Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια να ρωτησω και κατι ακομα... Επειδη ειμαι μορφωμενος ανθρωπος πανεπιστημιο και θα κανω και μεταπτυχιακο και συνεχιζω αν παω ειδικες δυναμεις θα βρω κανεναν ανθρωπο με τον οποιο θα μπορω να μιλαω η θα ειναι ολοι αποφοιτοι λυκειου μονο; Μου αρεσει η δραση και θελω να προσφερω στην πατριδα μου τα μεγιστα δυνατα
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Jrhellas »

chris έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω και κατι ακομα... Επειδη ειμαι μορφωμενος ανθρωπος πανεπιστημιο και θα κανω και μεταπτυχιακο και συνεχιζω αν παω ειδικες δυναμεις θα βρω κανεναν ανθρωπο με τον οποιο θα μπορω να μιλαω η θα ειναι ολοι αποφοιτοι λυκειου μονο; ; μου αρεσει η δραση και θελω να προσφερω στην πατριδα μου τα μεγιστα δυνατα
Φιλε συγνωμη αλλα θα "στην πω"

Αν νομιζεις οτι με το να τελειωσεις πανεπιστημιο επιασες τον παπα απο τα @@ και δεν μπορεις να μιλησεις με παρακατιανους αποφοιτους Λυκειου τοτε πηγαινε καπου αλλουΕικόνα

Συγνωμη που σου μιλαω ετσι αλλα ειναι το μονο που μου βγαινει αυθορμητα να απαντησωΕικόνα

Παρεπιπτονως υπηρετησα 2+ χρονακια στις Ειδικες Δυναμεις και ειχα και εγω τελειωσει πολυτεχνειοΕικόνα

Να εισαι καλα!

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε μου εννοειται πως δεν θεωρω τον εαυτο μου διανοουμενο η ανωτερο... Απλως εχω βγαλει 2 σχολες πανεπιστημιακες και εχω ακουσει διαφορα απο διαφορους και προσπαθω να καταλαβω τι παιζει... Απο εσενα καταλαβαινω οτι οσα λεγονται μαλλον χαζομαρες ειναι... Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και συγνωμη αν μιλησα αποτομα αλλα δεν εννουσα οτι οι αποφοιτοι λυκειου ειναι χαζοι η οτι εγω ειμαι κατι ανωτερο...
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οκ Εικόνα Το εσωσες! Εικόνα

elmario
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από elmario »

Καλημερα παιδια, εχω δηλωσει για αλεξηπτοτιστης, στις 10 παρουσιαζομαι
Στο μεγαλο Πευκο. Εχω διαβασει πολλα στο forum τελευταια για τις ειδικες δυναμεις κ απ οτι εχω καταλαβει μαλλον δν με περνει να το συννεχισω γτι εχω 5 βαθμους μοιοπια στο ενα ματι. Απο την αλλη ομως μου αρεσει γενικα η ιδεα των ειδικων δυναμεων, επειδη εκτος των αλλων δινουν και μορια. Πραγματικα δν ξερω τι να κανω. Απ την αλλη σκευτομαι να δηλωσω και Κυπρο.
Γενικα δεν ειμαι γυμνασμενος, ειμαι 1.77 και 70kg (αρκετα λεπτοκαμομενος)
Εχει κανεις να μ προτεινει κατι;
Φιλικα παντα.
Ευχαριστώ,
katadromeas261
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΔΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Δημοσίευση από katadromeas261 »

Οποιος παει ειδηκες δυναμεις θα κερδισει πολλα στην ζωη του. Θα εχει να λεει συνεχεια για την θειτεια του στης ειδηκες δυναμεις για της εμπειρειες , για συνθηματα, για της ασκισεις και πολλα αλλα. Κανεις δεν εχασε απλα κερδισε.
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

katadromeas261 έγραψε:Οποιος παει ειδηκες δυναμεις θα κερδισει πολλα στην ζωη του. Θα εχει να λεει συνεχεια για την θειτεια του στης ειδηκες δυναμεις για της εμπειρειες , για συνθηματα, για της ασκισεις και πολλα αλλα. Κανεις δεν εχασε απλα κερδισε.
Αρκει να μην τα ΠΑΡΑλεει θα μου επιτρεψεις να πω Εικόνα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Velerefontis »

Jrhellas έγραψε:
katadromeas261 έγραψε:Οποιος παει ειδηκες δυναμεις θα κερδισει πολλα στην ζωη του. Θα εχει να λεει συνεχεια για την θειτεια του στης ειδηκες δυναμεις για της εμπειρειες , για συνθηματα, για της ασκισεις και πολλα αλλα. Κανεις δεν εχασε απλα κερδισε.
Αρκει να μην τα ΠΑΡΑλεει θα μου επιτρεψεις να πω Εικόνα

πολυ σωστο. Ας πουμε οταν ηταν στο βιετναμ και καθαρισε 150 βιετκογκ, πως αντεξε τα βασανιστηρια των ταλιμπαν, πως εκανε εντελως μονος καταδρομικη σε τουρκικο στρατοπεδο και σκοτωσε το μισους (τους υπολοπους τους λυπηθηκε) και αλλα πολλα Εικόνα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DM90 »

Ρε είναι αλήθεια ότι σκέφτονται να "κόψουν" τις ειδικές δυνάμεις; δλδ να μην μπορούν πια να πάνε κληρωτοί;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

DM90 έγραψε:Ρε είναι αλήθεια ότι σκέφτονται να "κόψουν" τις ειδικές δυνάμεις; δλδ να μην μπορούν πια να πάνε κληρωτοί; ;

Οχι δεν είναι αλήθεια...
Τουλάχιστον δεν εχει ακούστει τίποτα τέτοιο ακόμα!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DM90 »

10κωστας50 έγραψε:
DM90 έγραψε:Ρε είναι αλήθεια ότι σκέφτονται να "κόψουν" τις ειδικές δυνάμεις; Δλδ να μην μπορούν πια να πάνε κληρωτοί;

Οχι δεν είναι αλήθεια...

Είσαι σίγουρος; Γιατί ένα γνωστός που υπηρετεί τώρα στις ΕΔ αυτό μου είπε...
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

DM90 έγραψε:
10κωστας50 έγραψε:
DM90 έγραψε:Ρε είναι αλήθεια ότι σκέφτονται να "κόψουν" τις ειδικές δυνάμεις; δλδ να μην μπορούν πια να πάνε κληρωτοί; ;

Οχι δεν είναι αλήθεια...

Είσαι σίγουρος; γιατί ένα γνωστός που υπηρετεί τώρα στις ΕΔ αυτό μου είπε...

Δεν ξέρω τι λεει ο γνωστός σου εγω 10/02 παρουσιάζομαι στο ΚΕΕΔ...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΜΟΝ.ΕΠΟΠ ΛΧΙΑΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΜΟΝ.ΕΠΟΠ ΛΧΙΑΣ »

tzovana18 έγραψε:Στα γρεβενα παρουσιαστηκαν και οσο για το επωνημο δν γνωριζω καμια!Sasa μου και εγω θα χαρω πολυ αν μαθω οτι περασες απο επιλαχων... Δν ξερω αν ειμαι δυνατο ατομο αλλα θελω πολυ να μπω ειδικες δυναμεις και να κανω αυτη την πολυποθητη πτωση με το αλεξιπτωτο αστα να πανε! Καλη τυχη να εχουμε σε οσους πραγαμτικα το θελουν!
Παρακαλώ πολύ μην αναφέρονται στοίχοι από άτομα που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν, για εμάς που υπηρετήσαμε στα πράσινα μπερέ είναι προσβολή να τα διαβάζουμε απο άτομα που δεν έχουν τσιμπήσει κάμψεις μέσα στο ΚΕΕΔ, με εκτίμηση ένας έφεδρος Λχίας Αλεξιπτωτιστής της τιμημένης 2ης Μ. ΑΛ ,98 Δ΄ΕΣΣΟ -265 Σ. Β. Ε. Α.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από illy »

ΜΟΝ. ΕΠΟΠ ΛΧΙΑΣ έγραψε:
tzovana18 έγραψε:Στα γρεβενα παρουσιαστηκαν και οσο για το επωνημο δν γνωριζω καμια!Sasa μου και εγω θα χαρω πολυ αν μαθω οτι περασες απο επιλαχων... Δν ξερω αν ειμαι δυνατο ατομο αλλα θελω πολυ να μπω ειδικες δυναμεις και να κανω αυτη την πολυποθητη πτωση με το αλεξιπτωτο αστα να πανε! Καλη τυχη να εχουμε σε οσους πραγαμτικα το θελουν!
Παρακαλώ πολύ μην αναφέρονται στοίχοι από άτομα που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν, για εμάς που υπηρετήσαμε στα πράσινα μπερέ είναι προσβολή να τα διαβάζουμε απο άτομα που δεν έχουν τσιμπήσει κάμψεις μέσα στο ΚΕΕΔ, με εκτίμηση ένας έφεδρος Λχίας Αλεξιπτωτιστής της τιμημένης 2ης Μ. ΑΛ ,98 Δ΄ΕΣΣΟ -265 Σ. Β. Ε. Α.

Είσαι άδικος λοχία μου... Αν εχεις παρατηρησει απο καιρο η συγκεκριμενη κοπελα θελει διακαως να μπει ειδικες δυναμεις κ δη αλεξιπτωτιστρια! Και γιατι να μην τα γραφει; ; οικειοποιηθηκε κατι που πιστευει παρα πολυ... Άλλωστε δεν νομιζω οτι προσβαλλει κανεναν, ισα ισα θεωρω πως ειναι τιμη σας να λεμε και οι αλλοι αυτους τους στιχους! Φιλικα παντα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αυτος σας πειραξε εσας τους μονιμους η και τους εφερδρους που εχετε τσιμπησει καμψεις μεσα στο ΚΕΕΔ και αυτο τι σημαινει μαγκια; Αμα μπορεις να της τσιμπησεις γιατι να μην της κανεις; Και οσο για τον στιχο παντα θα το λεω μεχρι να μπω εποπ και αυτο πρεπει να σας τιμα που υπαρχουν παιδια Και γυναικες που θελουν να υπηρετησουν στο στρατο και κ δη ειδικες δυναμεις δν φτανει που εχουν μπει τα μισα αναπηρα Στης ειδικες και στο στρατευμα που δν μπορουν να παρουν τα ποδια τους για να τρεξουν αυτος θα πειραξε! Αντι να αναβαθμισεται τον στρατο τον υποβασθιζεται αν ειναι δυνατον ειδαμε ποιοι μπηκαν τωρα και ποσοι εχουν μπει που δν μπορουν κα κανουν ουτε καμψει τι λεμε τωρα τα ειδα με τα ματια μου και εσενα ο στιχος σε πειραξε!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες