να αρχίζουν να Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Όμως προσοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις... Μην τα υποτιμήσουμε! Αλλά ρε παιδιά να ρωτήσω... Έχουν τίποτα δυσκολίες η ψυχοτεχνικές εξετάσεις; ... Γιατί έχω αγχωθεί ελάχιστα. Μόνο αυτό είναι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Καλά τα αθλήματα και οι υγειονομικές είναι γελοία δεν μπορώ να πω... Οι ψυχοτεχνικές όμως;Εικόνα
φιλε θα σου πω εγω κατι που θα σε ξεαγχωσει... Ισα ισα τα ψυχοτεχνικα ειναι τα πιο γελοια... Περσυ περασα απο αυτη τ διαδικασια... Μας εκαναν Ερωτησεις σχετικα μ αυτα που ειχαμε γραψει εμεις νωριτερα... Και συγκεκριμενα ρωτουαν στον καθε εναν ξεχωριστα... " αν ησουν με εναν ανωτερο απο σενα αστυνομικο σε μια πορια και απεναντι απο τους διαδηλωτες... Και σου ελεγε ο ανωτερος να πυροβολισης απεναντη στο πληθος τι θα εκανες... ; " η απαντηση βεβαια ειναι... Δεν θα πυροβολουσα... Αλλα. Ενας ειπε οτι θα το εκανε... Τεσπα με τα πολλα με τα λιγα εμας μας ειπαν να βγουμε απο την εθουσα. Δηλαδη περασαμε τα ψυχοτεχνικα. Και κρατησαν το αλανι που ειπε οτι θα πυροβολουσε... Εγω ειπα... Ενταξει αυτος κοπηκε... Και ομως τον ειδα την αλλη μερα στα υγειονομικα... Γιαυτο ς λεω φιλε μην αγχωνεσε... Για να κοπης στα ψυχοτεχνικα πρεπει να κανεις αιτηση... Και μια συμβουλη προς ολους... Οταν μπειτε στα ψυχοτεχνικα και καθισετε... Να μην κουνατε τα ποδια σας... Πως να το εξηγησω... Οταν καθεστε και εχετε το ενα ποδι στην "μυτη" να το πω ετσι και το κουναμε πανω κατω... Ειτε νευρικα ειτε απο αγχως... Να μην το κανετε... Εικόνα

GiannisG

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. έγραψε:Φίλε μου giannig για ποια παραπληροφόρηση μιλάς; Τα νούμερα μιλάνε... Πέρυσι δήλωσαν 7800 και φέτος 3800. Θέλεις να μου πεις ότι και οι 4000 παραπάνω που δήλωσαν πέρυσι ήταν άκυροι... Αυτό δεν υφίσταται...
σε καμια περιπτωση δν ειναι 50% μειωση... Ξερεις ποσοι φυγανε απο τις εξετασεις στην ευελπιδων που πηγα οταν βγηκανε οι βαθμοι και ειδανε τι γραψανε; Ξερω παρα πολλους που νομιζανε οτι εχουνε γραψει και τελικα δεν ειχανε. Σιγουρα η διαφορα δεν ειναι 50%... Αυτο λεω.

Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω... Εχουνε δηλωσει 3800...

Περυσι ητανε 7800 αλλα 90% ητανε 3200 νομιζω. Καπου εκει. Οι υπολοιποι τι ειναι;

Τριτεκνοι, πολυτεκνοι,10% αξιωματικων και τι αλλο; Ειναι τοσοι πολλοι στο 10%;

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Μπορει να ηταν 2η,3η επιλογη καποιων οπως υποψηφιων που ειχαν δηλωσει για παραδειγμα 1) σσε2) σμυ 3) σχολη αστυφ.
GiannisG

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Μπορει να ηταν 2η,3η επιλογη καποιων οπως υποψηφιων που ειχαν δηλωσει για παραδειγμα 1) σσε2) σμυ 3) σχολη αστυφ.
Μακαρι βρε παιδια να ειναι ετσι... Αλλα εγω οφειλω να πω αυτο που μου ειπε ο αξιωματικος στο τμημα της περιφερειας μου... Να μην συγκρινουμε νουμερα γιατι περυσι δεν ειχανε βγει βαθμοι και ητανε τελειως διαφορετικα...

Παντως το νουμερο καλο ειναι. Θα δειξει...

Κατι αλλο δεν εχω καταλαβει που μετραει ο ΓΒΠ... Εγω εχω 14180 μορια αλλα ΓΒΠ μικροτερο... Με ριχνει καπου; Η δεν μετραει πουθενα;

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Γιαννη ακου σε ενα μυνημα πιο πανω λεες αν καταλαβα καλα οτι πολλοι ηθελαν Σσε δεν την και δεν την πιανουν, αυτο δεν λεει οτι ολοι θα πανε μετα αστυφυλακων υπαρχει και η σμυ.
GiannisG
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Γιαννη ακου σε ενα μυνημα πιο πανω λεες αν καταλαβα καλα οτι πολλοι ηθελαν Σσε δεν την και δεν την πιανουν, αυτο δεν λεει οτι ολοι θα πανε μετα αστυφυλακων υπαρχει και η σμυ.
Δεν καταλαβες -.-

Στην ομαδα μου ειμασταν 180 παιδια και την αλλη μερα μεινανε 100- ... Και αντε να κοπηκαν 10 στις ψυχοτεχνικες... Εννοω οτι οσοι ειδανε οτι δεν γραψανε δεν συνεχισανε για τα αθληματα. Το ιδιο και στην αστυνομια... Περυσι δεν ξερανε και ειχανε δηλωσει... Φετος που ειχαμε βαθμους αυτος με το 12 και το 12.5 δεν δηλωσε γιατι ηξερε (νομιζε) οτι δεν εχει ελπιδες.

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οκ λάθος μου
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Παιδιά όλα θα φανούν από τη βάση... Εικόνα Υπομονή και θα δούμε ποιος είχε δίκιο και ποιος είχε άδικο...
Avram

Δημοσίευση από Avram »

Καλησπέρα παιδιά η μάλλον καλημέρα!! Εικόνα Λοιπόν είμαι γενική σειρά κ έχω βγάλει 14.728 τ λέτε περνάω; επίσης παιδιά είχα δώσει τ αθλατα στ σσας κ πήγα χαρτί ότι πέρασα τοτε π κάναμε τ χαρτια για αστυφυλακων υπάρχει περίπτωση ν γίνει καμία βλακεία; α κ κάτι τελευταίο αστυφυλακων δήλωσα 3η επιλογή στ μηχανογραφικό παίζει ρόλο η παει μ τ μόρια; ευχαριστώ παιδιά!!
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Μέσα είσαι φίλε μου... Μη φοβάσαι δε θα γίνει καμιά βλακεία... Τώρα όσον αφορά το τελευταίο σου ερώτημα δε νομίζω να παίζει ρόλο η σειρά με την οποία έβαλες τη σχολή...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες