Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από D.Y.K »

Pattakos άν και ανεπίσημα, είσαι ο πρώτος που μπορώ να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!

Το ίδιο εύχομαι και στα υπόλοιπα παιδιά που αγωνιούν περισσότερο με χαμηλότερα μόρια!

Σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε πτώση φέτος.

Καλά μυαλά και... Γερό στομάχι για το μέλλον (που φαντάζει εμπόλεμο Εικόνα)

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από lefterisg »

Το να πέσει η αστυφυλάκων 1500 μόρια δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αντίθετα είναι απόλυτα λογικό για φέτος. Για τη ζήτηση δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα γιατί έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας. Το μόνο που ξέρω είναι οτι σε 4 κεντρικά τμήματα της Αθήνας ήταν χαμηλή η προσέλευση μέχρι τώρα.
Θα υπάρξει σίγουρα πτώση βάσεων και όσοι είναι από 14500 και πάνω είναι 1000% μέσα...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από lefterisg »

GiwrgosL έγραψε:Με τιποτα φιλε μου δεν πεφτει στα 13000 η σχολη μιας και εχει πολυ αυξημενη ζητηση. Το πολυ να πεσει μεχρι 14.000 και αυτο δυσκολα !

Η ζήτηση αν δεν θα είναι ίδια φέτος με πέρυσι, σίγουρα δεν θα είνα μεγαλύτερη. Με αντίστοιχο αριθμό αστυφυλάκων με πέρυσι (900) η βάση θα έπεφτε φέτος σίγουρα 700 μόρια αν όχι περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Εισαι σιγουρα μεσα

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

GiwrgosL έγραψε:Με τιποτα φιλε μου δεν πεφτει στα 13000 η σχολη μιας και εχει πολυ αυξημενη ζητηση. Το πολυ να πεσει μεχρι 14.000 και αυτο δυσκολα !
ενταξει Μπορει να μην ειναι ακριβως 13000 αλλα Με τιποτα δεν θα Ειναι πανω απο 14000.

gt4

Δημοσίευση από gt4 »

Δεν ξερω ρε φιλε αλλα βλεποντας την γενικοτερη κατασταση πιστευω οτι αν πεσουν θα πεσουν το πολυ 500 μορια...
GiwrgosL

Δημοσίευση από GiwrgosL »

Συμφωνω με τον απο πανω. Εγω εχω 14750 μορια και ειναι δυσκολο να περασω φετος στην σχολη. Οσο για την ζητηση σιγουρα ειναι μεγαλυτερη απο περσι λογο της καταστασης που επικρατει στην χωρα μας
gt4

Δημοσίευση από gt4 »

Εγω εχω 15233 αλλα ανηκω και στην κατηγορια των τριτεκνων... Ολοι μου λενε οτι κατα 99% ειμαι μεσα αλλα αν δεν βγουν οι βασεις τιποτα δεν ειναι σιγουρο...
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

gt4 έγραψε:Εγω εχω 15233 αλλα ανηκω και στην κατηγορια των τριτεκνων... Ολοι μου λενε οτι κατα 99% ειμαι μεσα αλλα αν δεν βγουν οι βασεις τιποτα δεν ειναι σιγουρο...
Φιλε περσι η βαση για την σχολη αστυφυλακων στην γεν. Σειρα ηταν 15221 με δεδομενο οτι περσι πηρε λιγοτερους απο οτι φετος η βαση θα πεσει. Οποτε εισαι οχι 99% αλλα 100% μεσα.

Mitsos

Δημοσίευση από Mitsos »

Καλησπέρα παιδία, εγώ είναι η τρίτη φορά που δίνω. Έχω βγάλει 12039 μόρια. Λέτε να περάσω ή με καμία παναγία;Εικόνα
Pattakos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Pattakos »

Οχι οτι θελω να σε δυσαρεστησω αλλα με καμια παναγια οντως!

Αν θελει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου για να γνωρισω κανενα συναδελφο!
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Mitsos έγραψε:Καλησπέρα παιδία, εγώ είναι η τρίτη φορά που δίνω. Έχω βγάλει 12039 μόρια. Λέτε να περάσω ή με καμία παναγία;Εικόνα
μαλλον οχι αλλα περιμενε την ανακοινοση των βαθμολογιων. Αν θες δινεις παλι του χρονου ή το Ψαχνεις για ε. Φ.

Mitsos

Δημοσίευση από Mitsos »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
Mitsos έγραψε:Καλησπέρα παιδία, εγώ είναι η τρίτη φορά που δίνω. Έχω βγάλει 12039 μόρια. Λέτε να περάσω ή με καμία παναγία;Εικόνα
μαλλον οχι αλλα περιμενε την ανακοινοση των βαθμολογιων. Αν θες δινεις παλι του χρονου ή το Ψαχνεις για ε. Φ.

Να ξαναδώσω δεν υπάρχει καμία περίπτωση, από την άλλη ευελπιστώ πως δεν έχει γράψει καλά κανένα παιδί της θεωρητικής και επίσης πως πολλά παιδιά δεν την δήλωσαν στο μηχανογραφικό. Το μόνο που με νευριάζει είναι πως για τους πολύτεκνους κοιτάνε πρώτα αν περνάνε με τα μόρια που έχουν στη γενική σειρά και αν περνάνε τότε τους χώνουν εκεί. Αυτό δεν είναι καθόλου δίκαιο. Ξέρει κανείς να μου πει στο τμήμα της περιοχής του πόσα παιδιά έχουν κάνει την προκύρηξη; Για ε. Φ. Το έχω σκεφτεί αρκετά γιατί εάν βγάλω ειδικές δυνάμεις και βγάλω δίπλωμα γ' κατηγορίας (φορτηγό) μαζεύω κοντά στα 2600 μόρια. Προτιμώ πάντως αστυφυλάκων.
Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

Παιδια εβγαλα 14200... Πως τα βλεπετε τα πραματα; Ειμαι στο οριο ε; ...
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Φιλε για μενα εισαι μεσα... Αλλα μην περημενουμε οι βασεις να πανε κατω απο 13500...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες