Mitsos έγραψε:Καλησπέρα παιδία, εγώ είναι η τρίτη φορά που δίνω. Έχω βγάλει 12039 μόρια. Λέτε να περάσω ή με καμία παναγία;
μαλλον οχι αλλα περιμενε την ανακοινοση των βαθμολογιων. Αν θες δινεις παλι του χρονου ή το Ψαχνεις για ε. Φ.
Να ξαναδώσω δεν υπάρχει καμία περίπτωση, από την άλλη ευελπιστώ πως δεν έχει γράψει καλά κανένα παιδί της θεωρητικής και επίσης πως πολλά παιδιά δεν την δήλωσαν στο μηχανογραφικό. Το μόνο που με νευριάζει είναι πως για τους πολύτεκνους κοιτάνε πρώτα αν περνάνε με τα μόρια που έχουν στη γενική σειρά και αν περνάνε τότε τους χώνουν εκεί. Αυτό δεν είναι καθόλου δίκαιο. Ξέρει κανείς να μου πει στο τμήμα της περιοχής του πόσα παιδιά έχουν κάνει την προκύρηξη; Για ε. Φ. Το έχω σκεφτεί αρκετά γιατί εάν βγάλω ειδικές δυνάμεις και βγάλω δίπλωμα γ' κατηγορίας (φορτηγό) μαζεύω κοντά στα 2600 μόρια. Προτιμώ πάντως αστυφυλάκων.
Φιλε μιτσο στο Α. Τ της αλεξανδρουπολης εχουν δηλωσει μεχρι σημερα που εκανα κ εγω 35 ατομα μονο.
Mitsos έγραψε:Καλησπέρα παιδία, εγώ είναι η τρίτη φορά που δίνω. Έχω βγάλει 12039 μόρια. Λέτε να περάσω ή με καμία παναγία;
Θα πας για τα αθλήματα;
Τα αθλήματα και γενικά την ΠΚΕ την έχω περάσει από την Ευελπίδων οπότε δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. Έχω παραδώσει χαρτί στη ΓΑΔΑ. Ξέρει κανείς άλλος πόσα άτομα έχουν συμπληρώσει την προκήρυξη και σε ποιο Α. Τ; Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση GiwrgosL
Και το edu4u έγραψε πως την πρώτη εβδομάδα σε 4 κεντρικά ΑΤ της Αθήνας η προσέλευση ήταν χαμηλή. Πως μιλάνε κάποιοι για μεγάλη ζήτηση φέτος χωρίς να έχουν ακόμα αριθμούς δεν ξέρω. Τα ίδια και για τις στρατιωτικές που λένε οτι θα πάνε όλοι εκεί λόγω κρίσης και φέτος είχαμε λιγότερες αιτήσεις από πέρυσι...
Καλησπερα... εγω εγραψα φετος 14640. τι στο καλο πιστευω θα ειμαι μεσα... κατα τη γνωμη μου η βαση θα κυμανθει απο 14000-14300 μορια και πολλα λεω... στο αιγαλεω που ειναι μια περιοχη 75000 χιλιαδων ατομων οταν ρωτησα προχθες ποσοι ειχαν ερθει για αιτηση μου ειπαν, μονο 15. πολλοι λιγοτεροι απο περυσι.